arkadaşşlar yolda başşııma tabikide aksilikler geldi.zaten bunuda göze alarak yola çııkmıışştıım.inşşallah yarıın akşşam ve pazar günü bütün fotolarıı koyacağğıım siteye.yalnıız 250 adet foto oldu şşimdiden.
2 teker tek ruh tek yol.
Arkadaşlar gecengün mondial bayisine gitiğimde adamlar bırak zn'yi sana 0 km mondial Atv verelim dedi çok şaşırdım mondial artık Atvdemi üretiyor kasada mondial yazıyordu bilgisi olan varmı ??
dün gittim bir 125 zn de ben yaptım kendime
aranızda olmaktan gurur duydum.
Saygılar
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler
Güle güle kullanın... kazasız sürüşler dilerim...
Arkadaşlar bursa'dan --zen- kullanıcıları war mı aramızda ???
Carasal arkadaşımada kazasız belasız sürüşler dileklerimle hayırlı olsun
arkadaşlar kendime motor alıcam ,listemde 125 zn var ve bu motor 2 kişiyi çeker mi ? boy 176 kilo 61 , benim gibi bir ikinci kişiyide çeker mi rahat bayırlarda vb? bide max hızı kaçtır
Merhabalar herkese...Amatörde olsa bir drag yarışçısı olarak artık bende bir ZeN'ciyim arkadaşlar. Geçenlerde arabayı parkederken 30 sn yede motor almaya karar verdim ve ertesi gün bayilerde kalan son siyah rengi aldım uzunca bir araştırma safhasından ssonra! Yaklaşık 1 haftadır sorunsuz bir şekilde biniyorum ama siz tecrübeli arkadaşlara motorla ilgi sormak istediğim bir kaç şey var! Motoru aldığımdan bu yana daha 2. marşa basmadım! Yanlız aldığım gün depo full'ledım fakat ibre sonuna kadar çıkmadı. Yani 3 çeyrek kadar yukarı çıktı tam sona vurmadı! Aşşağı yukarı 50 km sonrada ilk çeyreğin aşşağısına kadar düştü! İbrenin bu şekılde tepkı gostermesı bu motorlarda normalmıdır? Ve de kasasının bazı yerlerınde montajın eksikliğindenmidir bilmem bazı bozukluklar var ancak çok az!! bu normalmidir? şu an 110 km deyim! araç tecrübemden dirki müthiş bi rodaj mücadelesi veriyorum! fakat 100 km ye vardıgımda koca depo tamamen kırmızıyı gösterıyodu guvenemedım benzın aldım 5 liralık daha! Konu biraz dağıldı ama incelik gösterip detaylı bi şekılde yanıtlarsanız cok sevınırım! Bu arada motorumdan cok memnunum ozellıkle goruntusu cok ılgı cekıcı! Ve sanırım tipindendırkı cokta duygusal olarak bağlandım İlk gören ne kadar şirin, ne kadar güzel deyip bakıyo Asla satacağımı düşünmüyorum! Ayrıca benıde aranıza alır ve organızasyonlarda yanınızda olmama karşı cıkmassanız bende bundan mutluluk duyarım!
arkadaşlar teşekkür ederim
bu arada motor alıcak arkadaşıma; 125 zn ideal ve fantastik maddi olarkta uygun ,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 PM ----------
Svenx senin yaşadıklarını bende yaşıyorum ama normal olarak nitelendiriyorum. Sonuçta Rodajı aşana kadar benzin göstergesindeki grafiği pek dikkate alma bende,
125 zn bir tutku.
arkadaşlar 125zn nin gücünü görmek isteyen gezi yazıma bakabilir.özellikle 2. kısımda başıma gelenleri görün ve bu motorların ne kadar harika olduğunu görün.
2 teker tek ruh tek yol.
Valla sanırım bende de bi tutku haline gelmeye başladı. Goruntu itibariyle sanırım.. Ama sizlerdede böyle sorunlar varmı bılmek ısterım! Ayrıca alt eteklerın birleşim yerlerındede bazı sorunlar var o da montajdan sanırm.. gösterge ve bu birleşim kısımlarının dısında cok memnum. bir de bu siyah renk sılsen sılınmıyo hemen ınce cızıkler oluşmaya başlıyo... İşte , içten yanmalı ve lastiği olan herşeye ılgı duyan bı adam olarak motoru cıvatalarına kadar soker prensıbıne kadar anlatırım tüm matematiksel hesaplarıyla! Anca yeni bi kullanıcı olarak bu ıkı sorun ıcın desteğinize ıhtıyacım var.. bu 2 sorun dısında herşey yolunda..
Merhaba Svenx Arkadaşım benzin göstergisi sorunun şamandıradan olabilicegini düşünüyorum abimde motoru aldıgında sürekli boş hafif yana yatırınca full gösteriodu servise gidersen bakarlar sanırım
Dideğim gibi Hocam servise gitiğinzaman baktırırısın Buarada artık Fazla Gezi olmuyor sanırım toplanamıyorlar bilemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)