İyigeceler arkadaşlar Hepinizin kandili mübarek olsun
zn in netten indirebileceğimiz Kullanım Kılavuzu yok mo?
CinoM.Com
benim bildiğim yok. burda daha fazla bilgi var
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Ardakadaslar selamlar.bırkac sorum olacak.
1-egımlı bır yolda kalkıs yaparken arka taraftan ince kapı gıcırtısı gıbı ses gelıyor bunun nedenı nedır.
2-normal seyır halındeyken yanı 15-20 km hızda sankı arka tekerlek 8 cızermıs gıbı tıtresım yaratıyor uzerındeyken.
Sımdıden tesekkurler hepınıze..
Bana göre arka araftan gelen ses amortisörün tek olmasından dolayı ..
8 olayına gelince bence sana öyle geeliyor ama sen yinede bir motorcuya göster gevşeklikte olabilir yorum yapmak anlamsız olur arkadaşım...
ön frende sorun yaşayan arkadaşım war mı ör: Gevşeme vb. Gibi...
Teşekkürler..
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
tek tek parçaları tanıtmış. motorun çalışmaması nedenleri felan var, elektrik şeması bakım yağlama ve kullanım rehberi var.mesela değişik bir bilgi, ilk kullanımda 0-150 km arasında 30 km/sa , 151-300 km arasında 40 km/sa, 301-800 km arasında 45 km/sa, 801-1500 km arasında 50 km/sa, 3000km ve üzerinde en fazla hız 70 km/sa olmalı diyor ortalama bilgi olarak arkalı önlü 23 sayfa bilgi var. diğer sayfaları onarım ve garanti için kaşe gereken boşlıklar var.
merhaba ,
bende arka amatüsörden kaynaklanıcağını düşünüyorum buna artı olarak eğer arka fren balatasında sorun varsada aynen kapı gıcırtısı gibi ses yapıyor .Başıma geldi ,ve tam hareket esnasında yapıyordu ,üzerinde kimse yokken hareket ettirdiğindede aynen kapı gıcırtısı gibi belirli aralıklara yapıyordu ,ve yolda giderken bu sesi yapıyorsa bile duyulmuyordu... .Motorun üstünde kimse yokken eğimli zemine koyup itersen o sesi duyorsan frenden olduğunu anlarsın ..Fakat sen üstündeyken bazen yapıyorsa amartüsörden yada arka balata' dan biri sorumlu
benimde şamandıra bozukmuş, geçen gün çalıştırdım 1 dk sonra istop etti. ama depo full gösteriyordu komsuyu çağırdım (motor servisi var) adam baktı ve bunda benzin bitmiş dur benzin koyalım dedi benzin koyduk çalıştı. deponun full göstergesini o da gördü 125 zn lerde bu bazen böyle geliyor dedi. Garanti değiştirir şamandrayı şimdilik gittiğin km yi kontrol et yolda kalma dedi.Sonra benzincide depoyu fullettim 15,82 tl tuttu. şamandıra tam aksine Emptyi gösteriyor. Demekki çekik gözlü arkadaşlar şamadrayı tersten bağlamış
Merhabalar. Nihayet bende bu h.sonu alıyorum zenimi gri olanından. İlk fırsatta zen fun club tarzı birşey açacağım. Site içeriğindeki forumu buraya yönlendirmeyi düşünüyorum, Sitede sadece geziler düzenlenecek. Bu sitenin yönetim kadrosunda yer almak isteyen zen ciler varmı ? Yada siz yapın gezilerde ben de varım diyen arkadaşlar ? Katılımcı sayısına göre açacağım siteyi. İyi çalışmalar, keyifli sürüşler
herkeşe selam...istanbula döndüm...bişiiler yapalım artıkın...yeni üyeler katıldı aramıza...değil mi alper... ((:
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Merhaba Arkadaşlar bnde Zn almak için bayiye gidecektim hop 151rs al daha iyi daha büyük flan dediler sizce bu motorbana küçük gelirmi 17 yasındayım 4-5 yıl bınicez mecbur öğrenciyim yardım lütfen
arkadaşlar şuan safranbolu'dayıım ve yarıın ankara'ya geçeceğğim.burayada amasradan geldim bu sabah.yakıında fotolarıı koyarıım.görsünler bakalıım yola çııkmaya korkan endurocular,touringciler yol ansııl yapıılıırmıışş.hepinizi selamlarıım.hörmetler.buralarda olan varsa beklerim.
2 teker tek ruh tek yol.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)