Valla hocam doğru söylüyor olabilirsiniz, bi göstermekte fayda var yaptırdığım elektrikçiye
!
Doğru valla önermiyorlar 50km. yi geçmeyi ama napalım bazen hızlı gitmek gerekiyor çevre yollarında, biliyorsunuz sıkıştırma durumları olabiliyor. Birazda kendim hız tutkunu birisi olarak açıkçası pek tatmin etmiyor beni sevimli motorum
ama şehir içindeki kıvraklığı, hızlı çıkış ve atakları özelliklede sevimli görüntüsüyle cezbediyor beni
.
Bende 4-5 senedir motor kullanmıyordum motorumu aldığımdan bu yana. En son amcamın Kawazaki Ninja ZX-6 R ıyla kaza yapmıştım
. Ama çok alıştığım için o motora açıkçası arıyorum bazen
Bildiğiniz gibi 1000cc.lik bi alet, şimdi 4-5 senelik hasretten sonra 125cc.lik ZN performans açısından kesmeyebiliyor
Ama kötü bir kaza yapmıştım döneceğim yere yaklaştığımı farkedemediğim için son anda dönmeye karar verip yaklaşık olarak 90-95 km. hızla viraj almaya kalkınca motor altımdan kaydı
Allahtan başımda da Kask olmamasına rağmen!! ufak tefek sıyırıklarla atlatmıştım kazayı.
Kazadan sonra bir daha motora binemem derken bu sevimli Chopper yavrusu beni tekrar motorsiklet tutkuma bağladı
Ama bazende işte arıyor insan yüksek performansı önceki alışkanlıklarından dolayı
Zannedersem bu sevimli ZNmi kız arkadaşıma devredip önümüzdeki sene Hyosung GT 250R alıcağım. Hem Racing bir motor, hem 250 cc.lik olduğu için beni şeytanca fikirlerden koruyabilecek nitelikte
Hem de görüntüsüylede cezbedici
bakalım hayırlısı ama daha sevimli ZN'mle çok maceralar, keyifli geziler yaşamak istiyorum..
Süratli araba kullanmayı seviyorum ama motorda süratten korkuyorum. Acemi olduğum için belkide
Benim hayalim ilerde bir HD almak. Ölmeden önce yapılması gerekenler listemde ilk sırada yer alıyor.
ZN den sonraki motorum Honda Shadow 750cc olabilir.