Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    muratalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    Alıntı of_lee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sana katılmıyorum.siperlik tam aksine motoru yavaşlatıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

arkadaş 5.9 lt benzini neresine doldurdun zn nin?motorun mondial 125 zn mi acaba?ben tamamen bitik depoyu 12 tl ye dolduruyodum.ortalama 4 lt deposu var zn ni.
    dostum bende senin gibi düşünüyordum ama aksi oldu şuan kendim kullaniyorum oradan biliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 125 zn
    http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem

İlan No: #18593908

arkadaslar bende moturumu satıyorumm..almak ısteyen arkadaslar benımle ırıtıbata gecsın..motor cok temız ve sorunsuzdur bılgınıze..
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı of_lee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sana katılmıyorum.siperlik tam aksine motoru yavaşlatıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

arkadaş 5.9 lt benzini neresine doldurdun zn nin?motorun mondial 125 zn mi acaba?ben tamamen bitik depoyu 12 tl ye dolduruyodum.ortalama 4 lt deposu var zn ni.
    bayii den motoru ılk aldıgımda ıcınde neredeyse hıc benzın yoktu.dogru shell e gıttım depoyu fulledıgınde 19.8 tl cıvarı odedım buda yaklasık 6 lt ye yakın demektır..

Motosikleti
    125zn
    herkese selamm arkadaşlar,bende buralardayım..

Arkadaşlar istanbul'da siperlik taktıran varsa eğer fiyatını ve yerini söyleyebilir mi acaba?

Motosikleti
    125zn
    Alıntı gokaysah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar istanbul'da siperlik taktıran varsa eğer fiyatını ve yerini söyleyebilir mi acaba?
    ben istanbulda nerde var tam bilmiyorumda,bu adreslerden sipariş verebilirsin sanırım eğer montajında sıkıntı olmazsa

BURDAN VE BURDAN

carasal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150
    sirkeciye baktınız mı arkadaşlar ben fırsat bulunca bakıcam bulabilirsem sizleride haberdar ederim bu arada formu takip edelim de mart gibi bahara doğru şöyle Zn ciler olarak bi gezinti yapalım muhabbet sohpet kaynaşırız fotoğraf çekiliriz anı olur ne dersiniz??

Motosikleti
    125zn
    Alıntı carasal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sirkeciye baktınız mı arkadaşlar ben fırsat bulunca bakıcam bulabilirsem sizleride haberdar ederim bu arada formu takip edelim de mart gibi bahara doğru şöyle Zn ciler olarak bi gezinti yapalım muhabbet sohpet kaynaşırız fotoğraf çekiliriz anı olur ne dersiniz??
    süperr olur..

Motosikleti
    125 ZN
    arkadaslar salı gunu 2000 km bakımına gırdım
    ve daha once forumda tavsıye edılen CASTROL POWER 1 SCOOTER 4T 10W-40 yagı denedım motorda bi agresiflik sezıyorum ıkı gundur cok guzel bı durum dogrusu,zaten zn lerın goruntusu ılgı cekıcıydı sımdi bıde buna yoldakı gıdısı eklendı dıye dusunuyorum
    tavsıye eden arkadasların ardına bende bır kez daha tavsıye edıyorum deneyın

Motosikleti
    Keeway SL 150
    Alıntı znist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süperr olur..
    tamam ozaman znist listeyi yapalım zaman tam belli olmasada organizasyon için listeyi ufak ufak belirleyelim

GARİPÇE KÖYÜ

İstanbul Sarıyer ilçesinin 9 köyünden biri olan Garipçe Köyü Boğazın Karadeniz girişine hakim manzarası, temiz havası, taze balıkları, antik kaleleri ile huzur arayanları kucaklıyor.Balıkçı köyü olması nedeniyle köyün erkekleri eylül başında balık avı yasağının bitmesi ile denize açılıyorlar, ta ki yasağın tekrar başladığı haziran ayına kadar köyü kadınlara emanet ediyorlar.Küçük bir koyun yamacına kurulan köyün iki başındaki yüksek tepeler köyün bir bakışta tamamını görme imkanı veriyor.Kule adıyla anılan bir tepede, Kale olarak anılan bir de sahilde iki kalesi var.

balık yemeye gidiyoruz

zn gezi organizasyonu listesi

1-carasal
    2-znist
    3- ?

Ben de Sirkeci'ye bakabilirsem buradan haberdar ederim arkadaşlar siperlik konusunda. Ayrıca güzel bir havada mutlaka Znciler olarak buluşmalı ve o şahane görüntüyü ölümsüzleştirmeliyiz Yağı da madem herkes bu kadar övüyor ben de alıp deneyeyim bari. Bu arada siperlik linkleri için teşekkürler ama keşke hangi modellerle uyumlu olduğunu yazsalarmış siteye.

Motosikleti
    Keeway SL 150
    [QUOTE=carasal;1883761]tamam ozaman znist listeyi yapalım zaman tam belli olmasada organizasyon için listeyi ufak ufak belirleyelim

GARİPÇE KÖYÜ

İstanbul Sarıyer ilçesinin 9 köyünden biri olan Garipçe Köyü Boğazın Karadeniz girişine hakim manzarası, temiz havası, taze balıkları, antik kaleleri ile huzur arayanları kucaklıyor.Balıkçı köyü olması nedeniyle köyün erkekleri eylül başında balık avı yasağının bitmesi ile denize açılıyorlar, ta ki yasağın tekrar başladığı haziran ayına kadar köyü kadınlara emanet ediyorlar.Küçük bir koyun yamacına kurulan köyün iki başındaki yüksek tepeler köyün bir bakışta tamamını görme imkanı veriyor.Kule adıyla anılan bir tepede, Kale olarak anılan bir de sahilde iki kalesi var.

balık yemeye gidiyoruz

1-carasal
    2-znist
    3-gökaysah
    4- ?

Motosikleti
    125 ZN
    [QUOTE=carasal;1884610][QUOTE=carasal;1883761]tamam ozaman znist listeyi yapalım zaman tam belli olmasada organizasyon için listeyi ufak ufak belirleyelim

GARİPÇE KÖYÜ

balık yemeye gidiyoruz

1-carasal
    2-znist
    3-gökaysah
    4-telecaster

Motosikleti
    125zn
    Alıntı gokaysah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de Sirkeci'ye bakabilirsem buradan haberdar ederim arkadaşlar siperlik konusunda. Ayrıca güzel bir havada mutlaka Znciler olarak buluşmalı ve o şahane görüntüyü ölümsüzleştirmeliyiz Yağı da madem herkes bu kadar övüyor ben de alıp deneyeyim bari. Bu arada siperlik linkleri için teşekkürler ama keşke hangi modellerle uyumlu olduğunu yazsalarmış siteye.
    aynen dostum iyi olurdu yazsalardı,ama eğer gidiceksen sirkeciden bulursun sanırım, bulamazsan mail atmanı tavsiye ederim yardımcı olurlar heralde.

ZNciler süper bi gezi olacağından eminim

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Antalyadaki Zncilerde iş yok
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    125zn
    Alıntı mach1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Antalyadaki Zncilerde iş yok
    ehuhe

Motosikleti
    Kawasaki zxr 250 ninja black
    Merhabalar

Uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat üye olarak ilk mesajım , sebebi ise bugün itibari ile 125 zn sahibi olmamdır öncelikle şunu söyleyebilirim kullanması çok keyifli bir motor. araba sahibi olmama rağmen bugun gidip bir motor aldım (market , alışveriş vb.işler için ) Çünkü araba bayağı bir zahmetli gelmeye başladı (araba kullanmaktan bıktım sanırım) neyse gelelim soruma bugün benim hanımla ilk gezimizi yapalım dedik motorun çekişi gayet iyi geldi bana fakat dik bir yokuşta motor tıkandı ve ikimizi çekmedi ve eşim inmek zorunda kaldı (eşim ve ben toplasan 135 kg çekeriz ) acaba motor sıfır olduğu içinmi zorlandı yoksa bu motorun çekiş gücü bu kadarmı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    abicim motor rodajda galiba.biz toplamda 170kg civarı iki kişiyle gayet dik ve uzun bir yokuşu hiç zorlanmadan çıkabiliyorduk.bir sorunda olmuyordu.motoru iyice açmadan yormayın zira ilerde hem güçten,hem çekişten düşüyor.
    2 teker tek ruh tek yol.

Motosikleti
    125zn
    benimde toplamda 140 150kg ile kullandığım yokuş çıktığım oluyor tıkanmadan,"skakfilozofu"nun dediği gibi kesinlikle rodajda olduğundandır,yoksa herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Rodajını düzgün bir şekilde yaptığınız taktirde o kilo ile hiç zorlanmadan rahatça çıkabilirsiniz dik yokuşları merak etmeyin. Hayırlı olsun bu arada, kazasız belasız sürüşler dilerim.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler