Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Arkadaşlar logo oylaması:

http://www.easyasnet.com/anket_3/login.asp

Kullanıcı adlarınız ve şifreleriniz aynı. Kyox izninle senin logodaki miniği alıp benim logoya da uyarladım, bir mahsuru yoksa tabi.

ii gunner.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Bu pazar günü Beylikdüzünde kahvaltı var arkadaşlar. Ben mi yanlış anladım yoksa siyahus mu yanlış tarih verdi. Ben 20 gün sonrası için düşünmüştüm ama ?

@darkform

Ben kullanıcı adımı biliyorum ama password neydi ki ne? unuttum benim gibi unutkanlar için bi password gönder filan ekleyebilir misin?

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic

pass gönder

Alıntı scud adlı üyeden alıntı
    @darkform

Ben kullanıcı adımı biliyorum ama password neydi ki ne? unuttum benim gibi unutkanlar için bi password gönder filan ekleyebilir misin?

Abi uraşmiim şimdi onunla bi oylama için. uzun sürebilir. Özel mesaj atıyorum şimdi buradan. Ama site için yaparız dediğini tabiki.

ii gunner.

DOSSTUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    Sewgili arkadaşlar, ciddi bir kazık yemekten sayenizde kurtuldum teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere kardeşim kaza yapmış (durumu çok şüşür iyiydi, incinen kolu tamamen iyileşti) motorun ön çamurluğu kırılmış olmasına rağmen Adapazarı 'ndaki servis 700 YTL masraf çıkarmıştı. Tavsiyeniz üzerine ZeN 'im Göztepe Gedizler İsmail Usta 'ya gitti ve sıkı durun tamir bedeli 210 YTL ) Ayrıca ön diski garantiden ücretsiz değiştirecek ve ilk bakımı da bu fiyata yapacak. Herkese Gedizler 'i tavsiye ediyorum, Adapazarı 'nı da öncelikle mondial olmak üzere şikayet edeceğim.

Değişen parçaları; sol marjpiyer, ön ve yan sağ çamurluk, sol sinyal, şasi düzeltiliyor. Motorun fotoğraflarını çektim, sizlere göndereceğim. Herkese tekrar teşekkürler.

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı DOSSTUM adlı üyeden alıntı
    Sewgili arkadaşlar, ciddi bir kazık yemekten sayenizde kurtuldum teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere kardeşim kaza yapmış (durumu çok şüşür iyiydi, incinen kolu tamamen iyileşti) motorun ön çamurluğu kırılmış olmasına rağmen Adapazarı 'ndaki servis 700 YTL masraf çıkarmıştı. Tavsiyeniz üzerine ZeN 'im Göztepe Gedizler İsmail Usta 'ya gitti ve sıkı durun tamir bedeli 210 YTL ) Ayrıca ön diski garantiden ücretsiz değiştirecek ve ilk bakımı da bu fiyata yapacak. Herkese Gedizler 'i tavsiye ediyorum, Adapazarı 'nı da öncelikle mondial olmak üzere şikayet edeceğim.

Değişen parçaları; sol marjpiyer, ön ve yan sağ çamurluk, sol sinyal, şasi düzeltiliyor. Motorun fotoğraflarını çektim, sizlere göndereceğim. Herkese tekrar teşekkürler.

Merhaba DOSSTUM.

Tekrar geçmiş olsun. 500 YTL'nin cebinde kalmasına acayip sevindim. Ve yazdıklarını okudukça amaçlarımıza ulaşmaya başladığımızı ilk kez canlı canlı hissettim. Tekrar geçmiş olsun.

Sıkıştırmak istemiyorum; ancak bizden edindiğin bilgiler ne kadar önemli ve işine yaradı ise, bu verdiğin bilgilerde bizler ve aramıza ileride katılacak olanlar için bir o kadar değerli. Bu doğrultuda az önce yazdığın yorum ve tecrübelerini sitemizdeki "bayiler servisler" sayfalarına da yazmanı rica ediyorum. Açık ve net olarak... Gedizler hakkındaki fikirlerin + 700 YTL'yi isteyen terbiyesiz hakkındaki fikirlerini... Eğer ilk gittiğin (700 ytl isteyen) servis listede yok ise lütfen bana servisin bilgilerini aktar ki onuda bayiler servisler sayfalarımıza ekleyelim. İleride senin gibi diğerlerinin de ağzının yanmasını engelleyelim.

Sevgiler,

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Alıntı scud adlı üyeden alıntı
    Bu pazar günü Beylikdüzünde kahvaltı var arkadaşlar. Ben mi yanlış anladım yoksa siyahus mu yanlış tarih verdi. Ben 20 gün sonrası için düşünmüştüm ama ?
    Eğer beylikdüzünde bulusulacaksa ben uyarım ama maalesef motorumla gelemem :( malum Ataşehirdeyim ve ehliyette yok . O kadar mesafeyi göze alamıyom. Ama Asya yakasından buluşmaya gelecek varsa arabamla alabilirim.

Darkform , ben kyox ile bulentin logoları birleştirdim ve bunuda oylamaya koyabilirmisin ? Teşekkür ederim.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    O zaman bu pazar kahvaltıda yüzyüze görüşelim.

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı
    Darkform , ben kyox ile bulentin logoları birleştirdim ve bunuda oylamaya koyabilirmisin ? Teşekkür ederim.
    Done.

ii gunner.

bulent sari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZN
    siyahus tesekkürler güzel olmus valla...

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Alıntı bulent sari adlı üyeden alıntı
    siyahus tesekkürler güzel olmus valla...
    Valla logo tamamen senin ve Kyox'un ortak logonuz . Asıl ben teşekkür ederim.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    Karışmıyım dedim ama karışıcam.
    Yapın güzel bir logo kardeşim şu suratsız resmimi oradan kaldırıyım hadi arkadaşlarım

kyox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    abi baya bi son anda logo girdi bende o zaman bi çeki düzen veriyim kendimce :D Bunu da ekleyiver Darkform

Motosikleti
    Oh oh biz böyle uğraşıyoruz ya mondial bile bu kadar düşünmemiştir valla

Motosikleti
    125 ZN
    ya simdi takib etmekte güçlük çektim nerde ne zaman bulusuluyo sonuç olarak annıyan varsa beri gelsin...

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı kyox adlı üyeden alıntı
    abi baya bi son anda logo girdi bende o zaman bi çeki düzen veriyim kendimce :D Bunu da ekleyiver Darkform
    Done.

ii gunner.

emelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cumartesi...

arkadaşlar dediğim gibi c.tesi aranızda olamıycam keşke olabilsem ama izmire gidiyorum...
    bu arada ben oy kullanamıyorum bu oylamada şifremi kabul etmedi neden se)

bu arada birşey daha araştırdım denizline.com adresine girerseniz burdan izmire direk feribot oldugunu da gorursunuz... kişi başı 65 ytl koltuk ayrıca motor için 35 ytl alıyorlar tercih etmek isteyen olurmu bilmiyorum ama bu da bir alternatif...

ismi ne olur bilmiyorum bu kulubun ama sadece buluşmak eglenmek gibi bir takım faliyetlerden se benim bekledigim birşey daha var bu kulupten....

mesela istanbuldaki bizlerim woowww diye yanından geçtigimiz motorcular için olumcul derecede buyuk çukurları şikayet etmek, bogaz koprusunden zaten 3 kuluvallah bir elham okuyarak geçerken arabalarla aynı ucrete tabi olmak (otobanlar içinde aynı şey geçerli) motorsiklet aracını bir araç olarak kabul ettirmek gibi birtakım sorumluluklarda bu kulubun sorumlulukları olmalı diye dusunuyorum sadece gezelim eylenelimden ziyade yurt dışında motor ve motorcunun gordugu saygıyı turkiyede kazanma çabamız olmalı diye dusunuyorum.bugune kadar 50şer 100 er toplanılıp çok piknige gidildi bunu yapmak da çok eglenceliydi ancak turkiyede hepimizin yaşadıgı trafik sorunlarını araba kullanıcıları taksi soforleri otobusler gibi araçlarında motorsikletin bir araç olarak gormesi ve saygı duyması gerektigini de ogretmeli bu kulup...

hepimiz birilerinden heberler alıyoruz ve geçmiş olsun diyoruz.Yada allah rahmet eylesin...

Umarım hedeflerimiz arasına bunlarda girer vede bizler artık çevremizden duydugumuz kaza haberleri ile çevremizden korkmak zorunda kalmadan bir sürüş yapabilirz...

hepinize hayırlı yolculuklar...

bu soylediklerimi cumartesi aranızda soylemek isterdim ancak durumum malum

iyi eğlenceler...

Motosikleti
    125 ZN
    doğru sözler! olmayacak ve başarılamıyocak şeylerde değil belki sadece bizim fan kluple değil diğerlerini de kapsayacak bi çalışmayla... tabi zamanla...

Motosikleti
    @emelih
    Zaten sırf geziymiş muhabbetmiş diye değilde ortak paydada sorunları getirmek içinde bir arada olmak gerekir diye düşünüyorum. Baştan sona haklısın. Karşıya geçmek neredeyse imkansız. Çukurlara gelince karayolları belediye çekişmesi var. Geçen gün baya işlek bir caddede koca çukur vardı zor kurtuldum.

Şu senin yol haritası cidden hoşuma gitti.

Motosikleti
    125 ZN
    YARDIM!

arkadaslar simdi öğle arası yemege gittim motoru biyere bıraktım. Tekrar motoru çalıştırdığımda sanki köklemis gibi direkt atladığını farkettim Ancak tekrar stop ettiğinizde durdurabiliyosunuz. Neyseki biyere çarpmadım. Çevreden millet az teli takılı kalmıs falan diyo ben basında değilken cocuklar oynamıs galiba... Soracağım problemi çözmeyi bilen varmıdır aramızda. yani servise götürmeden kendim çözebilir miyim...

Motosikleti
    Bununla ilgili bir başlık vardı. Galiba elcikle oynuyordun ama bir arat istersen.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler