Selam arkadaşlar bende dün itibariyle siperlik , öne 2 sis arkaya led ve topcase takdırdım.
Tüm işlemleri mert motorda yaptım.elronds teşekkür ederim gerçekten işini seven adamlar ilgili ve anlayışlılar.
Bugünde Michelin SM100 lastik taktırıcam buzmotordan.
Bu arada size bir anektot ; motorun arka sinyallerinden biri bozuldu ilk hafta, nese dün baktılar bulamadılar tüm elektirik tesisasıtını söktüler derken kabloların belli bir kısmında (Koltuğun altında kalan) ısırılma gibi bir kopukluk gördük 5 kabloda ısırılmış sadece 1 tanesi kopmuş.SIkışmadan olma ihtimali yok çünkü motorum boşta kalan bir kısmındaydı.Evet hazırsanız nedenini söylüyorum Fareler
Evet daha öncede benzer bir 2 örnekle karşılaşılmış.
Size motorun son halinin resmini çekip göndereceğim.Ön siperlik ve sis sıkışık oldu ama işçilik ile hatlettik.siperliği biraz kesip oval bir hal aldırdılar ve fenerlerin üzerine yerleştirdiler.
arkadaki led çok güzel durdu frene basıldığında çalışıyor görünürlüğü inanılmaz arttırdı.
Honda goldwing havası geld motora
abartıyorum tabi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 ----------
Bu arada kaza yapan arkadaşıma gelen geçmiş olsun temennilerine teşekkür ederim.
Ben varım anadolu yakasındaki gezi için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 ----------
elronds mert motora ne yaptın bilmiyorum ama seni çok seviyorlar popüler bir adamsın orda
selamları var motoru değiştirip değiştirmediğini merak ediyorlar ben şimdilik kalacak sanırım dedim.