Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    of_lee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 rr fireblade
    arkadaşlar zn mi sattım.9000 km deydi.bujiyi değiştirmek isteyen arkadaşlara ısrarla söylüyorum bujisini hiç değiştirmedim,lastik soran arkadaşlar lastiklerinide hiç değiştirmedim.yaz kış bindim motora.yağını değiştirin,hava filtresini değiştirin güzel güzel binin motorunuza.motorun görünümü için bir şeyler düşünüyorsanız arkaya Türk Bayrağı takmanızı öneririm.çok hoş ve asil duruyor.şimdiki motorumda malesef bayrak koyacak yer yok.sanırım kaskın arkasına airbrush yaptıracağım.
    siperlik taktıran arkadaşlar gayet güzel yakıştırmışlar tebrik ediyorum.
    VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 125 zn
    http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem

İlan No: #18593908

arkadaslar bende moturumu satıyorumm..almak ısteyen arkadaslar benımle ırıtıbata gecsın..motor cok temız ve sorunsuzdur bılgınıze..
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

slm arkadaslar ben foruma yenı katıldım 1 bucuk aydr zn kullanıcısıyım ve bu benm ılk motorum sekıl olarak ve herseyyle cok severek aldım ama akusunde problemle geldi galiba farları kullandıgım zaman akusu hemen bıtıyo galıba ıstop edıo gıderken ve startla calısmıo bırde 1 bucuk ay olmasına ragmen sesı ılk aldıgım ankı gıbı degıl sesının degısmesı normalmı sızce akuyu degıstrmem gerekırmı yada?? yardımcı olursanız sevınırım

muratalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    bnm ilk aldığım motorla şimdiki arasında çok fark var sesi değişik gidişi değişik bunu ne zmn farkettim arkadaşım da aynısından aldı bindiğimde sanki başka bir motor bindim kayıyordu sanki asfaltta

bıe bucuk ay cok erken deılmı ya yıprandı dıcem ama daha 1500 de?

Merhabalar... Öncelikle kazasız belasız inş.. çok keyifli bi motor.. bende 2250 km yaptım benzer sorunlar bende de vardı... Akün az da olsa doluyo mu ? boşalınca hiç dolmuyomu? ayrıntılı yazman gerek... karbüratör ayarın bozuk olabılır.. detaylı bakmak gerek... Acıbadem deyım ugrayabılırsen bişeyler yapabılırız belkı!!

aku bıttıgı zaman pedalla calısıyo cok gec doluyo aku azda olsa doluyor ewet ama farları acınca cok cabuk bıtıyo gostergelerı bıle calımıo motorun akunun bırazcık dolup farların ve gostergelerın calısması ıcın dusuk gazla ve baya bı gıtmem gerekıyo hız yaptıgım zamanda olumsuz etkılenıyo galıba__ ilgilendigin ıcın tesekkr ederm ...

Motosikleti
    mondial 125 zn
    http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem

İlan No: #18593908

arkadaslar bende moturumu satıyorumm..almak ısteyen arkadaslar benımle ırıtıbata gecsın..motor cok temız ve sorunsuzdur bılgınıze..
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Alıntı karadavut26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bıe bucuk ay cok erken deılmı ya yıprandı dıcem ama daha 1500 de?
    Hemen Mondial yetkili servisine git garantiden değiştir
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    125 ZN
    gunaydın arkadaslar..

40.gunde nıhayet (motorun kendı sayacına gore 2000 km yı tamamlamıs bulunmaktayım (asıl sayac degerı1600km tabı). bayramdan sonra ılk ısım servıse bakıma gırmek olacak.
    sızlerle de paylasmak ıstedım;
    2kısı(150kg) bındıgımızde maksımum 100 km hıza ulasabılıyorum
    tek kısı(75kg) bındıgımde maksımum 105km gıbı bır hıza ulasabılıyorum
    sızce bu degerler nasıl?
    agırlık 2 katına cıktıgındada hız gostergesı maksımum 10km oynuyor bıraz tuhaf geldı sankı ama sızler daha ıyı bılıyorsunuzdur

Alıntı cerbeyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gunaydın arkadaslar..

40.gunde nıhayet (motorun kendı sayacına gore 2000 km yı tamamlamıs bulunmaktayım (asıl sayac degerı1600km tabı). bayramdan sonra ılk ısım servıse bakıma gırmek olacak.
    sızlerle de paylasmak ıstedım;
    2kısı(150kg) bındıgımızde maksımum 100 km hıza ulasabılıyorum
    tek kısı(75kg) bındıgımde maksımum 105km gıbı bır hıza ulasabılıyorum
    sızce bu degerler nasıl?
    agırlık 2 katına cıktıgındada hız gostergesı maksımum 10km oynuyor bıraz tuhaf geldı sankı ama sızler daha ıyı bılıyorsunuzdur

Gayet iyi bir rodaj dönemi atlatmışsın belliki Değerlerin gayet iyi bende hemen hemen aynı değerleri aldım... yanlız tek kişi 110 u falan görebiliyorum rüzgar karşıdan esmesse! 3. ay 3000km ' de maşşah tık demedi! kazasız belasız inş...

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    maşallah ben 5 ayı geçmesine rağmen daha 600 olmadı

muratalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    Alıntı Svenx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gayet iyi bir rodaj dönemi atlatmışsın belliki Değerlerin gayet iyi bende hemen hemen aynı değerleri aldım... yanlız tek kişi 110 u falan görebiliyorum rüzgar karşıdan esmesse! 3. ay 3000km ' de maşşah tık demedi! kazasız belasız inş...
    Hocam siperlik kullanırsan rüzgarlı havalarda bile çok rahat 110 görebiliyorsun

Motosikleti
    125 ZN
    oo bu yorumlara cok sevındım bak sımdı
    motorun teknık kısmına aklım pek ermedıgı ıcın ya ıyı bakamassam falan dıyordum hep..durumu rodaj acısından kurtarmısız anlasılan

her gecen gun ıyıkı almısım dıyorum motorumu cok memnunum..yalnız bu aralar yanı havalar sogudu soguyalı cok benzın depoluyorum soguklardan dıyorum sızdede boylemı? gaz kısık gıdınce sıkıntı yok ama bıraz devırlı kullansam ıbre sola cekıyor..ve arkadaslar bundan once defalarca sordum ama cevap vermedı kımse benzını nerden alıyorsunuz ben "bp" den alıyorum?

Motosikleti
    125 Zn
    bende bp den alıyorum hatta geçen hafta da haliç köprüsü üzerinde kaldık tam bir komediydi.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

oo bu yorumlara cok sevındım bak sımdı
    motorun teknık kısmına aklım pek ermedıgı ıcın ya ıyı bakamassam falan dıyordum hep..durumu rodaj acısından kurtarmısız anlasılan

her gecen gun ıyıkı almısım dıyorum motorumu cok memnunum..yalnız bu aralar yanı havalar sogudu soguyalı cok benzın depoluyorum soguklardan dıyorum sızdede boylemı? gaz kısık gıdınce sıkıntı yok ama bıraz devırlı kullansam ıbre sola cekıyor..ve arkadaslar bundan once defalarca sordum ama cevap vermedı kımse benzını nerden alıyorsunuz ben "bp" den alıyorum?
    İbrende arıza olabılır.. Bende de aldıgımdan bu yana ıbre kırmızıya cok cabuk ınıyor fakat sonra epey gıdıyor.. alıştıgım ıcın problem yok.. Aksine rodaj bıttıgı ıcın daha az yakması gerek.. fakat fazla yuklendıgın zaman gaza epeyce yakıyo bende 30-40 km arası farkedıyo yanı.. bazen 160 km bazen 120 km bır depo ıle ;) takma kafana...

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı Svenx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İbrende arıza olabılır.. Bende de aldıgımdan bu yana ıbre kırmızıya cok cabuk ınıyor fakat sonra epey gıdıyor.. alıştıgım ıcın problem yok.. Aksine rodaj bıttıgı ıcın daha az yakması gerek.. fakat fazla yuklendıgın zaman gaza epeyce yakıyo bende 30-40 km arası farkedıyo yanı.. bazen 160 km bazen 120 km bır depo ıle ;) takma kafana...
    motoru ılk aldıgımda yaklasık 5.9 lıtre benzın doldurmustum yanı hemen hemen 2 lt ye yakın yedek deposu var..kırmızıda epey goturmesı bu acıdan normal..ıbrenın arızalı oldugunu sanmıyorum aslında cok dıkkatlı bakımıyorum ama bnde senın bahsettıgın km kadar yol gıdıyorum hemen hemen,soguktan olma ıhtımalı yokmu bahsettıgım seyın sence pekı? ısınmadan yuklenıyorum bazen motorada hak verıyorum aslında o napsın

hım bu arada eger bahsettıgın uzaklıgı motorun ıbresıne gore dıyorsan sanırım senın moturun bnmkınden daha cok yakıyor :S

motoru ılk aldıgımda yaklasık 5.9 lıtre benzın doldurmustum yanı hemen hemen 2 lt ye yakın yedek deposu var..kırmızıda epey goturmesı bu acıdan normal..ıbrenın arızalı oldugunu sanmıyorum aslında cok dıkkatlı bakımıyorum ama bnde senın bahsettıgın km kadar yol gıdıyorum hemen hemen,soguktan olma ıhtımalı yokmu bahsettıgım seyın sence pekı? ısınmadan yuklenıyorum bazen motorada hak verıyorum aslında o napsın

hım bu arada eger bahsettıgın uzaklıgı motorun ıbresıne gore dıyorsan sanırım senın moturun bnmkınden daha cok yakıyor :S
    Soğukken gaz verme ısınmadan yola cıkma.. bu motorların dusmanı.... erken elıne alırsın mazallah..... işte 120-160 km arası ortalamam... normaldır

of_lee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 rr fireblade
    Alıntı muratalagoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sana katılmıyorum.siperlik tam aksine motoru yavaşlatıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

arkadaş 5.9 lt benzini neresine doldurdun zn nin?motorun mondial 125 zn mi acaba?ben tamamen bitik depoyu 12 tl ye dolduruyodum.ortalama 4 lt deposu var zn ni.
    VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı muratalagoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin o 110 km dediğiniz en fazla 85 km bilginiz olsun

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler