Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı mach1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kayışı direk Bandoo marka takın bikere önümde 1450kmde bi adamınkısı koptu adam birde düzgün kullanıyordu ama şans.Bende kısaca kendimden bahsedeyim aslında eskiden buraya cok takılıyordum.Zn 125 sahibiyim 20.000kmde
    cevabınız için çok teşekkür ederim 20.000 km çok iyi zn için her 1.000 de servis bakımı mı yaptırıyorsunuz yoksa siz mi bakım yapıyorsunuz birde buji hangi marka alayım? kayısın ebadını da söyleseniz çok memnun olurum.cevaplarınız için çok teşekkürler
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayyy üstad aşmışın : ) bugun gidiyorum hem berbere oradan da cam için gideceğim akşam alırım yarın da kargoya veririm kargo ne tutar bilemiyorum ama bi 7 tl tutabilir. Buarada üstteki arkadaş paslanmalar için wd40 kullan ben satın aldım ama daha kullanmadım zaman bulamadım. benim motor 1930 km de 2000 bakım geldi. bugun birde yağ alacağım. Cumartesi 170 km yol yaptım 2 kişi yeri geldi çok zorladım maşallah tık demedi. : )
    maşallah dielim.. bekliyorum ;)

Motosikleti
    125 Zn
    arkadaşlar bandoo kayışa satış olarak 25 tl diyor, takma dahil 40 tl diyor fiyatı normal mi pahalımı, birde 2000 bakıma 40 tl diyor buji, yağ, havafiltresi, yağını ben castrolden alıcam. büyük ihtimal bugun yada yarın yaptıracağım cevaplarsanız çok sevinirim. Sağolun...
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    125 zn mondial
    sana tavsiyem boşuna 40 tl verme castrol yağ al 20 tl hava filtreside basit sökülüyor 8 tane gibi vidası var. hava filtresine sağlam bi fön makinesi tut derim !
    servise götürüncede adamların yapıcağı aynısı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------

arkadaşlar facebook tan '125 zn mondial' grubu kurdum bakarsanız sevinirim!!!
    (:

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Alıntı mrtsvmgnç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana tavsiyem boşuna 40 tl verme castrol yağ al 20 tl hava filtreside basit sökülüyor 8 tane gibi vidası var. hava filtresine sağlam bi fön makinesi tut derim !
    servise götürüncede adamların yapıcağı aynısı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------

arkadaşlar facebook tan '125 zn mondial' grubu kurdum bakarsanız sevinirim!!!
    (:
    Bende senin gibi yapıyordum her 1000km de değiştiriyordum sonra baktım yağ israf olmasın 1500km de bir değiştitiriyorum motorcu arkadasım olduğu için maliyetine hallediyor.Yağların erken kararması normala nedeni yağların temizleyici özelliği olduğu için.Sağlıklı motorlarda 1500km ideal.Bando kayış 25 tl normal işçilikte normal hazır açmışlarken varyötörüde temizlesinler.Hava filtresini mümkün olduğunca temiz tutmaya bakın.Nikelajlı bölümlerine Wd40 sürün dursun öyle küflenmemesi için ben biraz geç kaldım hafif kararmalar başladı
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    125 Zn
    aksam bakıma goturdum bosh buji, hava filtresi değişimi, yagı castrolden ben almıstım toplam 25 tl bakım 19tl yag tuttu. bütün vidalarını sıktı. ufak tefek sikayetlerimi çözdü.çıkan yagda castroldü kapkara gördüm, ısrar etmeme ragmen kayısı değişmedi 4000 bakımında değişeceğiz dedi. ozaman motora da genel bakıcaz extra ücret almayacağız dedi.kayısta badoo takacakmış..

@tnr camını aldım yarın gün içinde bana ulaşırsan sevinirim,,,

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bandoo kayışa satış olarak 25 tl diyor, takma dahil 40 tl diyor fiyatı normal mi pahalımı, birde 2000 bakıma 40 tl diyor buji, yağ, havafiltresi, yağını ben castrolden alıcam. büyük ihtimal bugun yada yarın yaptıracağım cevaplarsanız çok sevinirim. Sağolun...
    Bando kayışı herşey dahil 40 tl normal de neden böyle acele edip boşa kayış
    alıyorsun 5000-8000 km arası değiştir daha çok erken kolay kolay kayış bozulmaz
    merak etme için rahat olsun.Diğer bakım işini de kendin çok kolay halledersin
    yağını bujiyi ve hava filtresini takıp çıkarmak çok kolay ben hep kendim yapardım
    boşuna işçilik parası verme hem bu işleri kendin yaparsan motordaki diğer sorunları da çözümlemeye başlarsın...

Ohoooo sen bakımı hallettirmiş bile ))

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bando kayışı herşey dahil 40 tl normal de neden böyle acele edip boşa kayış
    alıyorsun 5000-8000 km arası değiştir daha çok erken kolay kolay kayış bozulmaz
    merak etme için rahat olsun.Diğer bakım işini de kendin çok kolay halledersin
    yağını bujiyi ve hava filtresini takıp çıkarmak çok kolay ben hep kendim yapardım
    boşuna işçilik parası verme hem bu işleri kendin yaparsan motordaki diğer sorunları da çözümlemeye başlarsın...

Ohoooo sen bakımı hallettirmiş bile ))
    ben biraz hızlıyım en azından bakımı orada yaptırdım hava filtresinin vs nerede olduğunu öğrendim bujinin yerine baktım, motor yagını bosaltırken baktım, olaki satarsam bakımlı oldugu için kolay gider diye düşündüm.
    Kayışı yaptırmadım ama acele etmemin nedeni uzun mesafelere basladım yolda kalmak istemiyorum. adam 4000 bakımında anca değişiriz dedi zaten. cevapların için çok teşekkürler. birde şu kayış değişimini öğrenirsem geri kalanları sök yap olarak yaparım.

Motosikleti
    125 zn mondial
    arkadaşlar zen'ime yeni koltuk almam gerekiyor, orj. tek kişilik yaptırıyorum o nedenden. 2. eli 30 tl ve üzerinde çok ufak bi yırtık var içime sinmiyor sıfır ucuza alabileceğim bir yer biliyormusunuz? birde farın içindeki parlak yansıtıcı lazım!!

Arkadaşlar son değişiklikler ile motorumun son halini koyayım dedim. Ekstra ışık sağlasın diye ana farın iki yanına sis farları taktırdım. Bayağı faydası oldu gece çok iyi aydınlatıyorlar. Arkaya da beyaz çanta aldım. Okula giderken içine ıvır zıvır koyabiliyorum. Hırkaydı, kitaptı, gözlüktü derken baya şey alıyor. Şimdiki düşüncem koltuğu çanta ile uyumlu bir renk ile kaplatmak.

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    kardeş çanta şık olmuş gördüm otopark da manzara da güzelmiş bu arada
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı gokaysah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar son değişiklikler ile motorumun son halini koyayım dedim. Ekstra ışık sağlasın diye ana farın iki yanına sis farları taktırdım. Bayağı faydası oldu gece çok iyi aydınlatıyorlar. Arkaya da beyaz çanta aldım. Okula giderken içine ıvır zıvır koyabiliyorum. Hırkaydı, kitaptı, gözlüktü derken baya şey alıyor. Şimdiki düşüncem koltuğu çanta ile uyumlu bir renk ile kaplatmak.

keşke birde motorun ön tarafından resim çekseydin. bende sis farı sipariş edeceğim. siz hepsiburadan mı aldınız sis farını, birde kaça taktırdınız. fiyatlar hakkında bilgimiz olsunda gidince kazık yemeyelim. 3 aşağı beş yukarı...

Barok 34, teşekkürler abi benim de içime sindi çanta. Bir kaç gün önce Kilyos'a gitmiştik bir başka Zn ile orada çektim bu fotoğrafı. Bu arada o günün akşamı motoru otoparka bırakırken senin Honda'nın ordan kasklı biri çıkınca sen sandım "Merhaba ben gökay motosiklet.netten hani" falan dedim meğer tam senin yanına bırakmış ondan seninkinin yanında duruyormuş Kısa çaplı bi şaşkınlık oldu sonra onla tanıştık bu vesileyle

Elronds, ben servise başka işler için gitmiştim sonra çantayı satın alınca arada bunun da montajını çıkardılar para almadan. Ama tahmin ediyorum ki 10-15 tl civarıdır. Belki daha da azdır bilemiyorum. Evet hepsiburada.comdan aldım gerçekten çok iyi aydınlatıyor. Önden foto çektim mi bi bakayım varsa koyarım.

Yok çekmemişim hiç önden maalesef ama görüntü güzel. Hatta gören bir başka arkadaşım da siparişini verdi hemen.

Motosikleti
    125 Zn
    telden bile olsa bi foto koysan yeter bende ona göre hemen sipariş verecem. uzunumu kısayı mı bağlattın. hayırlı olsun çantan şık duruyor.

Önden çekilmiş sayılabilecek bir tane var bir de daha yakından görüntüsünü buldum belki bunlar bir fikir verir;

Ben arkası krom olanları sonradan gördüm keşke daha önce görseydim ondan alırdım. Bence sen arkası krom kaplama olanı al daha hoş durur gibime geliyor.

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı gokaysah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barok 34, teşekkürler abi benim de içime sindi çanta. Bir kaç gün önce Kilyos'a gitmiştik bir başka Zn ile orada çektim bu fotoğrafı. Bu arada o günün akşamı motoru otoparka bırakırken senin Honda'nın ordan kasklı biri çıkınca sen sandım "Merhaba ben gökay motosiklet.netten hani" falan dedim meğer tam senin yanına bırakmış ondan seninkinin yanında duruyormuş Kısa çaplı bi şaşkınlık oldu sonra onla tanıştık bu vesileyle

Elronds, ben servise başka işler için gitmiştim sonra çantayı satın alınca arada bunun da montajını çıkardılar para almadan. Ama tahmin ediyorum ki 10-15 tl civarıdır. Belki daha da azdır bilemiyorum. Evet hepsiburada.comdan aldım gerçekten çok iyi aydınlatıyor. Önden foto çektim mi bi bakayım varsa koyarım.

Yok çekmemişim hiç önden maalesef ama görüntü güzel. Hatta gören bir başka arkadaşım da siparişini verdi hemen.
    rf 600 suzukinin sahibiyse iyi birisi o muhabbetimiz var kendisiyle günlük işe gidip geliyor motoruyla görürüm onu sık sık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:04 ----------

yeni bir tane daha gelmiş bu arada benim motorun hemen dibinde duruyor ama daha yerinden oynadığını görmedim motosikletin yamaha galiba dikkat etmedim ama üzerini kapatmış epey diğer yanımda zaten regal raptor var bir taksi kadar yer kaplıyor
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Motosikleti
    125 Zn
    @gokaysah çok teşekkür ederim fotolar için, 10 numara olmuş, farlar çok önemli imkanın varsa lastiğini de değiş ben minibüs kornası taktırdım cam siperlik taktırdım. daha iyi oldu ben krom olandan satın alayım ozaman.

Evet işte o yamaha'nın sahibiymiş benim tanıştığım kişi. Regal raptor'un yanına koyunca benimki sinek gibi kalıyor zaten maşallah bir gidon genişliği var ki :D

Rica ederim Elronds yardımcı olmuştur umarım. Siiyah Zn'ye de arkadaşım beyaz yanak lastik taktırmış. Fotoğrafını çekince koyarım buraya. Lastiği yaza girerken değişicem. Şimdi nasılsa yağmur çamur yok yaza kadar idare etsin sonra Pirelli'nin retro scooterlar için olan lastiğini alacağım.

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    @gokaysah, hocam cok guzel olmus , bu sislerin baglantısını nerden aldılar (farlara mı bagladılar yoksa ayrı dugmesı mı var?) bir de aküsü orjinal haliyle mi duruyor yoksa büyüttünüz mü ?

Motosikleti
    125 Zn
    orijinal akü kaldırabiliyormu acep ? ben birazdan sipariş vereceğim. eğer kaskınızı elinizde taşıyorsanız kilit alın, ben hepsiburadadan 5 tlye buldum kargo dahil

satın alma linki http://www.hepsiburada.com/ProductDe...ctid=otm191128

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler