Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 125zn
    SLM ARKADAŞLAR MOTORUMU SATTIM ARTIK MOTORUM YOK
    AMA ARABA ALDIM BUDA CABASI
    NE KADARA SATTINIZ DERSENİZ 1250 YE SATTIM
    http://www.sahibinden.com/boyle_moto...XQQdisplayitem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

ARKADAŞLAR MOTORUMU SATTIĞIM İÇİN KALAN KORUMALARIDA SATIYORUM
    KAVİ MONT( 200 liraya ALMIŞTIM) ŞİMDİ 150 LİRAYA SATIYORUM( FULLU KORUMALIDIR 4 MEVSİM VE ÇIKARILABİLİR İÇLİK VE KORUMALAR)
    ELDİVEN NİC MARKA(80 LİRAYA ALMIŞTIM) 40 LİRAYA SATIYORUM
    İSTEYEN ARKADAŞ OLURSA RESMİNİ ÇEKİP GÖNDEREBİLİRİM
    MSN ramzan_demir_01@hotmail.com MSN tel :0534 205 84 41

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------

Yazmayı unuttum mont sadece 3 defa giyilmiştir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 ----------

ihtiyacı olan arkadaşlar arasın güzellik yaparız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    125 Zn
    Herkese günaydın zeytinciler. Kusura bakmayın dün fotograf makinasının pilleri bitmiş resimleri çekemedim. şarja taktım ama hava karardı. kısmetse bugun çekicem.Bu hafta pazar günü mangal organizasyonuna katılacak arkadaşlarımız varmı? Avcılardakine....
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Fotoğrafları merakla bekliyoruz Elronds. Geçtiğimiz mesajlarda linki verilen sis lambalarından ben de sipariş verdim, bakalım yakışacak mı gelince göreceğim. Hafta içi motoru aldığım Mert Motor'a 500 bakımı için götüreceğim Zn'mi. Orada taktıracağım inşallah. Bir de arkaya güzel bir çanta düşünüyorum. Bişiler taşımak zor oluyor çünkü.

Motosikleti
    125 Zn
    Resimleri geciktirdiğim için kusura bakmayın. Siperlik ciddi manada faydasını gördüm tavsiye ederim. Bu arada yeni aldığım tekerleği de test ettim su dolu kaygan zeminden sorunsuz kıç sallamadan geçtim. Üstündeki lastiği hatırlamak bile istemiyorum. Birde öne taktırmam lazım.

SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

arkadaşlar günaydın.Dün motoru yıkarken ayaklıktan düştü ve çimenlerin üzerine yapıştı.sol ayna kırıldı bunu tamir ederlermi yoksa yenisimi gereklidir?Birde bi kablo çıkmış gibi ayaklığın hemen üstünden gelen bir kablo ucu yağlı bir parça.Acaba biryerden mi çıktı : motor sorunsuz çalışıyor.Birde çalıştırıp bekledğim zaman stop ediyor.Ama çalıştırıp beklemedn devam ettiğim zaman bir sorun yok.şaştım kaldım

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı c.kara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar günaydın.Dün motoru yıkarken ayaklıktan düştü ve çimenlerin üzerine yapıştı.sol ayna kırıldı bunu tamir ederlermi yoksa yenisimi gereklidir?Birde bi kablo çıkmış gibi ayaklığın hemen üstünden gelen bir kablo ucu yağlı bir parça.Acaba biryerden mi çıktı : motor sorunsuz çalışıyor.Birde çalıştırıp bekledğim zaman stop ediyor.Ama çalıştırıp beklemedn devam ettiğim zaman bir sorun yok.şaştım kaldım
    heralde askıya almadın motoru ben hep askılı ayaklık kullnıyorum. çok geçmiş olsun kardeşim. sol aynanın resmini çekermisin parça parça olsa bile çek bi bakalım. stop daha önceden de mi oluyordu yoksa düştükten sonra mı olmaya başladı. benimkide başta stop ediyordu rolantisini yükselltik şuan bir sorun yok. çıkan kablo hakkında birşey diyemeyeceğim. ama dikkat et.düştükten sonra frenleri kontrol ettin mi? Hadi geçmiş olsun tekrar.

Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heralde askıya almadın motoru ben hep askılı ayaklık kullnıyorum. çok geçmiş olsun kardeşim. sol aynanın resmini çekermisin parça parça olsa bile çek bi bakalım. stop daha önceden de mi oluyordu yoksa düştükten sonra mı olmaya başladı. benimkide başta stop ediyordu rolantisini yükselltik şuan bir sorun yok. çıkan kablo hakkında birşey diyemeyeceğim. ama dikkat et.düştükten sonra frenleri kontrol ettin mi? Hadi geçmiş olsun tekrar.
    Teşekkür ederim askılı ayaklıkta değildi motor resim hemen ekleme şansım yok malesef.Moralim bozuldu işe yürüyerek geldim motoru getirmedim ayna parça parça değil zaten tam frenin yanındaki metal yerinden koptu.Arkadaşlar kaynakla tutar dedi ama bana saçma geldi dostum.Çünkü demir değil nikelden yapılma gördüğüm kadarıyla.İlk aldığımda da stop ediyordu düştükten sonra ayna hariç bir problem gözlemlemedim.Frenleri kontrol ettim ikiside canavar gibi maşallah.Birde motoru koyacak yer sorunum var.Artık çalacaklarmı ne oldu korkusuyla gece uyuyamıyorum.Büyük hevesle aldım ama bütün keyfim gitmiş durumda

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı c.kara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim askılı ayaklıkta değildi motor resim hemen ekleme şansım yok malesef.Moralim bozuldu işe yürüyerek geldim motoru getirmedim ayna parça parça değil zaten tam frenin yanındaki metal yerinden koptu.Arkadaşlar kaynakla tutar dedi ama bana saçma geldi dostum.Çünkü demir değil nikelden yapılma gördüğüm kadarıyla.İlk aldığımda da stop ediyordu düştükten sonra ayna hariç bir problem gözlemlemedim.Frenleri kontrol ettim ikiside canavar gibi maşallah.Birde motoru koyacak yer sorunum var.Artık çalacaklarmı ne oldu korkusuyla gece uyuyamıyorum.Büyük hevesle aldım ama bütün keyfim gitmiş durumda
    işte ben en baştan motoru askıya almayı alışkanlık haline getirdim şükür bir problem yaşamadım hadi bununla geçmiş olsun deyim. aynanın fiyatı 10 tl sitesinden baktım. sakın kaynakktırma çok çirkin durur. okadar da plastik gibi bir parça tutmaz mahveder. birtane ayna al tak dostum.O stop etme sorununu sende çözebilirsin ama 500 servisinde ucretsiz de hallettirebilirsin. hafifce vidası var sıkarsın yada gevsetilecek. frenlerde problem olmamasına sevindim. motorunu koyacak yerin olmasa bile en az 2 kilit bağla ve kilitler görünür olsun birazdaha caydırıcı olur. birde disk alarmı takdır en azından rahat uyursun senden önemli değil. baştaki bu sorunlar canını sıkmış ama çok keyifli motor inan bana taş gibi.sakın motorunu yıkama nemli bezle sil. ben wd40 aldım pasgiderici ve önleyici. metal aksam çürümesin sonra kötü duruyor. gevseyen vidalarını da sık. benden acizane incilier

işte ben en baştan motoru askıya almayı alışkanlık haline getirdim şükür bir problem yaşamadım hadi bununla geçmiş olsun deyim. aynanın fiyatı 10 tl sitesinden baktım. sakın kaynakktırma çok çirkin durur. okadar da plastik gibi bir parça tutmaz mahveder. birtane ayna al tak dostum.O stop etme sorununu sende çözebilirsin ama 500 servisinde ucretsiz de hallettirebilirsin. hafifce vidası var sıkarsın yada gevsetilecek. frenlerde problem olmamasına sevindim. motorunu koyacak yerin olmasa bile en az 2 kilit bağla ve kilitler görünür olsun birazdaha caydırıcı olur. birde disk alarmı takdır en azından rahat uyursun senden önemli değil. baştaki bu sorunlar canını sıkmış ama çok keyifli motor inan bana taş gibi.sakın motorunu yıkama nemli bezle sil. ben wd40 aldım pasgiderici ve önleyici. metal aksam çürümesin sonra kötü duruyor. gevseyen vidalarını da sık. benden acizane incilier
    Bunada şükür napalım dostum.Ayna 10 liraysa bişey değilmiş yaptırırım onu.Disk alarmında fiyatlar nasıl hocam? değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim

Motosikleti
    125 Zn
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=194
    burada birkaç model var inceleyebilirsiniz. estf sen motordan zevk almaya bak boşver kırılan kırılsın pahalı alet olsaydı parçaları ozaman yanmıştık

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    @elronds foto için tşkler. çok hoş durmuş. ankara da bi türlü bulamadım aldığın yerin adresi tlfnu varmıdır bi sipariş versek, kendim takarım sonuçta

Fotoğraflar çok güzel. Ben de koymak istedim bir kaç tane. Gri olan benim Zn. Yağ değişimi de yaptırdım bugün. Anında farketti motor. Yaza doğru da arkaya güzel bir çanta ve yeni lastikler aldım mı harika olucak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

Bu da bir başka fotoğraf;

Motosikleti
    125 Zn
    @tnr
    Adresi Mert Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd. Şti.
    çırpıcı mahallesi prof. Turan güneş caddesi no:137 zeytinburnu/ist tel:(212) 510 55 29 tel :(212) 679 92 88
    eğer kargoyu filan yapamayız filan derse o tarafa gittiğimde ben alırım paketler yollarım. 125 zn ile kaza yaptım illaki gidicem oraya.montajınıda yaparsın sadece vida sıkılacak.
    @gokaysah
    resimleriniz çok güzel, sakın üstündeki tekerle suya girmeyin. ilk fırsatta tekerinizi değiştirin.Tekeriniz düz bassın..
    @

Evet en kısa sürede değiştireceğim tekerlekleri. Aklımda beyaz yanaklı lastik almak var, dün de Mert Motor'da beyaz deri arka çanta gördüm. Çok güzeldi ama fiyatı yüksekti, o tarz bir şeyi ucuza bulursam hemen alacağım. Havalar güzelken okula Zn ile gidiyorum (Zeytinburnu-Üsküdar). Bir şeyler taşımak zor oluyor çantasız.

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı gokaysah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet en kısa sürede değiştireceğim tekerlekleri. Aklımda beyaz yanaklı lastik almak var, dün de Mert Motor'da beyaz deri arka çanta gördüm. Çok güzeldi ama fiyatı yüksekti, o tarz bir şeyi ucuza bulursam hemen alacağım. Havalar güzelken okula Zn ile gidiyorum (Zeytinburnu-Üsküdar). Bir şeyler taşımak zor oluyor çantasız.
    hocam deri çanalar güzel oluyor ama gittiğiniz yerde de çantanın kilidi olmassa diken üstünde duruyor. Ben sırt çantasıyla işimi görüyorum hemde pratik oluyor gezerken motları en azından kaskları koyuyoruz. köprüde problem yaşıyormusunz mesafe bayağı uzak dikkat ediniz yolda...
    birde mert motordaki ilgi çok hoşuma gidiyor gerçekten ilgileniyorlar. siz neler düşünüyorsunuz.

Evet oldukça yardımseverler, dün bakım için oradaydım yine gözlemledim bunu. Hatta Kadıköy'de oturan arkadaşım bile gelip Mert Motor'dan aldı 125 Zn'yi, ehliyeti olmadığı için kamyonla götürmüşlerdi motoru Çantaya değerli bir şeyler koymayacağım için kilit sorununu pek düşünmedim ama olsa iyi olur tabiiki. Açıkçası görüntüsü hoşuma gidiyor benim Beyaz çanta, beyaz yanak lastikler ve koltuğu da tanıdık bir döşemecide beyaza kaplatmak gibi bir düşüncem var :D Biraz kişiselleştirmek istiyorum.

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı gokaysah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet oldukça yardımseverler, dün bakım için oradaydım yine gözlemledim bunu. Hatta Kadıköy'de oturan arkadaşım bile gelip Mert Motor'dan aldı 125 Zn'yi, ehliyeti olmadığı için kamyonla götürmüşlerdi motoru Çantaya değerli bir şeyler koymayacağım için kilit sorununu pek düşünmedim ama olsa iyi olur tabiiki. Açıkçası görüntüsü hoşuma gidiyor benim Beyaz çanta, beyaz yanak lastikler ve koltuğu da tanıdık bir döşemecide beyaza kaplatmak gibi bir düşüncem var :D Biraz kişiselleştirmek istiyorum.
    keşke şu kazayı hiç yapmamış olsaydım : ( motordan soğumadım ama yinede etkiledi beni.Benimde ilgi alaka hoşuma gitti. Ben motoru satın almaya felan gitmedim. Telefon ettim evden elinizde 125 zn var mı diye onlar da var dediler. Bende getirebilirmisiniz dedim tamam dediler getirdiler kamyonetleri ile. : ) 2 gün içinde de plakam geldi geçenlerde tesadüfen gitmişim tabelaya baktım Mert motor şartel indi . sonra tanıştık benim hoşuma gittiler fiyatları da bana göre uygun çok az işçilik ücreti aldılar.

Geçtiğimiz aylarda Üsküdar'da, tam da Kız Kulesinin karşısında bir kaza yapmıştım. Daha doğrusu arkadan sıkıştıran beyinsiz bir araba yüzünden yapmak zorunda kalmıştım. Motorun üstünden fırlayıp gayet akıcı olan karşı şeride düştüm. Çok büyük şans eseri o sırada gelip geçen hiç bir araba yoktu. Tam korumalıydım çizik bile almadım ama motorun sol altı hafif kırılmıştı. Bir kaç gün içimde burukluk oldu, canım hiç kullanmak istemedi, moralim bozuldu. Sonra aslında ne kadar şanslı olduğumu düşündüm ve motordaki taş çatlasa 40 Tl'lik hasar çok komik gelmeye başladı bana. Tekrar hevesim geri geldi ve o günden beri de çok dikkatliyim başka bir kaza da yapmadım.

Diyeceğim kırılan parçanın siparişini ver ve daha dikkatli olarak hevesini hiç kaçırma. Şimdi Tv'de, gazetede ya da vapurdayken ne zaman Kız Kulesini görsem aklıma o havada uçtuğum 2 saniye geliyor ve gülümsüyorum.

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    @tnr
    Adresi Mert Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd. Şti.
    çırpıcı mahallesi prof. Turan güneş caddesi no:137 zeytinburnu/ist tel:(212) 510 55 29 tel :(212) 679 92 88
    eğer kargoyu filan yapamayız filan derse o tarafa gittiğimde ben alırım paketler yollarım. 125 zn ile kaza yaptım illaki gidicem oraya.montajınıda yaparsın sadece vida sıkılacak.
    @gokaysah
    resimleriniz çok güzel, sakın üstündeki tekerle suya girmeyin. ilk fırsatta tekerinizi değiştirin.Tekeriniz düz bassın..
    @
    çok geçmiş olsun :(

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı tnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun :(
    çok sağolun teşekkür ederim. bununla düşünce direk altında kalıyorsunuz aman dikkat kaçamıyorsunuz ve dizlik kullanmanız şart.Cam işini öyle yaparız ;)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler