Selamlar,
Sinan ben. 3 seneden beri as125t veya 125zn modellerine olan ilgim ço büyük. Fakat, gerek aile gerek arkadaşlarım; Oğlum yapma tehlikeli, sürücüler dikkatsiz şeklinde tepkilerden dolayı hep erteledim,erteledim.
Geçen hafta sonu minibüste giderken biranda şimşekler çaktı dedim niye kullanmıyorum ülen bu cihazı. Tıngır mıngır giderim şeklinde gaza getirdim kendimi.. İş yerinde A2 ehliyeti olan arkadaşıma sordum dedim var mı tehlikesi? Çok dikkatli olman gerekir sinan filan dedi. Ama artık 25yaşından sonra toplu taşıma araçlarını kullanmayı istemediğimi farkediyorum.
Velasıl kelam, 3 temmuzdaki sınavı kaçırdım 24 ağutosta olan sınava giricem. Sordum ne zaman alırım ehliyeti . Ekimi bulur dediler. Yani şimdi düşünüyorum,, acaba seneye yaza mı bıraksam bu olayı? Yoksa ekimden sonra ne kadar kullanabilirim??
İstanbulda okmeydanında oturuyorum. Zamanı GELDİ diyorum artık
Aslantepeye maçlara bu cihazla gidicem kısmetse..
))
Ayrıca,125zn sadece kırmızı renk kalmış koskoca istanbulda.. Onu da belirtim.. Biliyorum çok klişe sorularım olcak ama,
İstanbulda motorsiklet kullanan arkadaşların tecrübeleri benim için çok önemli..