Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    125 zn
    becereksiz bir muameleci yüzünden bana da aynısı oldu. Arayıp biraz azarlamanı öneririm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    Alıntı shoother adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    becereksiz bir muameleci yüzünden bana da aynısı oldu. Arayıp biraz azarlamanı öneririm

yok gerek yok bugün yarın haber gelir inşallah.
    anadolu yakasında en cok güvenilen ve tavsiye edilen mondial bayiine verdim işlenler için vekaleti. ellerinden gelse bu kadar uzatmazlardı eminim.

Motosikleti
    125 Zn
    @elronds

4000 km'n hayırlı olsun . Çubukla ilgili de geçmiş olsun. 5-10 TL'ye halledilir heralde sıkma canını. Castrol scooter yağı mı koydurdun?
    sağol darısı sana bende 5-10 tl sanıyordum aradım 2 bayi 45- 55 tl fiyat verdi. zaten bakımı 30 a yaptırdım canım sıkıldı hani çok önemli bir parça olsa neyse arkadaş sadece bağlantı aparatı ama arka sinyaller dahil herşey değişecek dediler :( önce sağlamca yapıştıracağım, o dandik parçaya 45-55 tl vermeyi düşünmüyorum arkadaş. gerekirse kaynak yaptırırım okadar sinirlendim.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar motoru 3000 bakımına götürüyor muyduk?? 2000'den sonra 4000 bakımı oluyor diye hatırlıyorum

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motoru 3000 bakımına götürüyor muyduk?? 2000'den sonra 4000 bakımı oluyor diye hatırlıyorum
    evet ama ben her 1000 de götürüyorum mesela bazı bakımlarda vida sıkımı ve yağ değişimi oluyor. zaten bakımı çok pahalı değil.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    125 zn
    Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok gerek yok bugün yarın haber gelir inşallah.
    anadolu yakasında en cok güvenilen ve tavsiye edilen mondial bayiine verdim işlenler için vekaleti. ellerinden gelse bu kadar uzatmazlardı eminim.
    Tabi ki sen bilirsin ama vekalet ile iş yaptıkları için ileride başının ağrımaması adına sıkı tutmakta fayda vardır bence

Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol darısı sana bende 5-10 tl sanıyordum aradım 2 bayi 45- 55 tl fiyat verdi. zaten bakımı 30 a yaptırdım canım sıkıldı hani çok önemli bir parça olsa neyse arkadaş sadece bağlantı aparatı ama arka sinyaller dahil herşey değişecek dediler :( önce sağlamca yapıştıracağım, o dandik parçaya 45-55 tl vermeyi düşünmüyorum arkadaş. gerekirse kaynak yaptırırım okadar sinirlendim.
    Dostum üzüldüm valla bizim motorun en pahalı parçasını kırmışsın sanırım . Nazar boncuğu olsun, ince bir kaynak çalışmasıyla eskisinden daha sağlam olur belki. Her işte bir hayır vardır.

Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakımlar 500-1000, 2000, 4000 vs. diye gidiyor bendeki kitapçığa göre

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    arkadaşlar size bişey sorsam saçma olucak gibi geliyor ama

bu bahsettiğiniz Castrol Scooter yağından alsam serviste değiştirmek için götürsem değiştirirler dimi? Bide extra ücret falan isterler mi acaba sizce? Benim serviste çalışanlar biraz çakal tiplere benziyor yAa, yada ben günahlarını alıyorum. Ama geçen günlerde bahsettiğim sis farlarından dolayı olan aküde oluşan güçsüzlük yüzünden sinyallerin ve kornanın çalışmaması meselesi için servise gittim 1 hafta önce kadar, adamlar aküyü söktüler baktılar falan durumuna akünün, çalıştırma dediler fazla sisleri fazla güç çekio dediler. Sonra geri toplamadılar arkadaşlar biliomusunuz ? Ben topladım aküsü yıldız tornavidayı alıp yerine yerleştirdim bağlantılarını yaptım falan Böle bi servisim var anlıcağınız.
    Tabii bu hikayemin üzerine gelebilecek cevapları tahmin ediyorum. Aküye böle yaptıysa Yağ değişimine her türlü para alır diceksiniz..

Motosikleti
    125 zn
    yağ değişimi işçilik ücreti alırlar.

Sis farları ile ilgili daha detaylı bilgi verebilir misin lütfen? Ben takmayı düşünüyordum da senin postlarından sonra.

Motosikleti
    125 Zn
    benim servis hiç değişim parası almıyor ben teklif ettim olmaz dediler zaten yağını sen getirmişin ayıp birşey diyolar

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    benim servis hiç değişim parası almıyor ben teklif ettim olmaz dediler zaten yağını sen getirmişin ayıp birşey diyolar
    Senin servis süper o zaman
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin servis süper o zaman
    korkut abi memnunum istersen bi ara uğra ustaya diyorum ki usta buji değişek hava filtresini değişek iyi olur diyorum, ne gerek var zaten bujiyi bosh taktık sana epey gider diyor, usta kayısı değişek diyorum motor 3000 deydi sen 5000 de felan değişiriz çok erken dedi tabii ben hepsini değiştittiriyorum...

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    aHh aAah nerde öle Servis denizlide olsa varya çırak olarak yanına girerim..

yağ değişimi işçilik ücreti alırlar.

Sis farları ile ilgili daha detaylı bilgi verebilir misin lütfen? Ben takmayı düşünüyordum da senin postlarından sonra.
    hocam valla sis farları güzel durdu daha önceki sayfalarda motorun büyük reislmerinide koydum, farları aldığım sitenin linkinide verdim. Farlar süper, bana serviste işte fazla çalıştırma çok güçlüler, çok güç çekiolar dediler. Bende ondan sonra gerekli olan yerlerde kullandım, Uzunlara bağladık zaten. Çokta güzel oldu. Gerekli olan yerlerde kullandığımdan beri belirttiğim problemde gerçekleşmedi hiç. Ancak ileriki dönemlerde güçlü bir akü bağlatmayı düşünüyorum. Onun haricinde herhangi bir problem yok. Ama bağlamak için elektrikçim çok uğraştı adam saolsun. Uygun parçalar bulup monte etti, sağlanda oldu, sende iyi bi elektrikçiye taktır derim..

ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aHh aAah nerde öle Servis denizlide olsa varya çırak olarak yanına girerim..

hocam valla sis farları güzel durdu daha önceki sayfalarda motorun büyük reislmerinide koydum, farları aldığım sitenin linkinide verdim. Farlar süper, bana serviste işte fazla çalıştırma çok güçlüler, çok güç çekiolar dediler. Bende ondan sonra gerekli olan yerlerde kullandım, Uzunlara bağladık zaten. Çokta güzel oldu. Gerekli olan yerlerde kullandığımdan beri belirttiğim problemde gerçekleşmedi hiç. Ancak ileriki dönemlerde güçlü bir akü bağlatmayı düşünüyorum. Onun haricinde herhangi bir problem yok. Ama bağlamak için elektrikçim çok uğraştı adam saolsun. Uygun parçalar bulup monte etti, sağlanda oldu, sende iyi bi elektrikçiye taktır derim..

Üstad satışını verdiğin yerdende yazmıştım sana. İlanı öylesine mi koydun yoksa gerçekten satıyomusun?

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı ertanos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstad satışını verdiğin yerdende yazmıştım sana. İlanı öylesine mi koydun yoksa gerçekten satıyomusun?
    hocam valla kafam öle bi karışıkki!! sabahtan beri 30 un üzerinde mesaj gelmiş. Motorum kız arkadaşımda o kullansın diye aldık zaten çoğunlukla, ancak kullanmıyor. Biyere gidicek oluyor, motorla gidebilir gitmiyor. Çıkartmak istemiyor garajdan falan filan. Bugün ilan koydum işte, nie ilan koydun diyor. Ben kullanıyorum diyor. Valla benimde kafam karıştı kapattım ilanı. O kullanmıcaksa satar üzerine ekler kendime Kanuni Tiger250S alırım die düşünmüştüm. Uygunda bitane buldum. Ama şimdilik iptal oldu satma işi herhaLde bizim hatun şimdide nie satıosun kullancam dio, anlamadım bende. Bende satma taraftarı değilim o kadar uğraştım onunla bisürü extra yaptım motora. Ama bakalım artık kendime biraz daha nakit biriktirip öle motor alıcam sanırım. Asıl hedefim forumun önceki sayfalarında da belirttiğim gibi Hyosung GT250 R ama Kanuni Tiger 250S ede razıyız..

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam valla kafam öle bi karışıkki!! sabahtan beri 30 un üzerinde mesaj gelmiş. Motorum kız arkadaşımda o kullansın diye aldık zaten çoğunlukla, ancak kullanmıyor. Biyere gidicek oluyor, motorla gidebilir gitmiyor. Çıkartmak istemiyor garajdan falan filan. Bugün ilan koydum işte, nie ilan koydun diyor. Ben kullanıyorum diyor. Valla benimde kafam karıştı kapattım ilanı. O kullanmıcaksa satar üzerine ekler kendime Kanuni Tiger250S alırım die düşünmüştüm. Uygunda bitane buldum. Ama şimdilik iptal oldu satma işi herhaLde bizim hatun şimdide nie satıosun kullancam dio, anlamadım bende. Bende satma taraftarı değilim o kadar uğraştım onunla bisürü extra yaptım motora. Ama bakalım artık kendime biraz daha nakit biriktirip öle motor alıcam sanırım. Asıl hedefim forumun önceki sayfalarında da belirttiğim gibi Hyosung GT250 R ama Kanuni Tiger 250S ede razıyız..
    valla üstad sen bu aracı bence kız arkadaşından daha çok seviyosun. eminim oda seviyodur ama sen daha fazla.
    para konusunda sıkışık değilseniz ve o almak istediğin motoru alana kadar bunu satma. acemiliğini atarsın o zamana kadar öyle alırsın.
    tabi yinede sen bilirsin işine çok fazla karışmak istemem.
    bende şu sıralar zn bakıyorum almak için. istanbulda olsaydın hemen alırdım motorunu.

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı ertanos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla üstad sen bu aracı bence kız arkadaşından daha çok seviyosun. eminim oda seviyodur ama sen daha fazla.
    para konusunda sıkışık değilseniz ve o almak istediğin motoru alana kadar bunu satma. acemiliğini atarsın o zamana kadar öyle alırsın.
    tabi yinede sen bilirsin işine çok fazla karışmak istemem.
    bende şu sıralar zn bakıyorum almak için. istanbulda olsaydın hemen alırdım motorunu.
    valla hocam seviyorum yAa gerçekten seviyorum ama işte bilmiyorum enazından dediğin gibi sevmiyor olsam bu kadar üstüne düşmez güzel bişeyler yapmaya çalışmazdım motor güzel görünsün diye, yani benim hissiyatım tamamıyle şöyle ; ben motoru beğeniyorum ama kendime uygun görmüyorum güç performans anlamında ve otomatik vites oluşu bana göre değil, ama görüşünü sevimliliği al benisi çOk hoşuma gidiyor inanırmısın ertanos hocam böle baktığımda yüzümde tebessüm oluşuyor hafiften
    dediğin gibi biraz dişimizi sıkalım biz nakit biriktirip öle kendime uygun bir motor alıyım. Ama böle gidersede kız arkadaşım kullanmazsa, motor yatacağına seven kullanıcak olan birisine gitsin isterim yanii..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 ----------

buarada kız arkadaşımdan daha çOk sevmiyorum yAa sonuçta motor ..

Motosikleti
    125 zn mondial
    iyi günler arkadaşlar facebook tan 125 zn grubuna katılırsanız sevinirim.

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    batu hocam en sonunda bi aparat buldum bauhausdan. hiçbiryerde satmıyolar bağlantı aparatını set halinde gelir diolar. sis farını da değişik olsun diye böyle bağladım.

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Motosikleti
    125 zn
    hem cam hem sis farı çoooook tatlı olmuş. Motor da gıcır gıcır parlıyor maşallah. Ne kullanıyorsun grenajlarda ve plastiklerde?

Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    tnr hocam motorun gerçekten çok güzel. kız gibi maşşallah. ankaradaymışsın istanbulda olsan talip olurdum hemen.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler