Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kastino 50
    Sagol Hocam daha önce hep 2.el motorlar kulandım ilk defa 0Km bir motor alıcam için acele kararvermek istemıyorum birçok model var bu hafta bayılerı gezip bakıcam ama Zn alırım herhalde yardım için çok teşekürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    omeruby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZNU
    zn nin farını reno farıyla mı değiştirebiliyoruz yoksa traktör farıyla mı?
    far yetersiz deniyor aynasımı yetersiz yoksa camı mı
    iyi günler

Motosikleti
    KIRMIZI BİBER-SUZUKI BURGMAN 400-

Mondial 125 zn kullanıcıları

Arkadaşlar souma cewap werip beni aydınlatan arkadaşlardan allah rağzı olsun (thefantasy)
    benim zn namı diğer piiree:p daha 420 km olmasına rağmen sanki ön fren sıkıldıgında kopacakmış gibi titreşim yapıyor tam sıkmadığım zaman anlamadım 500 km de bakıma çağırmıştı servis sizdede o titremeyi yapmış olan arkadaşım war mı ? Telekkürler

zn nin beynelminel kardeşleri ...
    buradan
    CinoM.Com

http://img99.imageshack.us/i/14693325ipd.jpg/
    http://img37.imageshack.us/i/14693325w45.jpg/

arkadaşlar forumu epeydir takip ediordum daha yeni üye oldum. zn almak istiyorum bende. bitane gözüme kestirdim ama motorun yanlarında böyle desenler var. motoru aldıktan sonra çıkartablrmiyim acaba başka bişeyler döşemek istiorum yanlarınada. bi bilginiz varmı ?

Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı ciko44 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zn nin beynelminel kardeşleri ...
    buradan
    zn nin çakmasını yapmış honda

Motosikleti
    mondial 125 zn
    harbi aynısı ya hiç fark yokk..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 AM ----------

Arkadaşlar birde gerçekten şu far olayını biraz anlatabilecek arkadaşımız varmı..bende çok rahatsızım pek iyi göstermiyor ..beyaz ampül alsak iyi bir marka.. verim alabilirmiyim.. bilgilendiirrseniz sevinirim.. teşekkürler
    Label : Plastic City
    Genre: Tech-House.
    KeEp iT UnDerGrOuNd

Motosikleti
    125 ZNU
    xenon takılsa muhteşem olur ama fiyat çok tuzlu
    insan başka yollara yöneliyor

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014

selam arkadaşlar
    aranıza katılmaktan mutlukuk duyuyorum bende zn ciyim 30 bin km kullandım halada kullanıyorum. bu arada gezileriniz falan olmuyormu ?

Motosikleti
    Kastino 50
    Merhaba arkadaşlar son olarak bir sorum olucak 151rs mi yoksa 125znmi elımde 2.000ytl var ve şehiriçi gezmek için bir motor alıcam 125 zn nin tipi cok güzel fakat ilerde kücük gelmesinden korkuyorum birdaha 4-5 yıl yeni bir motor alıcamı zanetmiyorum sizce hangisi daha iyidir ve aralarındaki farklar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim Daha önce 125lik bir motor sürmedim abimin 151 rs yi kulanıyordum arada fakat şimdi askerde oldugundan fazla bi tecrubem yok cevaplarınızı bekliyorum saygılar

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı DeJaVu23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar
    aranıza katılmaktan mutlukuk duyuyorum bende zn ciyim 30 bin km kullandım halada kullanıyorum. bu arada gezileriniz falan olmuyormu ?
    hocam uzun gezilerin olarak en uzun mesafelerin nereler oldu? bende yeni aldım geçmişte çok gezi düzenleniyormus ama su anda pek 125 zn de kimse gezi ayarlamıyor sanırım.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

bildiğin gibi motor uzun yol yapmıyor fazla hava soğutmalı olduğundan istanbul yalova yarası bi mesafe yapmıştım

Motosikleti
    125 Zn
    bildiğin gibi motor uzun yol yapmıyor fazla hava soğutmalı olduğundan istanbul yalova yarası bi mesafe yapmıştım
    dinlene dinlene karayolu veya vapur ile rahat bir şekilde yalova gezilip gelinebilir diyorsunuz. bence parasına ve cüssesine göre gayet makul geldi. birde dönüşleri çok zor geldi bana.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dinlene dinlene karayolu veya vapur ile rahat bir şekilde yalova gezilip gelinebilir diyorsunuz. bence parasına ve cüssesine göre gayet makul geldi. birde dönüşleri çok zor geldi bana.
    Evet bakımları yaptırısan dinlene dinlene neden gidemeyesin . direkson geniş ama sonra alışıyorsun çok rahat geliyor artık normal scooter sürerken bi garp geliyor normal direksyonlar

Motosikleti
    125 Zn
    Evet bakımları yaptırısan dinlene dinlene neden gidemeyesin . direkson geniş ama sonra alışıyorsun çok rahat geliyor artık normal scooter sürerken bi garp geliyor normal direksyonlar
    daha 8 km de her gun rolantinde 5 dk çalıştırıyordum, dün çalıştırırken istop etti çalışmadı sonra yan tarafda motorcu var ona çağırdım bi baktı benzin yok dedi. ama depo full gösteriyordu biraz benzin koyduk depoyu fullettim 16 tl tuttu. Benmim şamandra bozukmuş onu servise götürcem. benzini koyunca da emptyi gösteriyor muhtemelen ters bagladılar çinli çekik gözlü hergeleler

arkadaşlar forumu epeydir takip ediordum daha yeni üye oldum. zn almak istiyorum bende. bitane gözüme kestirdim ama motorun yanlarında böyle desenler var. motoru aldıktan sonra çıkartablrmiyim acaba başka bişeyler döşemek istiorum yanlarınada. bi bilginiz varmı ? cevap verirseniz sevinirim...

Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı espiriy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arkadaşlar forumu epeydir takip ediordum daha yeni üye oldum. zn almak istiyorum bende. bitane gözüme kestirdim ama motorun yanlarında böyle desenler var. motoru aldıktan sonra çıkartablrmiyim acaba başka bişeyler döşemek istiorum yanlarınada. bi bilginiz varmı ? cevap verirseniz sevinirim...
    orjinalde olmadıgı için bunlar etikettir çıkar
    boyanmışşa çıkmaz yan kapakları söküp siyah boya attırırsın

teşekkür ederim peki boyatmanın maliyeti ne kadar olur tahminen ?

Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı espiriy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim peki boyatmanın maliyeti ne kadar olur tahminen ?
    boyaya göre değişir sprey boyaylada boyayabilirsin kaportacıdada olaabilir
    boyayı al
    plastikleri söküp kaportacıya götür 5tl çay parası atarsın 2 parça sonuçta

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler