Hocam valla dediğiniz doğrudur ama bende anlamadım bişey, buarada bugün servisede gittim ÖTV borcumu yatırdıktan sonra, Serviste baktılar bağlantı kablolarına Akü bağlantı yerlerine falan filan ama hiç bir problem yok dediler. Akünün gücünüde kontrol ettiler gayet iyiymiş ama böle bi problem neden oluyor hiç anlamadım!
Servisteki ustada 2 seçenek olduğunu söyledi; 1.si sarsıntı bakımından yüksek rezonansta olan bu sevimli motorlarımız bazen sarsıntıdan dolayı akü bağlantı noktalarında temassızlıklar yaratabiliyormuş.
2.si ise bağlattığım güçlü sis farları akünün güç dengesini bozuyor olabilirmiş. Bu açıdan çOk fazla kullanma dedi yine ne olur noolmaz die. Ama zaten çOk kullanmıyorum. Çok Çok karanlık olan yerlerde anca..
Bakalım bugün bizimki hiç problem çıkartmadı dediğim konuda ama ilerleyen günlerde ne olur bilinmez, bende daha 220km. deyim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:41 ----------
Bu arada @cerbeyn hocam Rekor girişiminizden ötürü sizi tebrik ediyorum. Toplamda 259kg. yüklemişsiniz sanırım
Valla ne diyim söylenecek bişey yok
!
Brava Mondial Brava 125 ZN....