Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Nisan 2009, 03:37
merhaba,
ben 2007den beri zen kullanıyorum.ilk bu siteye üye olduğumda 1.60 boyla nası kullanıcam die sormuşum :D:D (bkz 250. sf) şimdi artık ustası oldum motorumun.karakaçanımla 3600 km yaptık.çok seviyorum karakaçanımı :D:D
tekrardan bi merhaba diyeyim dedim..
Reklamlar
-
28 Nisan 2009, 10:24
mathilda adlı üyeden alıntı
merhaba,
ben 2007den beri zen kullanıyorum.ilk bu siteye üye olduğumda 1.60 boyla nası kullanıcam die sormuşum :D:D (bkz 250. sf) şimdi artık ustası oldum motorumun.karakaçanımla 3600 km yaptık.çok seviyorum karakaçanımı :D:D
tekrardan bi merhaba diyeyim dedim..
forum rüyana qirmiş sanırım qece yarısı 3 te atmışsın mesajı helal walla... aktif olman dileğiyle...3 mesaj yetersiz...
bu arada nedir bu 3 muhabbeti...tesadüf sanırım... ((:
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
28 Nisan 2009, 17:08
Merhaba arkadaşlar
6 aydır hayalini kurduğum kırmızı mondial 125 ZN'ye geçen gün kavuştum. Bu motor çok güzel bir görüntüsü var gerçekten.
Uzun zamandır forumdaki bu başlığı takip ediyordum Emeği geçen herkese eline gözüne sağlık diyeyim, çünkü bunca sayfada çokça emek var. Bizim gibi bir heyecanla bu işe yeni girişenler içinse okuyup öğrenilecek birçok şey.
Benim şimdiden bir iki sorum olacak. cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ben motorla haftada 3-4 gün köprüyü geçmeyi (okulum orada) ve ayda bir Ağva-Kıyıköy uzaklığındaki yerlere gitmeyi düşünüyorum. Yani ayda şöyle 1000 km. gibi bir yol yaparım herhalde. Bu iki konuda da motor beni zorlar mı, tabii ki motora iyi bakacağımı düşünürsek.
Herkese selamlar.
-
28 Nisan 2009, 17:56
Bence bu motor seni köprüde çileye sokar köprü kullanan arkadaşlar da bir cevap versin anlarsın zaten motor hafif körüde iyice savurur. Ayda 1000km yapar yapmasına bakımlarını aksatma motora iyi bak 2000yap.;)
-
29 Nisan 2009, 11:35
ferhat1983 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar
6 aydır hayalini kurduğum kırmızı mondial 125 ZN'ye geçen gün kavuştum. Bu motor çok güzel bir görüntüsü var gerçekten.
Uzun zamandır forumdaki bu başlığı takip ediyordum Emeği geçen herkese eline gözüne sağlık diyeyim, çünkü bunca sayfada çokça emek var. Bizim gibi bir heyecanla bu işe yeni girişenler içinse okuyup öğrenilecek birçok şey.
Benim şimdiden bir iki sorum olacak. cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ben motorla haftada 3-4 gün köprüyü geçmeyi (okulum orada) ve ayda bir Ağva-Kıyıköy uzaklığındaki yerlere gitmeyi düşünüyorum. Yani ayda şöyle 1000 km. gibi bir yol yaparım herhalde. Bu iki konuda da motor beni zorlar mı, tabii ki motora iyi bakacağımı düşünürsek.
Herkese selamlar.
Selam Arkadaşım,
Öncelikle ZN CLUB' a hoşqeldin...Umarım kısa zamanda qörüşür tanışırız hep beraber...Yoğun rüzqarlı qünlerde bile 4-5 kez köprüden geçmişliğim war...Sanıldığı kdr seni etkilemez ki yaz mewsiminde hiç etkilemez...Gönül rahatlığıyla qeçebilirsin...Ayda 1000 km. diye kendini şartlama çünkü yaz mewsiminde günde 200-300 km. yaptığımı biliyorum...İlk aldığım haftalarda... Dolayısıyla motora doyamayıp heryere motorla qidecexin...
Msn adresini P.M. ile bana yolla buluşma yapıcam bu cumartesi...
ZN CLUB ÜYELERİ DİKKATİNE,
" 2009 - YAZA MERHABA KAHWALTISI "
02.05.2009 Cumartesi qünü saat 10:00' da Bağdat Caddesi' nde bir cafede 5-TL' ye herşey dahil kahwaltı organize ediyorum...Katılacak arkadaşlar P.M.' den msnlerini yollasınlar...
.
-
29 Nisan 2009, 12:10
ferhat1983 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar
Herkese selamlar.
bende 150 zat var arkadasım.hergun kopruyu kullanıyorum.cok fazla ruzgar (siddetli poyraz yada fırtına olmadıgı surece)bir problem olmuyor.1-2 arkadasımdada senın motorundan var onlarda rahatlıkla gecıyorlar.Kafana takma.Ayrıca ruzgarın fazla oldugu gunlerde arabalı vapuru kullanırsın.
-
30 Nisan 2009, 18:14
Arkadaşlar benim bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim,
4 temmuzda ehliyet sınavına giriyorum,
Pratik sınavına vitesli motorla girme zorunluluğu çıktı diye birşey duydum acaba doğrumu?
Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
-
01 Mayıs 2009, 22:10
kahvaltınız ballı olsun, ben gelemıyorum calısmak zorundayım.
-
01 Mayıs 2009, 22:47
34DM4070 adlı üyeden alıntı
kahvaltınız ballı olsun, ben gelemıyorum calısmak zorundayım.
Thx. Bi daha ki sefere artık.
-
01 Mayıs 2009, 23:10
keşke bende gelebilseydim kahvaltıya ama maalesef çok uzaklardayım.bu arada yedek parça sorunu çeken veya fiyat arayışı içinde olanlara yardımcı olabilecek bir site buldum.buyrun
http://www.mondialyedekparca.com/
-
02 Mayıs 2009, 14:03
arkadaşlar ben asya 125 t ile mondial 125 zn arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.
-
02 Mayıs 2009, 14:08
balarisi adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben asya 125 t ile mondial 125 zn arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.
ikiside aynı...burada renk tercihin dewreye qirerse kolayca sonuca ulaşabilirsin...
@ ALL
Selam arkadaşlar,
MONDIAL 125 ZN yada ASYA MOTOR AS 125T kullanıcıları ile diğer MT' deki arkadaşları biraraya getirmek istiyorum..." YAZA MERHABA " adlı bu buluşma önceki tekel buluşmalarımızdan biraz farklı olacak...Nasıl mı ?
Bu kere, biz ZN' cilerin yanısıra forumda yer alan CADDEBOSTAN MT' ciler, 125-400 cc. scooter/maxi scooter' cılar, 600 ve üzeri cc' li motor kullanıcılarını da aramızda görmek istiyoruz...
ZAMAN : 03 MAYIS 2009 - PAZAR , Saat 10:00 - 12:00 ( Yarın )
MEKÂN : MANGIAMO Rest. & Cafe ( Bağdat Caddesi Boyner Hizasındaki VODAFONE Altı, LAST STOP Bitişiği )
ÜCRET : 5-TL...
* Motorları ERENKÖY - Starbucks' ın Önüne Park Edeceğiz.
* Bay yada Bayan, Yanınızda Arkadaş Getirebilirsiniz.
* KONU DIŞI MESAJLAR ATMAYALIM...!!!
KATILIMCI LİSTESİ
34_AK_027
RoLa
AYBERK
kemalcolak34
svd
okan_style
alperiz ( belki )
yalnızkurt ( belki )
?
?
?
?
?
?
.
-
03 Mayıs 2009, 18:35
-
03 Mayıs 2009, 22:36
cenciler nerede katılan yoktu sanırım aktan baska
-
03 Mayıs 2009, 23:39
34DM4070 adlı üyeden alıntı
cenciler nerede katılan yoktu sanırım aktan baska
ben ordaydım
alper zn yerine honda 600 ile qeldi
akın qelecekti son an da aksilik çıktı
qiray bursada
ziya askerde
serdar askerde
-
04 Mayıs 2009, 16:55
-
04 Mayıs 2009, 17:02
-
08 Mayıs 2009, 15:19
Topik duruyo zati hatta 3.dalya oldu, ama www.zenscooclub.com vardı , darkform çok emek dökmüştü eline emeğine sağlık çok güzel siteydi. Ama destek olmayınca yaşayamıyo bazı şeyler. Neyse sağlık ola. Dostluğumuz baki Nacicim 20 sene sonra "abi ben geldim" de gene sana kapım açık, çok süper insanlar tanıdım bu site sayesinde . Sevgiler.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
10 Mayıs 2009, 00:52
-
10 Mayıs 2009, 02:47
Selam Arkadaşlar,
Pratik sınavına vitesli motorla girme zorunluluğu çıktı diye birşey duydum acaba doğrumu?
bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler