Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha r6 125zn
    arkadaşalr size foumun aşlarında sölemişti mznyi aldığıdm modifiye yapıcam die br om otoru modifiye ettim 1 ay oldu zn alalı sibop kapaları sekmanları pistonları kayışı değişti özle hava filtreleri taktım 125 cc olan zn şu anda maxsimum 250 cc gücünde 12 km düz yol testi yapıldı 160 görüyor savrulmasını önlemek için destek takozları şase gücleniriliyo özel goodyer llastiker takılıcak egsoz söküldü akropoviç small takılıcak titanum kaplama tahmnen bitmesi 1 ayı bulucak tüm parçarın takılmasıyla ilk hız testini geçti 160 sorunsuz gördü bittiğidne yarışmaya sokucam onu bitmiş halinin resmlerni ve çalışma sırasındaki resimleri isteyen arkadaşalra eklerim yakında canavar uynamk üzere ilk testi geçti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    omeruby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı dj_ramos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşalr size foumun aşlarında sölemişti mznyi aldığıdm modifiye yapıcam die br om otoru modifiye ettim 1 ay oldu zn alalı sibop kapaları sekmanları pistonları kayışı değişti özle hava filtreleri taktım 125 cc olan zn şu anda maxsimum 250 cc gücünde 12 km düz yol testi yapıldı 160 görüyor savrulmasını önlemek için destek takozları şase gücleniriliyo özel goodyer llastiker takılıcak egsoz söküldü akropoviç small takılıcak titanum kaplama tahmnen bitmesi 1 ayı bulucak tüm parçarın takılmasıyla ilk hız testini geçti 160 sorunsuz gördü bittiğidne yarışmaya sokucam onu bitmiş halinin resmlerni ve çalışma sırasındaki resimleri isteyen arkadaşalra eklerim yakında canavar uynamk üzere ilk testi geçti
    hangi parçaları taktınız resimleri var mı?

güzel çalışma eğer başarılıysa

muratalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    Resimleri Sabırsızlıkla Bekliyoruzzz

Motosikleti
    yamaha r6 125zn
    Alıntı omeruby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi parçaları taktınız resimleri var mı?

güzel çalışma eğer başarılıysa
    piston sekman crank mili crank yatağı keçesi değişti ilk testi geçti allahın izniyle tüm parçarlı takılıp son teste girdiğidne canaarım yarışmaya katılıcak ucucak resimleri en ksıa zamadna eklicem

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Yaklaşık 1.5 aydır istanbul dışında idim görüşemedik arkadaşlar tüm zencilere selam olsun.........

Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı dj_ramos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    piston sekman crank mili crank yatağı keçesi değişti ilk testi geçti allahın izniyle tüm parçarlı takılıp son teste girdiğidne canaarım yarışmaya katılıcak ucucak resimleri en ksıa zamadna eklicem
    resimleri bekliyoruz videoda tabi yarıştan

@aslanfb Selamlar

Motosikleti
    yamaha r6 125zn
    Alıntı omeruby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    resimleri bekliyoruz videoda tabi yarıştan

@aslanfb Selamlar
    hepsini koyucam dostlar az bir zaman kaldı

Motosikleti
    KIRMIZI BİBER-SUZUKI BURGMAN 400-
    arkadaşlar 125 ZN KULLANICILARI ZENLERİN KAYIŞLARININ DEĞİŞTİRİLME ZAMANI KAÇ KMDİR BİLEN WAR MI BİR YARDIM (((S.O.S))) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Motosikleti
    Kastino 50
    Merhaba Arkadaşlar Foruma yeni Katıldım Herkeze Kazasız Belasız Sürüşler diliyorum izninizle bir sorum olacak 4-5 gün içinde bir motor alacağım 125 Zn yi alıcaktım fakat 100Ukh de iyi gözüküyor forumları okudum ve her 2 si içinde iyi motor diyorlar fakat kararsızım daha önce 50cc 52cc motorlar kulandım sizce hangsi bnm için daha iyi olur yaş 17 ve kulanabılıceğim rahat bir motor istiyorum çok kararsızım Yardım lütfen

125zn mi 100 UKH mi cevaplarınız için şimdiden çok teşekür ederim

TheFantasy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı CAGDAS16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 125 ZN KULLANICILARI ZENLERİN KAYIŞLARININ DEĞİŞTİRİLME ZAMANI KAÇ KMDİR BİLEN WAR MI BİR YARDIM (((S.O.S))) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    merhaba ,

Ben ilk kayış değişimini 12,500 km 'de yaptım oda debriyajın değişme zamanı gelmişti usta değiştirelim dedi ..Ordaki diğer ustada 12,500 değişmesi şart değil dedi ben anlamıyorum bu ustaları ,sonra eski kayışı aldım üzerinde çok minik çatlaklar vardı halen iyi durumdaydı .Sonra 16500'de takılan debriyaj ve parçaları arıza yapmıştı o zaman kayışı tekrar yenilendi,ben kayış yeni değiştirmeyelim dememe rağmen debriyaj setinde kayışta var komple değiştiriyoruz dediler .. ..Benim anladığım servisler para kazanmak için değişmesi gerekmesede değiştirelim diyebiliyorlar....
    buda benm ufak video http://www.dailymotion.com/relevance...e4_125-zn_auto

Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı Lantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar Foruma yeni Katıldım Herkeze Kazasız Belasız Sürüşler diliyorum izninizle bir sorum olacak 4-5 gün içinde bir motor alacağım 125 Zn yi alıcaktım fakat 100Ukh de iyi gözüküyor forumları okudum ve her 2 si içinde iyi motor diyorlar fakat kararsızım daha önce 50cc 52cc motorlar kulandım sizce hangsi bnm için daha iyi olur yaş 17 ve kulanabılıceğim rahat bir motor istiyorum çok kararsızım Yardım lütfen

125zn mi 100 UKH mi cevaplarınız için şimdiden çok teşekür ederim
    125 zn görünüş açısından daha güzel motoru daha büyük daha class bir araç
    ben 125 zn derim diğeri tüpçü motoru gibi duruyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 PM ----------

Alıntı TheFantasy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba ,

Ben ilk kayış değişimini 12,500 km 'de yaptım oda debriyajın değişme zamanı gelmişti usta değiştirelim dedi ..Ordaki diğer ustada 12,500 değişmesi şart değil dedi ben anlamıyorum bu ustaları ,sonra eski kayışı aldım üzerinde çok minik çatlaklar vardı halen iyi durumdaydı .Sonra 16500'de takılan debriyaj ve parçaları arıza yapmıştı o zaman kayışı tekrar yenilendi,ben kayış yeni değiştirmeyelim dememe rağmen debriyaj setinde kayışta var komple değiştiriyoruz dediler .. ..Benim anladığım servisler para kazanmak için değişmesi gerekmesede değiştirelim diyebiliyorlar....
    buda benm ufak video http://www.dailymotion.com/relevance...e4_125-zn_auto
    kayış değişiminin maliyeti nedir
    kendimiz yapabilir miyiz?

Kayış değişiminin maliyeti ,Debriyaj takımı ile birlikte değiştirdiğim için 100 lirayı bulmuştu ama sadece kayış çok daha ucuzdur sanırım fakat tahminim mutlaka fiyatını hatta uygun fiyatını bilen arkadaşlar vardır ....Bence kayış değişimini kendin yapma derim ,çünkü sökülecek kısım usta eline daha çok uyuyor ,ayrıca komprösör yardımı ile sökülen bir yer var içeride bildiğim kadarıyla ama debriyaj içinde olabilir ,çünkü Tuzlada kompresör arızalıyda ve o gün manuel yapmayalım vidalara zarar veririz gibi bir muhabbet oldu ve daha sonraki gün gittim ..,yani benim fikrim kendin değiştirirsin ,çok uğraştırır değmez ,direk servise götür orda değiştirsinler ..Kayış değişimi ile ilgili belki fiyatlarlada ilgili olarak scooter kayış diye bakarsan google 'dan belki değştirenlerin yorumlarına ve fiyatlar hakkında daha ayrıntılı bir şeylere rastlayabilirisn

Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı TheFantasy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kayış değişiminin maliyeti ,Debriyaj takımı ile birlikte değiştirdiğim için 100 lirayı bulmuştu ama sadece kayış çok daha ucuzdur sanırım fakat tahminim mutlaka fiyatını hatta uygun fiyatını bilen arkadaşlar vardır ....Bence kayış değişimini kendin yapma derim ,çünkü sökülecek kısım usta eline daha çok uyuyor ,ayrıca komprösör yardımı ile sökülen bir yer var içeride bildiğim kadarıyla ama debriyaj içinde olabilir ,çünkü Tuzlada kompresör arızalıyda ve o gün manuel yapmayalım vidalara zarar veririz gibi bir muhabbet oldu ve daha sonraki gün gittim ..,yani benim fikrim kendin değiştirirsin ,çok uğraştırır değmez ,direk servise götür orda değiştirsinler ..Kayış değişimi ile ilgili belki fiyatlarlada ilgili olarak scooter kayış diye bakarsan google 'dan belki değştirenlerin yorumlarına ve fiyatlar hakkında daha ayrıntılı bir şeylere rastlayabilirisn
    teşekkürler ben 6 yıldır motosiklet motoru dağıtıyorum sökmesi fazla sorun olmaz

tmm o zaman bu resmlerde geçen seneden kalma kayış/debriyaj değişimi..
    http://img198.imageshack.us/i/10072008002.jpg/
    http://img19.imageshack.us/i/10072008001kays.jpg/

muratalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    http://www.youtube.com/watch?v=7_fsH31JJ5w Buda Benim Video Aldığım Kornanın Videosu Yanii

Motosikleti
    Kastino 50
    Evet aslında Zn daha hoş duruyor fakat Khnin de viteslıbır motor olması ılgımı cekti Zn nin direksiyon kıvrımlarıdan bıraz endişeliyim direksiyon içe doğru eğik sürerken zorluk yaratırmı ? yardım için çok teşekürler

Motosikleti
    125 ZNU
    Alıntı Lantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet aslında Zn daha hoş duruyor fakat Khnin de viteslıbır motor olması ılgımı cekti Zn nin direksiyon kıvrımlarıdan bıraz endişeliyim direksiyon içe doğru eğik sürerken zorluk yaratırmı ? yardım için çok teşekürler
    direksiyonun eğik olması kullanımda zorluk yaratmıyor. araba direksiyonu gibi
    diğerinide kullandım vitesli ama debriyaj yok ozaman keyfi olmuyor vitesin

Motosikleti
    125 Zn
    125 zn ile en fazla kaç km gittiniz. şöyle söyleyim yani en uzak mesafe olarak. molalarınız ile birlikte anlatırsanız sevinirim.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Motosikleti
    Kastino 50
    Tmm Hocam yardım için çok teşekürederim zn deki tek korkum direksiyonuydu ama kesin Zn alıcam Hayırlı yolculuklar

Lantas ,direksiyonunda endişen olmasın çok rahat bence ,Ayrıca motor dengeli ... 2 kişi varken bile ellerini bıraktığında dümdüz gidebildiğin kadar git..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler