Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Galiba başlıklar arasında hiper hızla uçtum ama buraya yazmıştım eminim.

Arkadaşlar Beylikdüzünde her haftasonu kahvaltı buluşması var. Öyle katılmak içinde davete gerek yok. Topice geliyorum yaz listeye alsınlar sizleri. Listenin amacıda birbirine yakın olan arkadaşların toplanabilmesi için. Biz bakırköry çevresi olarak kesin olmamakla birlikte E-5't Teknosanın parkında buluşruzu muhtemelen. Yakında olan veya gelipte birlikte grup sürüşü yapmak isteyenler gelsinler. Birbirimizi geride bırakmamak adına liste yapıyoruz ki gelecek olanları bkleyelim. An gelir geç kalınır diye.

Kerim metak etme benle bir sür ondan sonra karar ver. Tamamn yavaş ve mahrur bir şekilde sürüyorum. Zannedersin buralar benim teftişe gelmişim gibi. Eğer yol müsait değilse konvoy başı ben oluyorum ve asla oralı olmadan 50 km ile gidiyorum. Garaj ise cidden başka bir konu. O kadar dik ve karanlık ki uzunları yakarak giriyorum. Zaten arabalarda zor giriyor ama hesaplı bir yer. Gönül rahatlığıyla bırakabiliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum kusura bakmayın. Bu haftasonu buluşması aramızda mı oalcak yoksa hani kız ark-eşler de katılaacak mı?

Birde goodenough sen dün Fatih Karagümrükün oralarda bulundun mu? Eğer geçtiysen seni gördüm. Daha doğrusu taximotodan tanıdım. Bej rengi mont vardı sanırım

goodenough - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2003 Aprilia Atlantic 500
    Alıntı latifpolat adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum kusura bakmayın. Bu haftasonu buluşması aramızda mı oalcak yoksa hani kız ark-eşler de katılaacak mı?

Birde goodenough sen dün Fatih Karagümrükün oralarda bulundun mu? Eğer geçtiysen seni gördüm. Daha doğrusu taximotodan tanıdım. Bej rengi mont vardı sanırım
    Evet latif polat o bendim, zaten oralarda oturuyorum
    keşke bir şekilde durdursaydın, konuşurduk, ben hep o saatlerde oralardayım, görüşebiliriz...

Motosikleti
    Ya sorma ben otobüsteydim tam tersi istikamete. Otobüsün camından kafayı çıkarıp bağırsaydım Goodenaaaaaaaaaaaaaagh diye Vay bee tesadüfe bak. Bende cağaloğlunda çalışıyorum. Sana yakın aslında gelsene bi gün gitmeden USA'ya. Bir kahvemi iç. Beklerim. Tabi diğer arkadaşlar içinde geçerli

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Ya sorma ben otobüsteydim tam tersi istikamete. Otobüsün camından kafayı çıkarıp bağırsaydım Goodenaaaaaaaaaaaaaagh diye

Motosikleti
    Bu hafta sonu için böyle bir durum benim adıma yok. Maalesef ters bir hesaplama yüzünde bensiz tatile gitti. Şu an hasretle gün sayıyorum.

eh bekarlığın tadı başka zaten

Motosikleti
    Alıntı scud adlı üyeden alıntı
    Bu hafta sonu için böyle bir durum benim adıma yok. Maalesef ters bir hesaplama yüzünde bensiz tatile gitti. Şu an hasretle gün sayıyorum.

eh bekarlığın tadı başka zaten

Yok be abi ne olursa olsun onların yeri ayrı. Kılıbık falan demeyin ha. Seviyoruz be napalım

goodenough - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2003 Aprilia Atlantic 500
    Goodenaaaaaaaaaaaaaagh diye Vay bee tesadüfe bak. Bende cağaloğlunda çalışıyorum. Sana yakın aslında gelsene bi gün gitmeden USA'ya. Bir kahvemi iç. Beklerim.
    süpersin abi ya
    gelirim tabi ki gelirim, neredesin orda tam olarak, ben çok geziyorum, oralara da geliyorum, sultanahmete geçerken uğrarım, çok sevinirim...

Yok be abi ne olursa olsun onların yeri ayrı. Kılıbık falan demeyin ha. Seviyoruz be napalım
    biz ABD'ye niye gidiyoz sanıyosunuz? bir tutuldun mu tam tutuluyorsun ve bu tutkunluk içini de yakıyor, mutlu da ediyor...

Motosikleti
    Valla başım üstüne beklerim.Ben Kapalıçarşının çıkışında Nuruosmaniye cad. varya ordayım oraya gelince bana bi alo dersin ben yönlendiririm seni.

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Valla başım üstüne beklerim.Ben Kapalıçarşının çıkışında Nuruosmaniye cad. varya ordayım oraya gelince bana bi alo dersin ben yönlendiririm seni.
    LatifPolat nuriosmaniye de yoksa mücevherat işleriylemi uğraşıyosun. Öyleyse benim kanka var oralarda mıhlamacı Serço. Ondada 125 ZN var ortağındada var.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    Mücevherat değil el dokuması halı. Ama çalıştığım binan hemen yanı motosiklet parkı gibi bir sürü var. 2 tane de 125 zn var muhtemelen bunlardan biridir. Teki kırmızı teki siyah. Hatta geçen gün dedim sahiplerini görsemde tanışsam falan diye Ya birazdaha uğraşırsak uzaktan akraba falan çıkıcaz heralde

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    selam arkadaşlar...
    dün bahsetmiştim gaz teli probleminden. Bunu kendim çözemedim çok karısık geldi daha önce motor görmemis bi adam olarak bana neyse bugün arkama bi arkadası da atıp (biraz ağır çekelimde motor çok kaçmasın diye malum gaz kesemiyom) servize gittim ? Mübalağa olmasın ama hani bi film var hız tuzağı diye duramayan durmayan bi lotobüs mevzu.. o misal gittik servise... Mecidiyeköy'deki ERKale servis. Neyse gösterdim motoru dediler ki ve gösterdiler ki gaz kolunun hemen yanından kırılmış tel ya da zedelenmiş. Tesadüf aynı sorun ile karşılaşıp gelen bi arkadaş daha vardı kırmızı 125 zn siyle tanıştık konuştuk siteyi annattım ona da neyse sonuç olarak yarım saatte falan teli değiştirdiler. Lakin bana 20 kaada patladı. Göya bu sigorta kapsamında olmuyomus...
    Şimdi mondial tüketici danışmayı da arayıp ne sigorta kapsamındayı bi detaylıca öğrenmeye çalışcam durum buyken bu...

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    beyler sızın grubun ısmı ne oldu zeytın oldumu
    Yeni yine yeniden

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    şu an için 23 kişiden 3 kişinin oyu ile Zeytin önde

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Hah tamam işte siyah olan Serço'nun kırmızı ortağının tabi o parka bırakıyolarsa .
    Valla Zeytin olmadı bu gidişle biz bi isimde karar veremicez logoyuda seçemicez galiba umutsuzluğa düşmeye başladım :(
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    ya burda logo seçimi de isimde zor oluyo üye sayısıda giderek artacak zaten 100 tane fikir çıkacak en iyisi su haftasonu toplantısını sehir içi biyerde yapıp logoyu ismi hemen belirlemek.

bu arada mondial tüketici danısmayı aradım neyin garanti içinde neyin değil olduğuna servisler karar veriyo kıl oldum. Tamamen keyfi yani

Motosikleti
    Ne isimde anlaşıyoruz ne logoda galiab hepsini bir potada eritecez.

İsim şöyle olsun :

Motorunun adı ne : Zen ZeyTiN 125ZN FUN vs.
    Logonuz ne : Tut şu bezin bir ucundan açalım gör - oha abi bu ne 10x20 metre bu nasıl logo

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı
    beyler sızın grubun ısmı ne oldu zeytın oldumu
    Merhaba okan, seninde oylama hakkın var:
    www.easyasnet.com/anket_2
    www.easyasnet.com/anket_3

@ bulent sarı
    Bulent geçmiş olsun. İşi çözdükten sonra siteden servisler alanına o servis hakkındaki fikirlerini girermisin ?

@ ALL
    Arkadaşlar çok üzülerek bu hafta sonu sizlere dahil olamayacağımı belirtmek isterim. Ani bir gelişme sonucu Silivri'ye annemle babamın yanına gitmek durumundayım , benim içinde eğlenin

Bugün oylamalara katılamayan herkezin oylama şifrelerini ve adreslerini bir kez daha buradan kendilerine mesaj atıcam ve mail adresi olanlara mail yollicam. Biraz sıkıştıralım belki bi sonuç alırız

HATIRLATMALAR:
    www.easyasnet.com/anket_2
    www.easyasnet.com/anket_3

ii gunner.

canyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR
    meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Fakat malesefki ankaradayım.Güzel gezilerinize katılamıcam.Umar Bu Fan öle buyurki hakkaride bile gezi düzenlersiniz.

karainci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    kardeş ben de var . Hiç düşünme al . 4 zamanlı hava soğutmalı .ben Antepliyim Kilise gözüm kapalı gidip geliyorum . banamısın demiyor motor

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler