arkadaş bende de A2 ehliyet yok malesef, B var. Benimde almam lazım, büyük ihtimalle 3 temmuzdaki motor sınavına bende giricem, daha kayıt yaptırmadım. Ancak ceza ile ilgili benim bilgimde 700TL. yetersiz ehliyet cezası olarak ücretlendirildiği. Yani az buz bişey değil. Ancak kullanan yine kullanıo buradaki bir çok arkadaşımız ve benim gibi
geçen gün polis çevirmesi vardı hatta dün
hemen usta bir manevrayla ara sokağa girerek kurtuldum
ama her zaman bu kadar şanslı olurmuyum bilmiyorum. Bir çok arkadaşımın söylediği şeyse, Denizlide kaskını takıp sinyalini vereni durdurmuyormuş polisler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------
Arkadaşım en son vekalet verdiğin taktirde bayiiler aracı sokarak 200TL.ye yaptırıyordu. Bu açıdan Trafik müşavir büroları bu işle özel olarak uğraştığı için bu 200TL.nin içinde 30-40TL. kadar ücreti kendileri alıyorlardı. Bu açıdan normal fiyat 160-170 TL.ye geliyordu ortalama, oda dosya parası falan bazen alıyorlar bazen almıyorlar ek belge parası falan 5-10 TL. arada öle fark edio! Ancak en son zam geldiğini duydum ama oda 20 TL. falan bişeymiş bazı belge ücretleri olarak . Oda müşavirliğe hallettirsen kendin uğraşmayıp en fazla 220TL. tutması lazım bilemedin TAŞ çatlasın 250 TL. yanii 350 TL. çok fazla ve farklı bir fiyat benim bildiğimden!
Ayrıca kendin uğraşma derim ben deli işi resmen, ve perişanlık! Ordan oraya Ordan oraya koşturur durursun, bu işi yapan müşavirliklere ver gitsin onlar halletsin sen git sadece imza at kurtul bu kadar hengameden ama verdiğin fiyat çok fazla, başka yerlerede sor bence ne kadar hallediosunuz die. Acaba kentler arası farklılıkmı oluyo diyorum ama sanmıyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:59 ----------
Buarada bütün arkadaşlar, geçen gün bahsi geçen arka çantasını aldım Kırmızı renk olan, bugün taktırdım çantamı elime geçti dün
ÇOOK yakıştı aşık oldum resmen motoruma
sis farlarıyla da mükemmel kombine oldu süPPer görünüo
Resimlerini çekip en kısa sürede eklicem, hepinizin fikirlerini almak istiyorum
Ancak internetten aldığım ön siperlik hem cam çıkmadı (plastikmiş) hemde bağlantı yerleri ve aparatları bakımından uyumlu olmadı:( ona çok canım sıkıldı..
Bana önerebileceğiniz Cam olan ve fiyat bakımından da uygun olup, ZNlere bağlantı noktaları ve aparatları bakımından uygun olan bi siperlik önerebilecek olan var mı?
Cam siperlik kullanmanın denge bakımından faydalı olduğu söylenmişti önceki sayfalarda ancak çapraz rüzgarlarda da denge bozabiliomuş sanırım, kullanan arkadaşların hem bilgi bakımından hem de siperlik için öneri bakımından yardımlarına ihtiyacım var..