arkadaşlar bu gün satıcı bi bayi ile görüştüm ruhsat + plaka onlara ait herseyi ile onlar ilgilenicek 1700 TL 500 TL Peşin kalanı 12 ay senet ile
arkadaşlar bu gün satıcı bi bayi ile görüştüm ruhsat + plaka onlara ait herseyi ile onlar ilgilenicek 1700 TL 500 TL Peşin kalanı 12 ay senet ile
Arka balatalar 3700 km de bıter mı...servıse goturdum bıtmıs dedıler arkadaslar.. 30 tl balata ımıs.. bıde on fren hava yapmıs guya...olabılıyormu ole ..
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım..motorumu dün aldım henüz plakası bile takılmadı..çok fazla motorum konusunda bilgim yok ne gibi şeylere dikkat etmem lazım ve benzin olarak ne kullanmalıyım.Teşekkürler..
Label : Plastic City
Genre: Tech-House.
KeEp iT UnDerGrOuNd
Arkadaslar Hepınıze cok selamlar.
Gecen sene uye olmustum sıteye cok bocaladım zn almak ıcın ama kısmet olmadı.sımdı nısanım var 5 temmuzda kısmetse ve hemen 2 ncı gun alıyorum zn ı(kırmızı).onerılerınız varmı yada ılk aldıgımda yapmam gereken nedır nelere dıkkat etmelıyım.
Sımdıden sızlere cok tsr ederım ıcım kıpır kıpır oldu son yorumları okuyunca.
bu arada zen sıtesı vardı kapanmıs :(( uzuldum acıkcası.
Saygılar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 PM ----------
bırde bır sorum daha olacak sızlere Bursada Bakımdan Anlayan usta varsa bılgılendırırmısınız.
tskler.
arkadaşlar hayırlı olsun benimkide salı geliyor siyah kalmadiği için kırmızı aldım
tamırcı dedı kArdes baktı ole dedıı belkıde bızı yedıı para almak ıcın balata bıtmıs dedı..anladınn kardes
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------
7 8 ay kullanılmayınca fren kolu yumusamıs tutmuodu.... telı sıktrdım vıdasını sımdı tutuoda adam balata bıtmıs dedı...
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
Bugun Teslım aldım motorumu kırmzızı renkte cok mutluyum sızlerle paylasmak ıstedım.
bi halta yaramıyo bende 150 kn var yagını dahi servise degiştirmedinmi motorun garantisi pert oluyo garanti süresi içinde servisten ayrılma tabi servisin adam gibi adamsa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 PM ----------
alırsanız direksiyona acaip bir sallantı veriyor sanki vibratör kullanıyosunuz fabrika diyoki ön dişliyi bir boy büyült o zaman fabrika niye büyültmüyo aldıgıma pişmanım mondiali kınıyorum
evet millet motorumu bugun aldım bende oldukça seri ve yolda çılgın gidiyor arkımla vatan cadesinde 100 gördük iki kşi şu an için süper b alet onu dieblrim size bakalım ilerde nereler olucak
hocam güle güle kullan istediğim renk gelmemiş bnm hala bekliyorum yarın gelicek dediler gelir insallah! herkez cok seri olduğunu söylüyor bu makineye Deli Fişek Koyacam Adına :D :D
arkadaşlar bi çok kişi bu motor hakkında olumlu olumsuz sözler söyler önemli olan sizin bunu kullanırken zevk alıp almayacağınızdır o kadar aşırı bir fiyatı olan ürün değil neticede üstünde zevk alıyorsan boşverin milletin yaramaz demesine bende alıcam ama rengine karar veremedim daha gri ve siyah çok klasik sarı ve kırmızı çok iddalı mavi çok sıradan :D bi karar versem alıcam hemen
Beyler bu aletler denildiği kadar kof motorlarmı yani 2-3 aya kalmadan dökülüyrlarmı yoksa iyi baıldığında 2 sene fln iyi iş yapar mı
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)