şimdi aradım orayı , ellerinde varmış ama gönderirsek sorun olabilir, kırılabilir, siz alsanız daha iyi olur gibilerinden konuştular. hocam siz pazarlık yapıp alabilirseniz ben size havale ederim , mümkünse tabi, isterseniz msn: tnr79@hotmail.com
şimdi aradım orayı , ellerinde varmış ama gönderirsek sorun olabilir, kırılabilir, siz alsanız daha iyi olur gibilerinden konuştular. hocam siz pazarlık yapıp alabilirseniz ben size havale ederim , mümkünse tabi, isterseniz msn: tnr79@hotmail.com
hocam kazadan sonra bende kırılan parça için fiyat araştırması yaptım. kırılan parçanın adı SAG ALT MARSBIYE (KIRMIZI) fiyat 14,77 tl bi aradım 15 tl de işçilik ücreti istediler. yav bunlar böylemi hadi 5 bilemedin 10 kısaca oha demek istedim 15 tl dedi ,birparça daha kırılmıştır dedi onada 8 tl dedi toplamda 50 tl yapıyor. hocam isterseniz cep numaranızı pm den gönderin. msn pek kullanmıyorum. siperlik için umarım indirim yapar ama ben bayağı konustum 30 a yaptırdım. yinede dışarıya göre fiyatı iyi geldi bana ciddi manada da sürüşe katkısı oldu. farkedeceksiniz. Ben bi güzel paketler gönderirim kargo ile.Size telefonda ne kadar dedi?
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Ben dün sormuştum siperliğin fiyatını bana da 30 tl dediler.
arkadaşlar herkese selamlar..
10 gün kadar yogunluktan dolayı foruma giremedim.. benim motor 480 km oldu 350'de motoru aldıgım yerin kendi servisine bakıma götürdüm ama pek memun değilim servisten cunku pek ilgilenen tiplere benzemiyolar bu yüzden istanbul içinde asya motor servisi arıyorum bileniniz varsa...
turkuaz rengi aldım ve cookk memnunum durakta,otobuste,serviste arabada herkes dönüp bakıyo gecen gün ışıklarda bekliyodum birisinin bakmaktan başı ters döncekti nerdeyse gösteriş heveslisi olmasam da açıkçası çok hosuma gidiyo
c.tesi gunu motoru evin önüne park ettim alarmı açık bıraktım çocuklar bazen kurcalıyolar evde otururken alarm uzun uzun çalmaya basladı bi cıktı ne göreyim bizim karşı komşu aracıyla geri geri gelirken benim oyuncaga çarpıp düşürmüş kaldırmaya çalısıyo.. zaten motoru o halde gormemle dısarı cıkmam bir oldu gittim kaldırdım sag arka gövde 10 cm kadar çizilmiş bi kaç ufak tefek çizikten başka bişey yoktu çok şükür ama çok moralim bozuldu.. koca kaldırım kenarında 100 metre boş alan var gelmiş benim motora sıfır yanasıyo neyse komsu diye bişey demedim..
bu çizikleri zımpara vs. gibi bişeyle halledebilir miyim..? tabi bi de buna boya da gerekecek :( orjinalligi gitsin istemiyorum ama mecburen boya atacam ustune.. oyuncagımı oyle çizikler içinde görünce moralim bozuluyo.. top oynamaktan dizi dirsegi yara bere içinde kalmış evladım gibi görüyorum :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------
gökayşah dostum ben de bağlarbaşı capitol civarında çalısıyorum müsait olursan yakın biyerlerde görüşebiliriz.. bu oyuncagı kullanan bi dostumla tanışmak memnuniyet verir..
Elbette görüşelim dolaşırız güzel olur, koşuyolunda oturan bir arkadaşımda da siyahı var ara sıra çıkıyoruz İstanbul'u turlamaya. Birlikte gezeriz. Bu aralar yağmur-çamur ve motorun bakımı derken pek çıkmaz oldum motorla ama önümüzdeki haftaiçi o taraflarda olurum herhalde. Bu arada bir sorum var hayatınızda hiç beyaz elcik püskülü gördünüz mü arkadaşlar? Var mıdır acaba? Ben de siyah süetten var onu beyaza çevirebilir miyim ki?
ben hiç görmedim beyazını ama eğer hiçbiyerde bulamazsan kendin yapabilirsin.. güderi diye bişey var bir çeşit deri onun beyaz ve krem renginde olanlarından alıp bir şekilde monte edebilirsin bijuterilerde satılır ben turkuaz renk bişeler bakıyorum motorun rengine uygun olması için ayrıca 17 nisanda sınava gircem gecersem kısmetse mayıs 15 gibi ehliyet elimde olacak inşallah
Öncelikle ehliyet sınavına çalıştığın taktirde mutlaka geçersin başka bir ihtimal yok. Son yapılan 3 sınavın sorularını çözmen yeterli. Evet güderi alıp kesmek en mantıklısı sanırım gözüme çarparsa alayım da bir uğraşayım.
2 gun aradan sonra motoru çalıstırdım düğmeye ilk dokunmamda çalıstı aslan parçası ama benzinin bittigini farketmemişim tam rampa çıkarken durdu geri döndüm bu sefer de indigim rampadan 150 mt. motoru iterek çıkardım benzinci yakındı allahtan ama sakın itmeye kalkısmayın göründügü gibi hafif değilmiş bitirdi beni :( dizlerim tutmuyo şu anda :(
Abilerim kardeşlerim bende bu yaz sezon içinde inşallah 125 zn alıcam.Ancak bir kaç sorum olacak 125 zn lerde kronik problemler varmıdır.iki kişiyle yokuş çıkarmı.Bide gördüğüm bazı asya 125 t ve 125 zn lerde paslanma oluyor bunun çözümü varmıdır.
Sizleri sıktığım için kusuruma bakmayın
Teşekkürle, iyi akşamlar...
@ elronds güzel haberlerinizi bekliyorum hocam... bu arada
http://www.speedtest.net/result/779515454.png
vayyy üstad aşmışın : ) bugun gidiyorum hem berbere oradan da cam için gideceğim akşam alırım yarın da kargoya veririm kargo ne tutar bilemiyorum ama bi 7 tl tutabilir. Buarada üstteki arkadaş paslanmalar için wd40 kullan ben satın aldım ama daha kullanmadım zaman bulamadım. benim motor 1930 km de 2000 bakım geldi. bugun birde yağ alacağım. Cumartesi 170 km yol yaptım 2 kişi yeri geldi çok zorladım maşallah tık demedi. : )
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
arkadaşlar merhaba, yaklaşık iki yıldan beri zen kullanmama rağman aranıza yeni katıldım (:
( : hoş bulduk ne alem de diğilki belkide yapılabilecek herşeyi yaptım, devamda ediyorum birkaç şeyden örnek vericek olursam tek kişilik koltuk, açık hava filtresi, bayaz yanaklar, logo ve yazı iptali vs vs .. ve bir sürü şey
(: üzerindeki orj. lastikler gerçekten sorun bide yerler ıslaksaa!! bnm de dğiştirmem gerekiyor. bende faa korna dedikleri ferrari kornadan almayı düşünüyorum
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)