Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Temmuz 2006, 11:37
Reklamlar
-
06 Temmuz 2006, 12:32
@kyox
hesaba göre 75 kuruş yakıyor görünüyor, doğrudur benim ki de aynı miktarı yakıyor 75 kuruş gibi bazen 80 oluyor. Bir de daha önce bahsetmiştim 95 oktan benzinden 98 oktana geçtim motorda performans farkı bariz hissedildi ve az yakmaya başladı. Deneyin göreceksiniz.
Saygılarımla
-
06 Temmuz 2006, 12:41
arkadaşlar merhaba
ilk önce antikacıya mutluluklar diliyorum allah bi yastıkta kocatsın allah ayırmasın...(darısı bekar zeytincilerin başına)
ikinci olayda bende kaza yaptım e5 te hemde allahtan trafik vardı bede yawaş gidiyodum motor şimdi serviste bendede 4 5 yerde sıyrılmalar var (ufaklar hariç) he bide motor zeytinburnu servisinde oraya yakın daha güzel bir servis biliosanız alim motoru oraya götirim allah beterinden korusun ilk ve son olur işalah allah kimseye kaza bela vermesin çok fena bişi yaa saygılar....
-
06 Temmuz 2006, 12:55
@Byblade
Geçmiş olsun hikayeni biraz daha ayrıntılı duyarsak biz de ders çıkarırız. Ben zeytinburnu servisi pek sevimsiz bulmuştum. Şirinevlerde yakın ora daha iyi olurdu. Ama bi test etmiş olmanıda isterim bi de sen gör bakalım servisi nasıl.
Arkadaşlar Honda SRX90 Shadow dan bi görüntü 2500 Ero
-
06 Temmuz 2006, 13:06
kyox adlı üyeden alıntı
@Byblade
Geçmiş olsun hikayeni biraz daha ayrıntılı duyarsak biz de ders çıkarırız. Ben zeytinburnu servisi pek sevimsiz bulmuştum. Şirinevlerde yakın ora daha iyi olurdu. Ama bi test etmiş olmanıda isterim bi de sen gör bakalım servisi nasıl.
Arkadaşlar Honda SRX90 Shadow dan bi görüntü
2500 Ero
Bunula ilgili bir site vardı. Orada baya bi anlatıyorlardı. Yurtdışında 3-5 sene evvel baya tutmuş bu motor ama bizim Honda getirmemiş. Çinliler yapınca arada da baya fiyat farkı olunca artık Honda getirmez. Keşke yakından görseydik şu aleti.
-
06 Temmuz 2006, 14:15
@ byblade
geçmiş olsun arkadaşım, motor önemli değil ama yaralanma falan çok üzücü, en kısa sürede sağlık sıhhat dileklerimle
-
06 Temmuz 2006, 14:45
gecmıs olsun
Yeni yine yeniden
-
06 Temmuz 2006, 14:54
arkadaslar
bizim site için dilerseniz ben bikaç logo çalışabilirim. Yani isim bu zati... Lakin ismin üzerinde netleselim ona göre ne çalışacağımı biliyim. Bu arada ben de Zen olmasından yanayım... Daha doğuyla bilgelikle falan ilgili ve 60'ların 70'lerin motosiklet kültürünün devamcılığına aday geliyo.
-
06 Temmuz 2006, 15:16
@Byblade
büyük geçmiş olsun kaza hakkında daha ayrıntılı bilgi verirsen seviniriz
-
06 Temmuz 2006, 15:26
@ byblade
Geçmiş olsun. Ben bu motorla ne hız yarapım nede virajlı yollara girerim. Motor hafif rüzgarda savruluyor, virajlar tehlikeli ve bu motorla yatarak viraj dönmek tehlikeli. En iyisi yavaş yavaş sakince sürmek.
-
06 Temmuz 2006, 15:49
@ byblade
geçmiş olsun byblade. Kyox'un dediği gibi biraz daha detaylı anlatırsan bizde kendimize ders çıkarabiliriz.
@ bulent sari
Selam bulent. En son "125ZN Club" ismi üzerinde karar kılar gibiydik. Ama önerilere açığız tabi.
@ kyox
1 hafta kadar önce yolda giderken 2 alt sokağımda bi tane orjinal shadow gördüğüme eminim. Motor kendini hemen belli ediyor zaten. Durup bakmak istedim ancak zamanım o kadar kısıtlıydıki duramadan devam etmek zorunda kaldım. Şimdi arada bir bakarım. sahibine falan rastlarsam sorarım parça konusunda bişiler.
Konuyla alakasız olabilir ama içimden geldi yeri gelmişken paylaşmak istedim. Motosikletleri, kendi scooter'Im olmadan öncede her zaman hayranlıkla izlemişimdir. Ancak bir motosiklet alma fikrini aklıma sokan Honda Shadow 90'dır. 2 sene önce İzmirde Asteğmen olarak askerliğimi yaparken kuşadasında bir Honda Shadow 90 gördüm ve aşık oldum. O an askerliğim biterbitmez o motosikleti almaya karar verdim ve 1 sene sonra bu Çin taklitleri çıktı. Amma şanslıyım. Hemen hemen aşık olduğum motorun ta kendisine biniyorum. yeryüzünde en çok beğendiğim 2 motordan biri altımda (+Honda CB-F500). Yüzyılın tasarımı shadow 90 diyorum ... Seneye regal Raptor 250'ye geçmeyi düşünüyorum ama ZeytiN'imi kesinlikle satmayacağım. Kısmetse o yada ben ölenekadar kara kız benimle beraber.
@ 2000zx6r & kyox
benzin konusunda benimki biraz daha fazla yakıyor diyebilirim. 30 YTL ile en fazla 330 km gidebilirim... Ancak 3 kez full yaparsam benimki 50 ytl'ye yakın benzin alır gibime geliyor ? 50 YTL ile de 500-550 Km'yi yapar sanırım. Bu arada kilometrem 1100. Diğer arkadaşların sarfiyatlarınıda merak ediyorum
Vergi hakkında:
http://www.gib.gov.tr/index.php?id=40 sayfasından baktığımda borcum 30 YTL görünüyor. Şükür bende bir sorun yok sanırım.
-
06 Temmuz 2006, 15:56
Benim motor henüz 75 km de ilk depo bitti (12ytl).Dün yine fulledim. Ama bu kadar yakmasında en büyük etken haftalardır yerinden oynatmamam olsa gerek.
-
06 Temmuz 2006, 16:01
@antikacı
Davetiyeniz çok şirin (Scud buna da kafayı takar şimdi.
Allah mutlu, huzurlu, sağlıklı ve çok ama çok uzun bir birliktelik versin...
@Byblade
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Kardeşimin ZeN ile yaptığı kazada etken; yolun mıcır olmasıydı, yavaş gitmesine rağmen mıcır nedeni ile frenler tutmamış. Mıcırlı yolda tüm arkadaşlara dikkat diyorum.
-
06 Temmuz 2006, 16:04
benzin sarfiyatı konusunda gözlemim söyle arkadaslar ben fulledim geçen 14.800 tuttu tam olarak ve üstüne 180 kilometre yaptım. simdi bitmek üzere...
darkform
125ZN Club üzerinde çalışacağım. bikaç güne kadar paylaşırım...
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.
Bir de Sehir dışı olmasa da bigün bogaz da sahilde falan bi oturup bulusup çay içelim muhabbet edelim... Mesela bebek kahve olur!!!
-
06 Temmuz 2006, 16:07
latifpolat adlı üyeden alıntı
Benim motor henüz 75 km de ilk depo bitti (12ytl).Dün yine fulledim. Ama bu kadar yakmasında en büyük etken haftalardır yerinden oynatmamam olsa gerek.
evet latif. eğer bahsettiğin 12 ytl'yi haftalar önce koyduysan zaten önemli bir miktarı ufak ufak uçarak gitmiştir. Malum benzin... uçucu...
ii gunner.
-
06 Temmuz 2006, 16:13
01.06.2006 tarihinde teslim aldım motoru. O zamandan beri hafta da bir kere ancak çıkarabildim. Hakkını veremiyorum aslan parçasının. Öyle yoğunumki bu aralar.
-
06 Temmuz 2006, 16:35
yaa olay dün akşam 5 gibi merterin ilersindeki sapakta meydana geldi ben arkamda arkadşımla birlikte abimin işyerine gidiyodum yolun sağından doğru trafik vardı bende 50 60 hızlarında gidiyodum sağa doğru bi yol ayrılıyodu bende sol tarafa geçtim tam o sağa dönen yol bitiyordu 4 5 şeritlik yolun ortalarından bi araba önüme atladı adam yolu kaçırmış tam yola atladı bende hemen firene asıldım vede motoru sağa doğru yawaşça çevirdim arabaya direk girip fırlamamak için arabaya sağ ön çamurluktan çarptım vede yere düştüm yerlerdede taşlar çakıllar varı 2 avucumu sağ dizimi sol dizimde hafif vede en büyügü sağ popomda var bi ağrım sızım yok şimdilik allaha şükür iyiyim ucuz atlattık allahtan yawaş gidiyodum hızlı gitseydim bu kadar ucuz atlamazdım adamda zaten çok korktu aynadan motorbisikletler gözükmüyomuş öle dedi bencede öle onun için daha dikkatli olucam arabalardan bence sizce dikkat edin allah düşmanımın başına bile vermesin teşekürler herkeze...
-
06 Temmuz 2006, 17:49
@bulent sari
bebekte kahve içmek fikri süper banada yakın))))ama şu an çoğu arkadaşımızın ben dahil a2 sürücü belgesi yok sanıyorum ağustos ortalarında sürücü belgelerimizi almış olucağız
ve bebekte polisler motorsiklet sürücülerini feci rahatsız ediyor)))birde 800 ytl den olmiyalim
-
06 Temmuz 2006, 18:12
-
06 Temmuz 2006, 18:17
okey arkadaslar o vakit ehliyetleri alınca diim ama bu da çok saçma bi durum bana göre normalde avrupada otomobil ehliyetiniz var ise a2 tipi bi ehliyete gerek yok dimi bu konuda bilgisi olan var mı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler