Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı omeruby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boyaya göre değişir sprey boyaylada boyayabilirsin kaportacıdada olaabilir
    boyayı al
    plastikleri söküp kaportacıya götür 5tl çay parası atarsın 2 parça sonuçta
    yardımların için teşekkürler... zor bi iş deilmiş anlaşılan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kastino 50
    İyigeceler arkadaşlar Hepinizin kandili mübarek olsun

omeruby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı Lantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyigeceler arkadaşlar Hepinizin kandili mübarek olsun
    seninde kandilin kutlu olsun

zn in netten indirebileceğimiz Kullanım Kılavuzu yok mo?
    CinoM.Com

Motosikleti
    125 Zn
    benim bildiğim yok. burda daha fazla bilgi var
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Ardakadaslar selamlar.bırkac sorum olacak.
    1-egımlı bır yolda kalkıs yaparken arka taraftan ince kapı gıcırtısı gıbı ses gelıyor bunun nedenı nedır.
    2-normal seyır halındeyken yanı 15-20 km hızda sankı arka tekerlek 8 cızermıs gıbı tıtresım yaratıyor uzerındeyken.
    Sımdıden tesekkurler hepınıze..

Alıntı ciko44 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zn in netten indirebileceğimiz Kullanım Kılavuzu yok mo?
    keşke biri hayrına taratıp koysa
    CinoM.Com

Motosikleti
    KIRMIZI BİBER-SUZUKI BURGMAN 400-
    Bana göre arka araftan gelen ses amortisörün tek olmasından dolayı ..
    8 olayına gelince bence sana öyle geeliyor ama sen yinede bir motorcuya göster gevşeklikte olabilir yorum yapmak anlamsız olur arkadaşım...

ön frende sorun yaşayan arkadaşım war mı ör: Gevşeme vb. Gibi...

Teşekkürler..

Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı CAGDAS16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8 olayına gelince bence sana öyle geeliyor ama sen yinede bir motorcuya göster gevşeklikte olabilir yorum yapmak anlamsız olur arkadaşım...

Teşekkürler..
    amortisor vidalarını iyice sıkmak gerek
    8 çizmeside ayar bozuklugu arka teker yalpalı
    ön frende herkezde sorun var okuduguma göre
    fren yapıldıgında teker fırlayacak gibi ses çıkıyormuş sorun değil

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı CAGDAS16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Teşekkürler..
    bende var kitapcık olarak yarın musait olursam taratıp koyarım
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    125 ZNU
    ne yazar bu kitapçıkta

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı omeruby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne yazar bu kitapçıkta
    tek tek parçaları tanıtmış. motorun çalışmaması nedenleri felan var, elektrik şeması bakım yağlama ve kullanım rehberi var.mesela değişik bir bilgi, ilk kullanımda 0-150 km arasında 30 km/sa , 151-300 km arasında 40 km/sa, 301-800 km arasında 45 km/sa, 801-1500 km arasında 50 km/sa, 3000km ve üzerinde en fazla hız 70 km/sa olmalı diyor ortalama bilgi olarak arkalı önlü 23 sayfa bilgi var. diğer sayfaları onarım ve garanti için kaşe gereken boşlıklar var.

TheFantasy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tuqay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ardakadaslar selamlar.bırkac sorum olacak.
    1-egımlı bır yolda kalkıs yaparken arka taraftan ince kapı gıcırtısı gıbı ses gelıyor bunun nedenı nedır.
    2-normal seyır halındeyken yanı 15-20 km hızda sankı arka tekerlek 8 cızermıs gıbı tıtresım yaratıyor uzerındeyken.
    Sımdıden tesekkurler hepınıze..
    merhaba ,
    bende arka amatüsörden kaynaklanıcağını düşünüyorum buna artı olarak eğer arka fren balatasında sorun varsada aynen kapı gıcırtısı gibi ses yapıyor .Başıma geldi ,ve tam hareket esnasında yapıyordu ,üzerinde kimse yokken hareket ettirdiğindede aynen kapı gıcırtısı gibi belirli aralıklara yapıyordu ,ve yolda giderken bu sesi yapıyorsa bile duyulmuyordu... .Motorun üstünde kimse yokken eğimli zemine koyup itersen o sesi duyorsan frenden olduğunu anlarsın ..Fakat sen üstündeyken bazen yapıyorsa amartüsörden yada arka balata' dan biri sorumlu

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı TheFantasy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba ,
    bende arka amatüsörden kaynaklanıcağını düşünüyorum buna artı olarak eğer arka fren balatasında sorun varsada aynen kapı gıcırtısı gibi ses yapıyor .Başıma geldi ,ve tam hareket esnasında yapıyordu ,üzerinde kimse yokken hareket ettirdiğindede aynen kapı gıcırtısı gibi belirli aralıklara yapıyordu ,ve yolda giderken bu sesi yapıyorsa bile duyulmuyordu... .Motorun üstünde kimse yokken eğimli zemine koyup itersen o sesi duyorsan frenden olduğunu anlarsın ..Fakat sen üstündeyken bazen yapıyorsa amartüsörden yada arka balata' dan biri sorumlu
    benimde şamandıra bozukmuş, geçen gün çalıştırdım 1 dk sonra istop etti. ama depo full gösteriyordu komsuyu çağırdım (motor servisi var) adam baktı ve bunda benzin bitmiş dur benzin koyalım dedi benzin koyduk çalıştı. deponun full göstergesini o da gördü 125 zn lerde bu bazen böyle geliyor dedi. Garanti değiştirir şamandrayı şimdilik gittiğin km yi kontrol et yolda kalma dedi.Sonra benzincide depoyu fullettim 15,82 tl tuttu. şamandıra tam aksine Emptyi gösteriyor. Demekki çekik gözlü arkadaşlar şamadrayı tersten bağlamış

Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende var kitapcık olarak yarın musait olursam taratıp koyarım
    şimdiden teşekkürler
    CinoM.Com

Motosikleti
    125 ZN...
    Merhabalar. Nihayet bende bu h.sonu alıyorum zenimi gri olanından. İlk fırsatta zen fun club tarzı birşey açacağım. Site içeriğindeki forumu buraya yönlendirmeyi düşünüyorum, Sitede sadece geziler düzenlenecek. Bu sitenin yönetim kadrosunda yer almak isteyen zen ciler varmı ? Yada siz yapın gezilerde ben de varım diyen arkadaşlar ? Katılımcı sayısına göre açacağım siteyi. İyi çalışmalar, keyifli sürüşler

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ben 125ZN kullanırken ağırlıktan dolayı bi problem yaşamadım , ben tek başıma 100 kiloyum , di mi dreamdark geride kaldıkmı hiç ? Eşimle 150 kg geçiyoduk , bide kıyafetler kasklar, arka çantada ıvırzıvır onları eklemiyorum bile.
    Evet Siyahus'um, aslanlar gibi çekiyordu seni valla makina

Motosikleti
    " AK "
    herkeşe selam...istanbula döndüm...bişiiler yapalım artıkın...yeni üyeler katıldı aramıza...değil mi alper... ((:
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

Motosikleti
    Kastino 50
    Merhaba Arkadaşlar bnde Zn almak için bayiye gidecektim hop 151rs al daha iyi daha büyük flan dediler sizce bu motorbana küçük gelirmi 17 yasındayım 4-5 yıl bınicez mecbur öğrenciyim yardım lütfen

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    arkadaşlar şuan safranbolu'dayıım ve yarıın ankara'ya geçeceğğim.burayada amasradan geldim bu sabah.yakıında fotolarıı koyarıım.görsünler bakalıım yola çııkmaya korkan endurocular,touringciler yol ansııl yapıılıırmıışş.hepinizi selamlarıım.hörmetler.buralarda olan varsa beklerim.
    2 teker tek ruh tek yol.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler