Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

mondial 125 mt mi alsam honda activamı mondial de kafam ama honda da hızlımıdır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 125zn
    servise gitmiştim usta keşif turu attı normal felan dedi ama ben gaza bastığımda ses gelio gibi hatta sanki motoru düşecekmiş gibi gelio bana hele tümsekten geçerken çat die ses gelio ama ne hikmettirki fındıkzadedeki mondial teknik servisteki ahmet usta normal dio

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------

birde telecaster kardeş msn adresin varsa rahat rahat konuşuruz yada bnmkini eklersen iyi olur ramzan_demir_01@hotmail.com

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    belki sehpa oynuyodur kardeş, vidası gevşekse vuruyodur bi yerlere

muratalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    sehpaya bağlı bi lastik var takoz gibi aktarma ile sehpa arasında belki o takoz deforme olmuştur benim çok geldi başıma (birde hocam o seslere alışıyorun bir süre sonra bende ilk bi yerden ses gelsin motorcuya götürüyorum şimdi gelsede umursamıyorum ) birde telecaster dostum lastiğin çok etkisi oldumu gerçekten? bende değiştirmeyi düşünüyorum ne marka aldınız siz? ben michlen düşünüyorum

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    Murat hocam, sizi görmüşken şu ön cam işini haledebilir miyiz? ben de almak istiyorum (ankaradayım)

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı KKrall adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    servise gitmiştim usta keşif turu attı normal felan dedi ama ben gaza bastığımda ses gelio gibi hatta sanki motoru düşecekmiş gibi gelio bana hele tümsekten geçerken çat die ses gelio ama ne hikmettirki fındıkzadedeki mondial teknik servisteki ahmet usta normal dio

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------

birde telecaster kardeş msn adresin varsa rahat rahat konuşuruz yada bnmkini eklersen iyi olur ramzan_demir_01@hotmail.com
    KKrall kardeş teklifin için teşekkürler ama msn kullanmıyorum.Arkadaşlarında dediği gibi orta ve yan sehpanın gevşemesinden kaynaklanan bir ses olabilir.Aslında bir anahtar ile kendin kontrol etsen daha iyi olur.Ustaların çoğu bu tarz şeylere bişey yok diyorlar...

mondial 125 mt mi alsam honda activamı mondial de kafam ama honda da hızlımıdır hade cevap pm pls

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı muratalagoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sehpaya bağlı bi lastik var takoz gibi aktarma ile sehpa arasında belki o takoz deforme olmuştur benim çok geldi başıma (birde hocam o seslere alışıyorun bir süre sonra bende ilk bi yerden ses gelsin motorcuya götürüyorum şimdi gelsede umursamıyorum ) birde telecaster dostum lastiğin çok etkisi oldumu gerçekten? bende değiştirmeyi düşünüyorum ne marka aldınız siz? ben michlen düşünüyorum
    Murat lastik değişiminde gerçekten performans çok şey değiştirdi.Ben SAVA marka aldım (internetten araştırdım,orta kalitede İtalyan yapım bir lastik).Bende Michelin falan bakmıştım ama fiyatları geçekten çok değişiyor.Michelin lar tanesi 75 tl gibi.Benim aldığım lastikler 35 tl idi tanesi.Yani sana şöle söyleyebilirim, lastik değiştikten sonra motorun yolda savrulması falan kesildi.Çok daha sağlam basıyor yere,mesela orjinal lastiklerinde az bir suda veya suyun içinden geçerken arka tarafı özellikle kayıp savuruyordu.Bunlarda hiç öle bir sorun yaşamıyorum.Korkusuzca su birikintisinden bile geçiyorum.Tavsiye ederim.

Motosikleti
    CBR 600 RR
    Alıntı tnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat hocam, sizi görmüşken şu ön cam işini haledebilir miyiz? ben de almak istiyorum (ankaradayım)
    Hocam ankarada nerede var bilmiyorum wiwi marka izmirde bir çok motorda gördüm bendekinin aynısından. eğer isterseniz buradan alıp kargo ile yollayabilirim size ama her motorcuda olması lazım

Alıntı telecaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat lastik değişiminde gerçekten performans çok şey değiştirdi.Ben SAVA marka aldım (internetten araştırdım,orta kalitede İtalyan yapım bir lastik).Bende Michelin falan bakmıştım ama fiyatları geçekten çok değişiyor.Michelin lar tanesi 75 tl gibi.Benim aldığım lastikler 35 tl idi tanesi.Yani sana şöle söyleyebilirim, lastik değiştikten sonra motorun yolda savrulması falan kesildi.Çok daha sağlam basıyor yere,mesela orjinal lastiklerinde az bir suda veya suyun içinden geçerken arka tarafı özellikle kayıp savuruyordu.Bunlarda hiç öle bir sorun yaşamıyorum.Korkusuzca su birikintisinden bile geçiyorum.Tavsiye ederim.
    internetten alabileceğimiz bir yer var mı acaba? rotbalans istermi? araştırmak lazım. banada bi çift lastik şart yaza az kaldı komple bakıma sokucam aleti cünkü. birde performans için varyatör debriyaj takımı bakıyorum birde kayış tabi

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı muratalagoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ankarada nerede var bilmiyorum wiwi marka izmirde bir çok motorda gördüm bendekinin aynısından. eğer isterseniz buradan alıp kargo ile yollayabilirim size ama her motorcuda olması lazım

internetten alabileceğimiz bir yer var mı acaba? rotbalans istermi? araştırmak lazım. banada bi çift lastik şart yaza az kaldı komple bakıma sokucam aleti cünkü. birde performans için varyatör debriyaj takımı bakıyorum birde kayış tabi
    aldığım yerin sahibinden sitesinde ilanı var, isterseniz bir irtibata geçin orayla.Bana aldığım yer taktı,rot balans falan ayarladılar sanırım.link i aşağıda...

http://www.sahibinden.com/350_10_3_5...QQdisplayitem?

Motosikleti
    mondial 125zn
    SLM ZN ci arkadaşlar 14.03.2010 pazar günü GEZİ düzenleyelim diyorum gelmek isteyenler
    forumda belirtsin gelmek istediklerini bekliyorum

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Ben varım gezi için

Motosikleti
    mondial 125zn
    ewt arkadaşlar kimsenin sesi çıkmıo hadi bi gayret

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------

tmm arkadaşlar ben vazgeçtim kaç gündür bakıyorum kimsenin sesi çıkmadı

Motosikleti
    CBR 600 RR
    İzmirde olsaydı düşünmeden gelirdim izmirciler nerdesiniz

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkese selamlar

arkadaşlar en sonunda motoruma kavuştum çok şükür uzun zamandır maddi sıkıntıyı gidermeye çalışıyordum ama en sonunda hallettim biraz nakit kalanı da taksitle aldım motorumu..darısı almayı düşünenlerin başına (hayırlısıyla inşallah).. ** ZN 125 almaya niyetlendim fakat biçok yere sordum renk seçenegi yoktu ve birçok bayi ve servise sordum şu an piyasada sıfır diye satılan ZN'lerin birçoğu 2005-2006-2007'den kalanlarmış ve bu yuzden fiyat biraz daha düşükmüş.. ben de şu an piyasaya yeni yeni çıkmaya başlayan asya 125'in turkuaz rengini aldım alır almaz işyerine geldim şu an karşımda duruyo kız gibi vallaa çok albenisi var.. inşallah motor almak isteyen arkadaşlar da en kısa zamanda alırlar..

rodajda 50 KM geçmemem gerekiyor ama malum trafikte mecburen bazı yerlerden kolay kaçmak için bikaç kere 60 km civarına çıktım.. bu şekilde arada bir tekrarlasam sıkıntı olur mu? ayrıca ön fren yumuşak, arka firen sert sıkılıyor bu normal midir?

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Slm bende siyah 125 var sıfır ama yagmur dan dolayı lekeler olusuyor sılıyorum sıldıkden sonra saknı buğulu gb gozukuyor parlamıyor kısaca nasıl yapmam gerekıyor bu arada İstanbul sesınız cıkmıyor hafta sonu turlayalım bır yerlerde toplanalım yokmu kımseeeeeeeeeeeeeeeeee

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

Hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız kullanmak nasıpolsun .MTRSH

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar

arkadaşlar en sonunda motoruma kavuştum çok şükür uzun zamandır maddi sıkıntıyı gidermeye çalışıyordum ama en sonunda hallettim biraz nakit kalanı da taksitle aldım motorumu..darısı almayı düşünenlerin başına (hayırlısıyla inşallah).. ** ZN 125 almaya niyetlendim fakat biçok yere sordum renk seçenegi yoktu ve birçok bayi ve servise sordum şu an piyasada sıfır diye satılan ZN'lerin birçoğu 2005-2006-2007'den kalanlarmış ve bu yuzden fiyat biraz daha düşükmüş.. ben de şu an piyasaya yeni yeni çıkmaya başlayan asya 125'in turkuaz rengini aldım alır almaz işyerine geldim şu an karşımda duruyo kız gibi vallaa çok albenisi var.. inşallah motor almak isteyen arkadaşlar da en kısa zamanda alırlar..

rodajda 50 KM geçmemem gerekiyor ama malum trafikte mecburen bazı yerlerden kolay kaçmak için bikaç kere 60 km civarına çıktım.. bu şekilde arada bir tekrarlasam sıkıntı olur mu? ayrıca ön fren yumuşak, arka firen sert sıkılıyor bu normal midir?
    hayırlı olsun motor. 60 a çıkmamaya çalış. ama çok sıkıntı olmaz çünkü zaten gerçek sürati göstermiyor. frenler ise bi süre sonra oturur. benden tavsiye ön freni zorunlu olmadıkça kullanma

Motosikleti
    mondial 125zn
    motorun hayırlı olsun kardeşim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
    Bende aldım 15 gün felan oldu gerekmedikçe çıkarmıyorum motoru malum soğuk
    bnmkinin sinyalleri çalışmıo aldığım yer süleyman memnun motosiklet adına karşılık hiç memnun kalmadım aldığım yerden sıfır(0) müşteri memnuniyeti
    hatta teknik servisine gittim usta bu motoru yapamadığını söyledi ne münasebet sattığın malı nasıl bilmezsin sinir oldum açıkcası

HE BİRDE BARIŞO KARDEŞ BUNLARIN SPREYİ VAR SİLMEK İÇİN FAZLA BİŞE DEİL 10-15 LİRA FELAN ONLARDAN AL IŞILDIYO

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------

toplanalım bi ara ben düzenlemeye çalıştım kimsenin sesi çıkmadı

Motosikleti
    CBR 600 RR
    Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar

Motorunuz Hayırlı Olsun Rodaj Çok Önemli Ben Dikkat Etmedim 150 Liralık Masraf Açtı Bana Malesef...

Alıntı barışo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm bende siyah 125 var sıfır ama yagmur dan dolayı lekeler olusuyor sılıyorum sıldıkden sonra saknı buğulu gb gozukuyor parlamıyor kısaca nasıl yapmam gerekıyor bu arada İstanbul sesınız cıkmıyor hafta sonu turlayalım bır yerlerde toplanalım yokmu kımseeeeeeeeeeeeeeeeee[COLOR="Silve

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

[/COLOR]Hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız kullanmak nasıpolsun .MTRSH

Sizede Tavsiyem Camsil İle Silmeniz Olacaktır Ben Camsil İle Siliyorum Çok İyi Parlatıyor Kullanacağın Bezde Önemlii

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Şu an sen ve ben varız krall ıkı uc kısı daha olsun turlayalım bende o kadar soyledım ama kımsedn ses cıkmadı bekleyoruz zn cıler haydeeee

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler