Arkadaşlar. 100 kg ağırlığında 1,75 boyundayım 38 yaşındayım. Sizlere iki tane sorum var.
1. Cüssem ve yaşımdan dolayı ZN nin üstünde komik dururmuyum. ZN benim yaşlarımda kullanılabilir mi sizce. Forumdaki gezi fotograflarına baktığımda hep genç 20'li yaşlarda arkadaşlar gördüm ZN kullanan. Benim yaşlarda arkadaşlar varmı ZN kullanan.
2. Riskli durumlarda gazı köklediğinizde motorun ara hızlanmaları nasıl. Yani demek istediğim şu araba kullanırken bazen yavaşlamaktan çok ani olarak hızlanmak gerekiyor. ZN nasıl bu konuda. tabi 100 kg lik ağırlığımı da hesaba katın lütfen. Hadi senaryo da birde rampa olsun. Rampadayım makul bir süratle gidiyorum trafik canavarının biri sıkıştırdı. Gazı köklüyorum (otamatik vites olduğuna göre vites düşüremiyorum), sonuç?
Bu soruyla bağlantılı olarak aslında birde otomatik şanzıman arabalardaki gibi "Kick Down" yapabiliyormu. Yani giderken gazı anlık kesip birden köklediğinizde o an vites küçültüp ani olarak hızlanıyormu.
Arkadaşlar lütfen yanıt verin çünkü birkaç gün içinde alacağım motoru (Renk gri, Mondial fiyat 1.800). Çooook teşekkürler
Bu arada yapacağınız ilk gezi planlarında beni de listeye eklemeyi unutmayın.
Herkeze selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------
Arkadaşım resimlerine baktım. Motorun çok güzel. Nazar değmesin.