Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial zn125
    Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karaburunlu hocam siperlik hoş durmuş ben de en küçük boy taktırmayı düşünüyorum boyu yükseldikçe hızlanmayı da olumsuz yönde etkiledigini duymustum.. eger bulamazsam da uzunundan alıp bi operasyon yaparım maket bıçağıyla kısaltma olayı falan
    maket bıcagıyla kesılcek kadar ınce bı malzeme degıl ama wıwı satan yer bulursan kısasıda vardır buyuk ıhtımalle en cok kısa ve orta boy olanı satılıyomus zaten fıyatına gore cok kalıtelı bır malzeme fıyat aralıgı 15-20 arası degısıyo kımısı 15 e satıyo kımısı 17 dıyo 20 ye kadar cıkıyo ben 3-4 dukkan gezdıkten sonra 15 ebuldum aldım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    125 Zn
    @karaburunlu fotoğraf makinanı beğendim gerçekten başarılı markası modeli nedir? motor da çok temiz güle güle bin kardeşim ;)
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    @karaburunlu hocam valla ekledim sizi msne ama hiç yoksunuz şimdi online görünce yazıyım istedim..

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @karaburunlu fotoğraf makinanı beğendim gerçekten başarılı markası modeli nedir? motor da çok temiz güle güle bin kardeşim ;)
    Elronds hocam selamlar Şu yağmurlu havalar düzelsede motor sürsek. Gezi planlarınız vardı hazırlıklar tamam mı?
    Get your motor running. Head out on the highway. Lookin' for adventure and whatever comes our way. Racing with the wind. We were born, born to be wild.

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı Blitzkrieg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elronds hocam selamlar Şu yağmurlu havalar düzelsede motor sürsek. Gezi planlarınız vardı hazırlıklar tamam mı?
    @Blitzkrieg merhaba hocam evet gezi planlarımızda biraz gecikme oldu :( iş yoğunluğu ve iyi gitmeyen hava muhalefetleri birleşti böyle oluncada biraz erteledik. cumartesi günü bi sabah kahvaltısı düşünüyoruz umarım yapabilirsek güzel olur anadolu yakasında. siz nasılsınız. bu arada benim motora alıcılar çıkıyor bir yanım satma diyor ama bilemiyorum. Geçen gün yağışlı havada sürmek zorunda kaldık, yavaş gidince motor kaymıyor biran kendimi Formula 1 pilotu gibi hissettim kaska gelen yağmur damlaları çok hoş oldu. yağmur esnasında yaktım 4lüleri emniyete girdim tıngır mıngır geldim taksimden eve
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    mondial zn125
    sony dsc-s600 carl zeiss mercek var alalı 4-5 sene oldu gayet memnunum ama ustune cok model cıktı halen piyasada varmı bilmiyorum bulabılırsen fiyatıda baya dusmustur muhtemelen .ıyı dıleklerın ıcınde tsk ederım allah hepımıze kazasız belasız bınmek nasıp eylesın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ----------

[QUOTE=hllmr;2078869]@karaburunlu hocam valla ekledim sizi msne ama hiç yoksunuz şimdi online görünce yazıyım istedim..[/

@HIImr hocam bu hafta 16-24 vardıyasında calısıyorum gunduz 11-14 arası gırıyorum bende sana denk gelmedım.sanırım sende gunduz evde degılsın bugun gece 1 de işten gelince girerim müsaitsen gir görüselim

Motosikleti
    100 KH

125 zn

arkadaşlar 2006 model kırmızı renkteki 125 zn mi satmak zorundayım daha 3000 kmde motor bursada ilgilenen arkadaşlar varsa bana mail atabilir serbest81@hotmail.com yabancıya gitmesin fiyat 1250 pazarlık payı var,herkeze keyifli sürüşler...

Motosikleti
    Mondial (151 RS)
    hocam aranızda a2 ehliyet olan sürücülere sormak istegim bir şey var arkadaşlar bu ehliyeti alırken hangi derslere çaliştınınz b sınıfı ehliyet alan arkadasları gördöğü dersi mi gördünüz . ben ehlyete gidyorum a2 arkadaslar araba ile ilgili anlatıyorlar sınavda acaba o surularmı cıkar mesala adam gelmiş bana araba motorunu anlatıyor

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    hocam motor sınavı olacaksın sadece, b sınıfında çıkan motor soruların aynıları. nette de bulabilirsin geçmiş sınav örneklerini

Motosikleti
    artık benimde 125 znem var:)
    Alıntı darkboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam aranızda a2 ehliyet olan sürücülere sormak istegim bir şey var arkadaşlar bu ehliyeti alırken hangi derslere çaliştınınz b sınıfı ehliyet alan arkadasları gördöğü dersi mi gördünüz . ben ehlyete gidyorum a2 arkadaslar araba ile ilgili anlatıyorlar sınavda acaba o surularmı cıkar mesala adam gelmiş bana araba motorunu anlatıyor
    darkboy arkadaşım ikisindeki motorda aynıdır. motorlar zamanlarına göre ikiye ayrılırlar. 2 zamanlı ve dört zamanlı olarak bu motosiklettede arabada da aynıdır. silindir sayıları farklı olabilir. kısacası motor aynı motordur. tek fark motosiklet 2 tekerlekli vasıta, araba ise 4 tekerleklidir. arada fark yok.
    illaki aynı konular olacak ve sorularda aynı olacak. e sınıfı ehliyet alanada aynı sorular soruluyor. çok nadiren 1-2 farklı soru olabilir. onun dışında içerik aynıdır. şimdiden sınavında başarılar.

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı tnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam motor sınavı olacaksın sadece, b sınıfında çıkan motor soruların aynıları. nette de bulabilirsin geçmiş sınav örneklerini
    Alıntı evren0683 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    darkboy arkadaşım ikisindeki motorda aynıdır. motorlar zamanlarına göre ikiye ayrılırlar. 2 zamanlı ve dört zamanlı olarak bu motosiklettede arabada da aynıdır. silindir sayıları farklı olabilir. kısacası motor aynı motordur. tek fark motosiklet 2 tekerlekli vasıta, araba ise 4 tekerleklidir. arada fark yok.
    illaki aynı konular olacak ve sorularda aynı olacak. e sınıfı ehliyet alanada aynı sorular soruluyor. çok nadiren 1-2 farklı soru olabilir. onun dışında içerik aynıdır. şimdiden sınavında başarılar.
    arkadaşlar lütfen birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim! A2 ehliyet B farktan alınacaksa sadece Motor Sınavına girilir. Ayrıca A2 Motor sınav soruları B Motor sınav sorularından farklıdır! Ayrıca her iki motor arasında da fark vardır zaten. Ayrıca motorlar temelde 2 ve 4 zamanlı olarak değil Su soğutmalı ve Hava soğutmalı olarak ikiye ayrılırlar kendi içlerinde 2-4 zamanlılara ayrılırlar.

Kısacası @darkboy kardeşim B ehliyetin varsa sadece A2 farkı alıcaksan sadece A2 Motor sınavına giriceksin. Ve bu sorular normal araba Motor sınavından farklı olur. İnternette de A2 Motor Sınavı Soruları olarak aratırsan bulabilir, çalışabilirsin.

Arkadaşlar bilmeden etmeden lütfen yanlış yönlendirmelerde bulunmayalım!!

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    bi iki soru dışında geri kalanı aynıdır arkadaşım, silindir piston krank mili hepsinde var. zaten google da aratıp bulması gerektiğini yazmıştım. lüzumsuz yorumlar yazmayalım!

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    selam arkadaşlar,
    zn için hangi marka benzin ve motor yağı kullanıyorsunuz ?

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar,
    benzini evime yakın olan opetten alıyorum, yağ olarak da castrol scooter yağı var10 -40 16 lira ile 19 lira arasında. zaten yağını değişince performansın arttığını anlayacaksın

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar,
    Ben yerli firmaların benzinini kullanmaya çalışıyorum mümkün olduğunca (araba için de). Tüketim mallarında da elimden geldiği kadar yerli markaları tercih ediyorum. Yerli firmaların benzininde herhangi bir kalite sorunu yaşamadım. Önemli olan merkezi yerlerdeki istasyonları seçmek ve mümkün olduğunca aynı istasyonu kullanmak. O zaman benzin ile ilgili bir sorun olduğunda sorumlusunu biliyorsunuz. Gerçi ZN lerin menzili düşük olduğu için bu zor olabilir . Ben henüz bakıma götürmedim motorumu ama arkadaşlar castrol'ün scooterler için özel yağını öneriyorlar. Forumda eski mesajları okursanız bu konu birçok kez işlenmiş.
    Get your motor running. Head out on the highway. Lookin' for adventure and whatever comes our way. Racing with the wind. We were born, born to be wild.

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı Blitzkrieg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yerli firmaların benzinini kullanmaya çalışıyorum mümkün olduğunca (araba için de). Tüketim mallarında da elimden geldiği kadar yerli markaları tercih ediyorum. Yerli firmaların benzininde herhangi bir kalite sorunu yaşamadım. Önemli olan merkezi yerlerdeki istasyonları seçmek ve mümkün olduğunca aynı istasyonu kullanmak. O zaman benzin ile ilgili bir sorun olduğunda sorumlusunu biliyorsunuz. Gerçi ZN lerin menzili düşük olduğu için bu zor olabilir . Ben henüz bakıma götürmedim motorumu ama arkadaşlar castrol'ün scooterler için özel yağını öneriyorlar. Forumda eski mesajları okursanız bu konu birçok kez işlenmiş.
    bakıma kaç km kaldı sizin? aman geçirmeyin birde aklınızda olsun arada sırada elinize tornavidayı anahratı alın sağını solunu kontrol edin gevseyen yerleri sıkın özellikle arka çamurlukdaki vidayı çok cabuk gevsiyor ve ses yapıyor.

bu arada benim motorun arka tekeri hafif 8 çiziyor cant yamuldumu ne anlamadım

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sınava 2 gün falan vardı netten indirdigim geçmiş sınav sorularını yazıcıdan cıktı alıp bi kaç saat inceledim.. bir de sınav sabahı 10 dk. bi göz attım hem de işyerinde çalışırken.. sonra da motorumla çıkıp sınava gittim ve 10 dk. içinde 20 soruyu cevapladım.. sadece bunu yapsan bile en az 90 alırsın.. ben 90 üzeri puan almıstım son sınavdan..
    direksiyon sınavına da kendi motorunla girebiliyorsun ama sınav görevlisinin inisiyatifine kalmış birşey.. bizim görevliler ilk başta izin vermedi ama baktılar diger görevliler sınavı bitirmiş gidecekler biz daha 15-20 kişi bekliyoruz izin verdiler herkes kendi motoruyla girmeye başladı..

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    bakıma kaç km kaldı sizin? aman geçirmeyin birde aklınızda olsun arada sırada elinize tornavidayı anahratı alın sağını solunu kontrol edin gevseyen yerleri sıkın özellikle arka çamurlukdaki vidayı çok cabuk gevsiyor ve ses yapıyor.

bu arada benim motorun arka tekeri hafif 8 çiziyor cant yamuldumu ne anlamadım
    Yok hocam daha var bakıma. Ben ancak haftasonları sahilde kullanıyorum motorumu. E malum iki haftadır da İstanbul da yağmur vardı çıkmadım. 500 km yi tamamlayınca gideceğim bakıma. Metzeler lastiklerim evde yatıyor . Bakımda lastikleri de değiştirteceğim. Bildiğiniz üzere siperliğim de bayi de yatıyor onu da taktıracağım kısmetse. Rodaj bitsin, lastikler değişsin birde biraz acemiliği atayım üzerimden siz o zaman görün beni ZN ile km rekoru kıracağım... az kaldı az

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı tnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam valla dilersen kim kimi yanlış yönlendirio kim eksik bilgi vermiş tekrar yukarı dönüp teker teker okursan görebilirsin oK? hadi bakalım..

Arkadaşlar buarada benim motorun süspansiyonlarından CİK - CİK sesler geliyor tümseklerden falan geçerken. Acaba nedeni arada motoru temizleyip silerken süspansiyonlarıda siliyor olmam olabilir mi? Eğer ki bu sebeple oluyorsa bu ses ne önerirsiniz geçmesi için? Makina yağımı sürsem acaba süspansiyonlara?

kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    gidonu ve diğer aksamı parlatmak için ne kullanıyorsunuz arkadaşlar, ve cila olarak ne tavsiye ediyorsunuz?
    bende sıfır aldım, kısmetse yarın teslim alıcam zn yi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler