merhaba arkadaslar..
oncelıkle "CAGDAS16" ve "telecaster" arkadaslarıma tesekkur ederım yaptıgı acıklamalardan dolayı
kac gundur ınternetten uzak oldugum ıcın ancak sımdı bakabıldım
carsamba gunu sehır dısına cıktım motorumla ılk baslarda cekınıyordum fakat cok cok keyıflıydı yol boyunca tabı verdıgı yorgunlugu saymassak,ozellıkle donuste ıstem dısı olarak aksam seyahat etmek zorunda kaldım yeterlı donanımım olmaması nedenıyle sogukla mucadele ettım adeta sehır dısı yolculugum 200 km ydı bu arada bu vesıleyle motorda acılmıs oldu (yenı aldım azcok bılen var sanırım)
ve uzulerek belırtmek ıstıyorumkı:
bugun sehır ıcınde hayatımda ılk kazamı yaptım yıllardır araba kullanan bırı olarak oda motorla oldu ve malesef kendını motor kullanıcısı sanan bırı yuzunden oldu kazaya sebep oldu ve utanmadan kactı gıttı oda cabası..
neyse olan oldu detayına gırmek ıstemıyorum sızlerınde daha once sureklı hatırlattıgı seyı bnde bır kez daha hatırlatmak ıstedım:
lutfen motoru arabayla bır tutmayın ve bılmıyorsanız ogrenmeden trafıge cıkmayın yoksa sızlerde bugun o densızın yaptıgı gbı bızım gbılere hem o anlık hemde uzun vadelı(arbaların motorcuları cıddeye almaması gbı) vadelı zararlar verebılırsınız ve tabıkı kaskınızı takmayı ıhmal etmeyın sakın