Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Temmuz 2006, 21:25
Mrb. Arkadaşlar bi süredir foruma ugrayamadım iş temposu ve bitakım aksilikler yuzunden motorumu yarın teslim alıcam Kask ve bilimum mazemeler için ank'da önerebılıcegınız ve tavsiye edicegınız bıkac yer varsa sevınırm .byblade cok gecmıs olsun acil şifalar diliyorum dostum
Reklamlar
-
08 Temmuz 2006, 22:19
Yeni yine yeniden
-
08 Temmuz 2006, 23:57
-
09 Temmuz 2006, 13:38
Emelih hoşgelmişsin aramıza. Verdiğin bilgiler için saol. Balıkesir gezisini kesinlikle düşünücem aceba günübirlik yetermi Peki ,Tren derken motor ile mi trene biniyoruz nasıl oluyo ne kadar filan? İzmirden istanbula kaç saatte kaç km geldiğini paylaşırsan bilgimiz olur.(merkez kalkış istasyonların ile) Ben bu yaz boyunca günübirlik yakın yerleri motorum ile gezmek istiyorum en fazla bir gece otel konaklama yaparım, belki oda iş yerimde izin problemi olmazsa (işler yoğun)
Bu arada belki bi ara çektiğim biçok fotografı paylasırım burayı işgal etmek istemiyorum da..
Herkeze iyi günler..Kazasız sürüsler
-
09 Temmuz 2006, 13:41
Motorumu teslim aldım arkadaşlar sonunda
Ufak tefek sorularım olucak ,bunu sorarken utanıyorum ama ayaklıgını ındıremedım yan ayaklıgını indirebildim ,birde selenin yanında ki kilit'in ne işe yaradıgının anlayamadım şimdiden tşk...
-
09 Temmuz 2006, 14:39
Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler. Kitapçığını okumanı ve boş arazide motoru tanımanı tavsiye ederim.
Şimdi motoru teslim eden şahsın sana motoru anlatması gerekiyordu.
Neyse ayaklık indirmek için sağ ayağınla ayaklığı kuvetlice aşşağı bastırırken aynı zamanda elinle koltuk kısmındaki tutma yerlerinden kuvvetlice motoru yukarı kaldırıyorsun. Selenin yanındaki kilit bağaj kısmını açıyor, kilit ile aç koltuğu kaldır , tekrar kilitlemek için koltuğun uç kısmına değil ortadan az kıç tarafa doğru olan kısmı bastır kolaycene kapanır. (deneyim ile alışırsın) koltuk altında ön alttada benzin için kilit yeri var ordan benzin dolduruyorsun.
iyi günler
-
09 Temmuz 2006, 17:50
-
09 Temmuz 2006, 18:12
emelih adlı üyeden alıntı
izmirden istanula geldim 2 hafta kadar once 125 ile aslını istersenz pek zorlanmadım insanın yol gozunde buyuyormuş.Ama bunu yapmak isteyen arkadaşlara veya burdan guneye gitmek isteyen arkadaşlara tavsiyem su:
sirkeciden direk bandırmaya kalkan hızlı feribotlar var
bu feri bota bineceksiniz bandırmada inip aşagı yukarı 70 -80 km balıkesir den yada 1 hafta once başlayan bandırma izmir trenlerine binebilirsiniz
eger yolculuk yapmayı seviyorsanız bence hoş bir seyahat...
bu arada çok hoş resimler
arkadaşlar bahsedilen feribotlar yenikapıdan kalkıyor ve 2 saatte bandırmaya varıyor..ayrıca motosiklet kullanıcısıyla beraber 30 ytl ücreti
-
09 Temmuz 2006, 19:06
Tşk ederim dostlarım biraz önce geldim eve, gerçekden keyifli bi gündü motorumu tanımak için biraz dolaştım, yardım için saol kyox, bi süre sonra alısırım söyledigin gibi Resimleri en kısa zamanda göndericem
iyi günler
-
09 Temmuz 2006, 21:00
tren ve feribot...
arkadaşlar bu çarşamba gunu tekrar izmire gidiyorum bunun için devlet demiryollarından rezervasyon yapacakdım ve rezervasyonu aradıgımda 1 hafta bakım oldugu için bandırma izmir seferini kaldırdıklarını soyledi.normalde istabul yenikapıdan bandırmaya hızlı feribot surucu ile 30 ytl yolcu başı 15 ytl tren ise bandırmadan izmire direk seferler 15 ytl. buna asagıdaki link den bakabilirsiniz... ayrıca trenlerde motorlar için en sonda ayrı bir vagon vardır bu vagona motorunuzu verebilmekdesiniz bunun içinde 10 ytl alıyorlar...başka soru varsa sorabilirsiniz ama ben bu hafta sanırım hızlı feribot ile direk izmire gidicem yada bandırmada inip balıkesirden tekrar trene binebilme şansım var... bu arada balıkesir treni ankaradan geliyor ve sadece 14.00 vede akşam saat 04.00 da var...
http://www.tcdd.gov.tr/yolcu/marmara.htm
bu arada nevr hayırlı olsun ....
Arkadaşlar az once servisten geldim servisim asya motorun battıgını soyledi birşey bilen varmı???
-
09 Temmuz 2006, 22:04
Asya motorun battığı konusunda bir dedikodu var.
@siyahus
En yakın zamanda böyle bir gezi yapalım. Tabii en yakın tarih dediğimde ağustos ayında. Kız arkadaşım bu hafta tatile gidiyor. Gelsin hem hanımlarda tanışır. Belki senin hanım benim hatunu motor konusunda bir parça cesaret verir. Trafikten korktuğu için (banada güvenmiyor bu arada) gezemiyoruz. Çiftler olarak gezersek çok güzel olur. Herkes eşini veya kız arkadaşıyla gelirse çok güzel bir ortam olur.
-
09 Temmuz 2006, 23:23
@siyahus
seninle ve eşinle tanıştığıma çok memnun oldum. güzel bir tesadüftü. Sınav çıkışı bekleyememen hiç sorun değil, inşallah bir gezide buluşuruz ben gitmeden
@emelih ve scud
dediğiniz gibi dedikodu sadece hem de asılsız...
-
10 Temmuz 2006, 00:08
web sitesi ile ilgili bişiler dusundunuzmu????
daha once yazılanlara biraz baktım ama tam okuyamadım ZeN club ile ile ilgili olarak bir web sitesi vede aktiviteler dusunuyormusunuz???
bu arada 125 okadar çok artmış ki yolda gelirken çok şaşırdım kesinlikle bişiler yapılmalı bence 125 motorlar arasında vosvos lar kadar ozel olabilecek bir surum))
bu arada ZeN scooclub hoşuma gitti;)
-
10 Temmuz 2006, 02:46
@ siyahus & goodenough
bende pendikte girdim Rauf Denktaş Lisesinde, siz hangi okulda girdiniz ?
ii gunner.
-
10 Temmuz 2006, 12:53
-
10 Temmuz 2006, 14:44
Slm arkadaşlar.
İsim konusuna son noktayı koyuyorum. Eski oylamayı son kez güncelledim ve yeni önerilen isimleride ekledim. 1 fazla 1 eksik demeden, Önümüzdeki pazartesi günü itibariyle oylama sonucunda çıkacak olan ismin seçilmesini öneriye sunuyorum. Sonuç itibariyle önemli olanın isim değil, birlik ve beraberliğimiz, yardımlaşma ve paylaşımlarımız olduğu fikrine sahibim. Kendi adıma hangi isim seçilirse seçilsin mutlu olacağımı belirtmek isterim. Hayırlı oylamalar:
http://www.easyasnet.com/anket_2/
ZN si, AS125T'si, Truva'sı olan olmayan ayırt etmeden, forumumuza yakın ilgi gösteren tüm arkadaşlarımı eklemeye gayret gösterdim. Bu motosiklete ilgi gösteren herkezin isim seçiminde en azından bir oy'a hakkı olduğunu düşündüm. Gözden kaçırdığım arkadaşlarım var ise lütfen bana hatırlatınız, ekleyelim. Şifre ve kullanıcı adlarınız özel mesaj olarak bu forum üzerinden taraflarınıza mesajlanmıştır. Şifre ve/veya kullanıcı adını almayan arkadaşlarım var ise lütfen bana mesaj atın. Herhangi bir isim öneriniz var ise lütfen bana bildiriniz.
Sevgilerimle,
ii gunner.
-
10 Temmuz 2006, 14:55
zeytin club
Yeni yine yeniden
-
10 Temmuz 2006, 15:08
siyahus adlı üyeden alıntı
Goodenough,
Bende cok sevindim tanıştığımıza, ayrıca sanki uzun zamandır seni tanıyomuşum gibi hissettim
bu forum cok iyi oldu
siyahus kesinlikle katılıyorum, ileride çok güzel bi kulüp olucak bu ve buna katkı sağlıyor olmak çok güzel bir duygu...
-
10 Temmuz 2006, 15:10
Bütün ZENciler birleşin !
-
10 Temmuz 2006, 15:33
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler