Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    muratalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    Alıntı cagdas16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muratcım görsel olarak bizim motorlarımızı beğenmeyen insanlar nadirdir zaten ferrari kornası güsel amazararı olmasın akücüğe

akünün amperi düşük olduğu için biraz yetersiz kalıyor zaten belli oluyor ışık azalıp geliyor ) şunların 250 cc olanı çıksa süper olur böyle bile üstünde zor duruyorum ))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    125 ZN
    merhaba arkdaslar buyuk aksılıklere ragmen sonunda bnde aranıza katıldım dıyebılırım artık
    plaka henuz cıkmadıgı ıcın motoru bayıden almadım.sızden rıcam bıraz tavsıyelerde bulunabılırmısınız;
    -motoru bayıden teslım almadan once servıs konusunda tembıh etmem yada mutlaka yapmam gerekenler nelerdır?
    -rodaj suresı boyunca nelere dıkkat etmelıyım?

ayrıca satın almayı dusundugum kılıt ve kask var,bakabılırmısınız (maddıyat acısında toplam bu kdr masraf edebılıyorum) :
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45602
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44177

tavsıyelerınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

Motosikleti
    CBR 600 RR
    hocam hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileklerimizle; rodaj süresinde elinden geldiğince motoru nazik kullanmaya çalış mecbur kalmadıkça iki kişi binme ve hız yapma! benim gibi 150 tl motor tamir parası verme ,motorun çamurluk ve hava filtresi vidaları kontrol et en kolay gevşeyen yerler oraları benim gördüğüm kadarıyla bunların dışında dikkat edersen hiç bir sorun teşkil etmez keyifle kullanırsın

Motosikleti
    125 ZN
    muratalagoz tesekkur ederım hepımız kazasız belasız surerız umarım..

rodaj suresını dusuk hız ve hafıf agırlıkla gecırmeyı dusunuyorum,ama zmn acısından kısaltmak adına sureklı kullanmayı dusunuyorum motoru,bu zarar verırımı sence?

bu arada kask ve kılıt lınkı verdım bakabıldınmı,alsam pişmanlık duymam umarım ozellıkle kılıt ıcın..en gec ogleye sıparısı vermeyı dusunuyorum pazartesı aksamına kdr yetıssın dıye

Motosikleti
    125 ZN
    Cerbeyn sana hayırlı olsun...
    diğer arkadaşlarında belirttiği gibi rodaj süresince 60 km yi aşmamanı tavsiye ederim.Mümkün olduğuncada 2 kişi binmemeye çalış.Kilit ve kask açısından, kilit fena değil, kullanılır. Sana tavsiyem ki bende öyle yaptım,satın alacağın yerle anlaşabilirsen hediye kask ve çantanın yerine daha iyi bir kask alman olur.Çünkü hediye verilen kask pek seni koruyabilecek bişey değil.Çanta açısından da bu tarz motorlarda görüntünün bozulmaması açısından deri çantalar kullanılıyor.Bence bu daha sonradan da alabileceğin bişey.En azından iyi bir kask ile korunmak bundan daha önemlidir.Ben CMT motordan almıştım, hediye kask ve çantanın yerine etiket fiyatı 200 tl olarak gördüğüm bir kask alabildim.Aklında bulunsun...

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı telecaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cerbeyn sana hayırlı olsun...
    diğer arkadaşlarında belirttiği gibi rodaj süresince 60 km yi aşmamanı tavsiye ederim.Mümkün olduğuncada 2 kişi binmemeye çalış.Kilit ve kask açısından, kilit fena değil, kullanılır. Sana tavsiyem ki bende öyle yaptım,satın alacağın yerle anlaşabilirsen hediye kask ve çantanın yerine daha iyi bir kask alman olur.Çünkü hediye verilen kask pek seni koruyabilecek bişey değil.Çanta açısından da bu tarz motorlarda görüntünün bozulmaması açısından deri çantalar kullanılıyor.Bence bu daha sonradan da alabileceğin bişey.En azından iyi bir kask ile korunmak bundan daha önemlidir.Ben CMT motordan almıştım, hediye kask ve çantanın yerine etiket fiyatı 200 tl olarak gördüğüm bir kask alabildim.Aklında bulunsun...

tesekkur ederım
    ama hedıye kask ve canta olayı nedır haberım bıle yok bunu bıaz acarmısın?

normalde yukarıda lınkını verdıgım kaskı aldım ama ılerkı zmnlarda artcı ıcınde bı kask almak ıstıyorum eger oyle bır hedıye olayı varsa bunu bayıye soyleyeyım cunku adam hıc bahsını etmedı

bu arada motor 01.10 tarıhınde pesın parayla aldım ogun ötv ıle ılgılı degısıklıklerden oturu motoru almadan once mondıal merkezı aradım toplantıda olduklarını aksam uzerı yenı fıyat belırlenecegını soyledıler
    ve bayıye gıttıgım zaman ötv nın yenı halıyle fıyat degerlendırmesı yaptı
    1585 + 165(plaka) seklınde pesın odeme yaptım sızce bu fıyat nasıl ?

Motosikleti
    125 ZN
    Bence fiyat olarak iyi bir fiyata almışsın.bende 1.550 ye almıştım.
    Kask ve çanta konusunda da aldığın yer Mondial bayiisi ise sana çanta kask ve kilit vermeleri gerekiyor hediye olarak...Çünkü bu Mondialin bir kampanyası...Mondial sayfasına girersen görebilirsin...

Motosikleti
    125 ZN
    Bence fiyat olarak iyi bir fiyata almışsın.bende 1.550 ye almıştım.
    Kask ve çanta konusunda da aldığın yer Mondial bayiisi ise sana çanta kask ve kilit vermeleri gerekiyor hediye olarak...Çünkü bu Mondialin bir kampanyası...Mondial sayfasına girersen görebilirsin...
    suan mondial merkezi arayıp sansımı denemek ıstedım halıyle kımseyı bulmadım ogrenmek ıcın,mondıalın kendı sıtesıne de baktım ama bulamadım bu kampanyayı
    satın aldıgım yer mondıalın kendı sıtesınde belırttıgı bı bayı bu arada

Motosikleti
    CBR 600 RR
    kask konusnda pek birşey bilmiyorum aslında bnm kullandiğim kaskta pek iyi birşey değil ama düşünüyorum,,, Bir de arkadaşlar dün ehliyet yetersizliğinden ceza yedim ne kadar cezası bilen yada duyan var mı?

Motosikleti
    Mondial 150 HS
    arkadaşlar 2008 model kusursuz hatasız 125 UAG Motosikletim var 1700km de ama hevesimi biraz erken aldım.Temiz 125 ZN ile takas düşünen varsa lifeking@windowslive.com eklerlerse görüşebiliriz.

Motosikleti
    CBR 600 RR
    hocam genelde zn sini satan yüksekselmek için satar sanmıyorum takas yapan birisini bulacağini cünkü cok keyifli ve güzel bi motor

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı cerbeyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suan mondial merkezi arayıp sansımı denemek ıstedım halıyle kımseyı bulmadım ogrenmek ıcın,mondıalın kendı sıtesıne de baktım ama bulamadım bu kampanyayı
    satın aldıgım yer mondıalın kendı sıtesınde belırttıgı bı bayı bu arada
    benim aldığım dönemde öle bir kampanya vardı,bugün tekrar baktım sayfalarına sanırım kampanya bitmiş...

Motosikleti
    cbf 150

tek seferde enfazla kaç km yol yapılabilir?

arkadaşlar meraba
    2 aydır zen kullanıcısıyın.
    motorumdan çok memnunum
    merak ettiğim konu
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    125 ZN
    benim aldığım dönemde öle bir kampanya vardı,bugün tekrar baktım sayfalarına sanırım kampanya bitmiş...
    evet bugun bnde aradım kampanya bıtmıs,yınede bayıden kask ıstedım bn sacma sapan bı kask verdıler neyse dedım aldım dursun bı kenarda dıye..
    bugun nıhayet motorumu teslım alacaktım kı on frende bı sorun vardı dıye servıse bırakmak zorunda kaldım,servıse ben goturdum motoru resmen yuzum guluyordu ,motor cok ıyı cok sevdım bu kdr alıcısının olusunun sebebını o kısa zmnda cok ıyı anladım ;)

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı imailcik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar meraba
    2 aydır zen kullanıcısıyın.
    motorumdan çok memnunum
    merak ettiğim konu
    ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Bu motorlar hava soğutmalı olduğu için çok uzun süre kullanma imkanı pek olmuyor.100-150 km de bir motoru dinlendirip soğutmak gerekir.Zaten bir depo benzinle 100-120 km gidebiliyorsun, benzin alırken dinlendirebilirsin işte ))

Motosikleti
    cbf 150

teşekkür

Bu motorlar hava soğutmalı olduğu için çok uzun süre kullanma imkanı pek olmuyor.100-150 km de bir motoru dinlendirip soğutmak gerekir.Zaten bir depo benzinle 100-120 km gidebiliyorsun, benzin alırken dinlendirebilirsin işte ))
    bilgi için teşekkürler

Motosikleti
    125 ZN
    Arkadaşlar ZN de lastiklerini değiştirip, iyi lastik takan var mı?Çünkü bir arkadaşımın ZN sini kullandım.Michelin marka lastik takmış, çok kısa bir süre kullandım ama bayağı farklı geldi.Yolda gezinmesi falan yoktu, çok daha sağlam yere basıyormuş gibi geldi.Eğer bu tarz lastik takıp kullanan varsa performans bilgisi verebilir mi?

Motosikleti
    125 ZN
    arkadaslar bugun benzın alayım dedımde ılk defa motora neredeyse 6 lt aldı :S
    mondıalın sıtesınde depo 4.2 lt degılmı yahu,bunu bılen varmı hepınızdede oylemı yoksa bnde ters gıden bı durummu var :S

Motosikleti
    bmw R27 1957 model
    slm ben siteye yeni üye oldum herkeze hayırlı sürüşler

Motosikleti
    125 ZN
    Alıntı cerbeyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bugun benzın alayım dedımde ılk defa motora neredeyse 6 lt aldı :S
    mondıalın sıtesınde depo 4.2 lt degılmı yahu,bunu bılen varmı hepınızdede oylemı yoksa bnde ters gıden bı durummu var :S
    Sanırım yedek depo falan var deponun içerisinde...O da dolmuştur...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler