http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem
İlan No: #18593908
arkadaslar bende moturumu satıyorumm..almak ısteyen arkadaslar benımle ırıtıbata gecsın..motor cok temız ve sorunsuzdur bılgınıze..
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
herkese selamm arkadaşlar,bende buralardayım..
Arkadaşlar istanbul'da siperlik taktıran varsa eğer fiyatını ve yerini söyleyebilir mi acaba?
sirkeciye baktınız mı arkadaşlar ben fırsat bulunca bakıcam bulabilirsem sizleride haberdar ederim bu arada formu takip edelim de mart gibi bahara doğru şöyle Zn ciler olarak bi gezinti yapalım muhabbet sohpet kaynaşırız fotoğraf çekiliriz anı olur ne dersiniz??
arkadaslar salı gunu 2000 km bakımına gırdım
ve daha once forumda tavsıye edılen CASTROL POWER 1 SCOOTER 4T 10W-40 yagı denedım motorda bi agresiflik sezıyorum ıkı gundur cok guzel bı durum dogrusu,zaten zn lerın goruntusu ılgı cekıcıydı sımdi bıde buna yoldakı gıdısı eklendı dıye dusunuyorum
tavsıye eden arkadasların ardına bende bır kez daha tavsıye edıyorum deneyın
tamam ozaman znist listeyi yapalım zaman tam belli olmasada organizasyon için listeyi ufak ufak belirleyelim
GARİPÇE KÖYÜ
İstanbul Sarıyer ilçesinin 9 köyünden biri olan Garipçe Köyü Boğazın Karadeniz girişine hakim manzarası, temiz havası, taze balıkları, antik kaleleri ile huzur arayanları kucaklıyor.Balıkçı köyü olması nedeniyle köyün erkekleri eylül başında balık avı yasağının bitmesi ile denize açılıyorlar, ta ki yasağın tekrar başladığı haziran ayına kadar köyü kadınlara emanet ediyorlar.Küçük bir koyun yamacına kurulan köyün iki başındaki yüksek tepeler köyün bir bakışta tamamını görme imkanı veriyor.Kule adıyla anılan bir tepede, Kale olarak anılan bir de sahilde iki kalesi var.
balık yemeye gidiyoruz
zn gezi organizasyonu listesi
1-carasal
2-znist
3- ?
Ben de Sirkeci'ye bakabilirsem buradan haberdar ederim arkadaşlar siperlik konusunda. Ayrıca güzel bir havada mutlaka Znciler olarak buluşmalı ve o şahane görüntüyü ölümsüzleştirmeliyiz Yağı da madem herkes bu kadar övüyor ben de alıp deneyeyim bari. Bu arada siperlik linkleri için teşekkürler ama keşke hangi modellerle uyumlu olduğunu yazsalarmış siteye.
[QUOTE=carasal;1883761]tamam ozaman znist listeyi yapalım zaman tam belli olmasada organizasyon için listeyi ufak ufak belirleyelim
GARİPÇE KÖYÜ
İstanbul Sarıyer ilçesinin 9 köyünden biri olan Garipçe Köyü Boğazın Karadeniz girişine hakim manzarası, temiz havası, taze balıkları, antik kaleleri ile huzur arayanları kucaklıyor.Balıkçı köyü olması nedeniyle köyün erkekleri eylül başında balık avı yasağının bitmesi ile denize açılıyorlar, ta ki yasağın tekrar başladığı haziran ayına kadar köyü kadınlara emanet ediyorlar.Küçük bir koyun yamacına kurulan köyün iki başındaki yüksek tepeler köyün bir bakışta tamamını görme imkanı veriyor.Kule adıyla anılan bir tepede, Kale olarak anılan bir de sahilde iki kalesi var.
balık yemeye gidiyoruz
1-carasal
2-znist
3-gökaysah
4- ?
[QUOTE=carasal;1884610][QUOTE=carasal;1883761]tamam ozaman znist listeyi yapalım zaman tam belli olmasada organizasyon için listeyi ufak ufak belirleyelim
GARİPÇE KÖYÜ
balık yemeye gidiyoruz
1-carasal
2-znist
3-gökaysah
4-telecaster
Antalyadaki Zncilerde iş yok
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Merhabalar
Uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat üye olarak ilk mesajım , sebebi ise bugün itibari ile 125 zn sahibi olmamdır öncelikle şunu söyleyebilirim kullanması çok keyifli bir motor. araba sahibi olmama rağmen bugun gidip bir motor aldım (market , alışveriş vb.işler için ) Çünkü araba bayağı bir zahmetli gelmeye başladı (araba kullanmaktan bıktım sanırım) neyse gelelim soruma bugün benim hanımla ilk gezimizi yapalım dedik motorun çekişi gayet iyi geldi bana fakat dik bir yokuşta motor tıkandı ve ikimizi çekmedi ve eşim inmek zorunda kaldı (eşim ve ben toplasan 135 kg çekeriz ) acaba motor sıfır olduğu içinmi zorlandı yoksa bu motorun çekiş gücü bu kadarmı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
abicim motor rodajda galiba.biz toplamda 170kg civarı iki kişiyle gayet dik ve uzun bir yokuşu hiç zorlanmadan çıkabiliyorduk.bir sorunda olmuyordu.motoru iyice açmadan yormayın zira ilerde hem güçten,hem çekişten düşüyor.
2 teker tek ruh tek yol.
benimde toplamda 140 150kg ile kullandığım yokuş çıktığım oluyor tıkanmadan,"skakfilozofu"nun dediği gibi kesinlikle rodajda olduğundandır,yoksa herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Rodajını düzgün bir şekilde yaptığınız taktirde o kilo ile hiç zorlanmadan rahatça çıkabilirsiniz dik yokuşları merak etmeyin. Hayırlı olsun bu arada, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)