Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhabalar.. Bence fazla riske etme 2 adet metzeller ile değiştir lastiklerini.. Spreyle geçici olarak idare ettiğin lastiği özellikle değiştir marka olarakta metzellerden çok memnunum.. fiyatı hakkında çok bilgim yok ama tahminim çifti 70 lira falan...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muratalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    michlen yada pirelli tavsiye ederim hocam benimkilerde eskisin bekliyorum yağışlarda başladı izmirde acilen bitane yağmurluk ve öne sperlik alicam buldum bitane wiwi marka 25 TL

Motosikleti
    o Da oLck ykınDa (a)
    merabalar 125 zn kullanıcıları ben yazın alıcamda bu tatlı motordan ama aklma takılan birşey var istanbuldan şarköye gidermi uzun yol yaparmı sorun çıkarmı bu motorlarda uzun yolda ?
    [B]kesinLikLe hiç bir şeyi kaFana Takma ::meleeek: yoksa üzüLürsn ::unsure:: .. ::crying::[/B]

Motosikleti
    CBR 600 RR
    Alıntı 'enriqo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merabalar 125 zn kullanıcıları ben yazın alıcamda bu tatlı motordan ama aklma takılan birşey var istanbuldan şarköye gidermi uzun yol yaparmı sorun çıkarmı bu motorlarda uzun yolda ?
    bi sorun yaşamazsın en sorunsuz çin malı motor bunlar

Siperliği Takdırdım Arkadaşlar Çok Faydası Var

1- Rüzgarı Tamemen Kesti Yüzüme Bile Gelmiyor(kısın özellikle soğuktan yanmaz)
    2- Rüsgar Sesi Kesildi Motorun Sesini Duyabiliyorsunuz (Düzensiz Calisiyorsa Giderken Farkına Varabiliyorsunuz)
    3- Yağmurlu Havalarda Kucağınız Su Dolmuyor Ve Gözleriniz Acık Gidebiliyorsunuz

Şimdilik bukadar

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı muratalagoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

2- Rüsgar Sesi Kesildi Motorun Sesini Duyabiliyorsunuz (Düzensiz Calisiyorsa Giderken Farkına Varabiliyorsunuz)

Şimdilik bukadar
    bnce sımdlık bukdr olmasın yav fotolarını ekleyebılırmısın bızde gorelım nasıl oldugunu

Motosikleti
    125 Zn

Şimdilik bukadar
    hocam bende siperlik taktırmak istiyorum nerede ,kaça taktırdınız? paylaşırsanız sevinirim.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    CBR 600 RR
    Resimleri En Kısa Zamanda Yolluyorum Hocam İzmir Şemiklerde Motorcuya Taktırdım.. WiWi marka 25TL ye işçilik artı cam sakın safamed mi nedir o siperlikten almayın naylon poşet gibi çok dandik

Motosikleti
    125 Zn
    Resimleri En Kısa Zamanda Yolluyorum Hocam İzmir Şemiklerde Motorcuya Taktırdım.. WiWi marka 25TL ye işçilik artı cam sakın safamed mi nedir o siperlikten almayın naylon poşet gibi çok dandik
    ben size parayı göndersem , ptt kargo ile siperliği alıp tarafıma kargolayabilir misiniz?
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    CBR 600 RR
    Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben size parayı göndersem , ptt kargo ile siperliği alıp tarafıma kargolayabilir misiniz?
    yollarım tabi hocam ne demek pazartesi izinliyim o zmn hallederiz

Motosikleti
    125 ZN
    Selam;
    Siperliğin hayırlısı olsun...Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.Bu aldığın malzemeyi İstanbul'da satan yer yok mu acaba...Satın aldığın yerden öğrenebilir miyiz? Oranın bize telefonunu falan verirsen bizde araştırabiliriz İstanbulda...

Motosikleti
    CBR 600 RR
    Sağol Dostum Siperliği Motorcudan Aldım (İZMİR) Oda Toptancısından Alıyor Ama Nerden Aliyor Bilmiyorum,,, WiWi Marka İşlerden Güçlerden Zaman Bulamıyorum Resim Çekmek İçin.. Pazartesi Kısmetse Resimleri Koyuyorum,,
    Dikkatimi çeken başka birşey de oldu sipersizken rüzgar estiğinde motor sağa sola doğru gezinme yapardı şimdi o da kalktı taktırdığımdan beri hiç o sorunla karşılaşmadım

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Tekrar merhaba zen cıler
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

Motosikleti
    o Da oLck ykınDa (a)

Şimdilik bukadar

peki eywllah hocam
    [B]kesinLikLe hiç bir şeyi kaFana Takma ::meleeek: yoksa üzüLürsn ::unsure:: .. ::crying::[/B]

Motosikleti
    CBR 600 RR
    Resimler Geldi Arkadaşlar Taze Taze
    Biraz Kirlendin Dünki Yağmurdan Dolayı Birde Yağmurdan Sonra Arabaların Arkalarindan Giderken Attıkları Çamurlu Su Kirletti Silmeye Zaman Olmadı

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    güe güle kullanın hocam. aldığınız yerin numarası veya web adresi vb. varsa, iletebilirseniz almak isteyenler için yardımcı olur sanırım.

merhaba arkadaşlar ben de uzun araştırmalardan sonra bu motoru almaya karar verdim ve sizin değerli görüşleriniz de çok yardımcı oldu motor şu an serviste birazdan gidip alacağım görünüşü muhteşem inşallah memnun kalırım

Motosikleti
    125 ZN
    hayırlı olsun "muratalagoz" ;)

arkadaslar bısey sorucam bugun "51/2b" den ceza yedım, 71km hızla radara yakalandım 265tl ceza yazdılar..zoruma gıden bu degıldı de cezayı yazan memur kılıklı herıfın yuzundekı mutluluktu..bılıyosunuz bızım motorlarda hız gostergesı dogru gostermıyor..aklım basıma geldı dıyerekten hız sayacını bırebır olcen bı sayacla degıstırmek ıstıyorum.daha once pek rastlamadım ama yınede sorayım sıze varmı boyle bı ımkanımız???

Motosikleti
    CBR 600 RR
    Tşkler Arkadaşlar Aldıgım yer kücük esnaf bi dükkan ama cok ilgililer sağolsunlar.. Web Adresleri yok ama telefonunu alırım zaten isteyen arkadaşlar olursa kargo ile yollarım

Motosikleti
    125 Zn
    Tşkler Arkadaşlar Aldıgım yer kücük esnaf bi dükkan ama cok ilgililer sağolsunlar.. Web Adresleri yok ama telefonunu alırım zaten isteyen arkadaşlar olursa kargo ile yollarım
    Tesekkürler Murat Bey, Ayın 15i gelsinde sizi rahatsız edicem

Motosikleti
    kırmızı 125zn
    ben de rahatsız edicem murat hocam, ilginize teşekkürler

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler