Sagol Hocam daha önce hep 2.el motorlar kulandım ilk defa 0Km bir motor alıcam için acele kararvermek istemıyorum birçok model var bu hafta bayılerı gezip bakıcam ama Zn alırım herhalde yardım için çok teşekürler
Sagol Hocam daha önce hep 2.el motorlar kulandım ilk defa 0Km bir motor alıcam için acele kararvermek istemıyorum birçok model var bu hafta bayılerı gezip bakıcam ama Zn alırım herhalde yardım için çok teşekürler
zn nin farını reno farıyla mı değiştirebiliyoruz yoksa traktör farıyla mı?
far yetersiz deniyor aynasımı yetersiz yoksa camı mı
iyi günler
Arkadaşlar souma cewap werip beni aydınlatan arkadaşlardan allah rağzı olsun (thefantasy)
benim zn namı diğer piiree:p daha 420 km olmasına rağmen sanki ön fren sıkıldıgında kopacakmış gibi titreşim yapıyor tam sıkmadığım zaman anlamadım 500 km de bakıma çağırmıştı servis sizdede o titremeyi yapmış olan arkadaşım war mı ? Telekkürler
zn nin beynelminel kardeşleri ...
buradan
CinoM.Com
http://img99.imageshack.us/i/14693325ipd.jpg/
http://img37.imageshack.us/i/14693325w45.jpg/
arkadaşlar forumu epeydir takip ediordum daha yeni üye oldum. zn almak istiyorum bende. bitane gözüme kestirdim ama motorun yanlarında böyle desenler var. motoru aldıktan sonra çıkartablrmiyim acaba başka bişeyler döşemek istiorum yanlarınada. bi bilginiz varmı ?
harbi aynısı ya hiç fark yokk..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 AM ----------
Arkadaşlar birde gerçekten şu far olayını biraz anlatabilecek arkadaşımız varmı..bende çok rahatsızım pek iyi göstermiyor ..beyaz ampül alsak iyi bir marka.. verim alabilirmiyim.. bilgilendiirrseniz sevinirim.. teşekkürler
Label : Plastic City
Genre: Tech-House.
KeEp iT UnDerGrOuNd
xenon takılsa muhteşem olur ama fiyat çok tuzlu
insan başka yollara yöneliyor
selam arkadaşlar
aranıza katılmaktan mutlukuk duyuyorum bende zn ciyim 30 bin km kullandım halada kullanıyorum. bu arada gezileriniz falan olmuyormu ?
Merhaba arkadaşlar son olarak bir sorum olucak 151rs mi yoksa 125znmi elımde 2.000ytl var ve şehiriçi gezmek için bir motor alıcam 125 zn nin tipi cok güzel fakat ilerde kücük gelmesinden korkuyorum birdaha 4-5 yıl yeni bir motor alıcamı zanetmiyorum sizce hangisi daha iyidir ve aralarındaki farklar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim Daha önce 125lik bir motor sürmedim abimin 151 rs yi kulanıyordum arada fakat şimdi askerde oldugundan fazla bi tecrubem yok cevaplarınızı bekliyorum saygılar
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
bildiğin gibi motor uzun yol yapmıyor fazla hava soğutmalı olduğundan istanbul yalova yarası bi mesafe yapmıştım
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
daha 8 km de her gun rolantinde 5 dk çalıştırıyordum, dün çalıştırırken istop etti çalışmadı sonra yan tarafda motorcu var ona çağırdım bi baktı benzin yok dedi. ama depo full gösteriyordu biraz benzin koyduk depoyu fullettim 16 tl tuttu. Benmim şamandra bozukmuş onu servise götürcem. benzini koyunca da emptyi gösteriyor muhtemelen ters bagladılar çinli çekik gözlü hergeleler
http://img99.imageshack.us/i/14693325ipd.jpg/
http://img37.imageshack.us/i/14693325w45.jpg/
arkadaşlar forumu epeydir takip ediordum daha yeni üye oldum. zn almak istiyorum bende. bitane gözüme kestirdim ama motorun yanlarında böyle desenler var. motoru aldıktan sonra çıkartablrmiyim acaba başka bişeyler döşemek istiorum yanlarınada. bi bilginiz varmı ? cevap verirseniz sevinirim...
teşekkür ederim peki boyatmanın maliyeti ne kadar olur tahminen ?
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)