Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Şubat 2009, 00:19
hercules71 adlı üyeden alıntı
motor gercekten ve samımıyetleyazımısa benzıyor bana kalırsa alınabılcek bı motor tabı gıdıp bı gormek lazım dıger ark.ların yorumlarına bakalım bı
Reklamlar
-
16 Şubat 2009, 00:22
tşk ederim ahmetköse ilk motorum olcak sorun çıksın istemiyorum parama uygun
bu scooter servis parça vs fiyatları nasıldır ?
-
16 Şubat 2009, 00:25
Ben ogrencı olmama ragmen bakımları benı kasmıyor. yanı bıde mondıal parca sıkıntın cok olmuyor..
mondıalın sıtesını flan bı bak ıstersen parca fıyatlarına falan ama baslangıc olarak cok gusel bı motor takvıye ederım...
benzını desen kokluyor
-
16 Şubat 2009, 00:48
motoruna ve yağına baktır.birde hava filtresini ve bujisini kontrol et eğer yeniyse hiç düşünme al.sonuçta 7000km ve 2006 model alonabilecek bir motor.ha aklımdayken söyleyim sakın bu motoru bozuk yolda kullanmaya kalkma grenajlar gidiveriyor aklında olsun.
-
16 Şubat 2009, 01:03
skakfilozofu tşk ederim aynen dediklerini uygulayacagım
-
16 Şubat 2009, 01:22
skakfilozofu tşk ederim aynen dediklerini uygulayacagım
e hadi motorun hayırlı, yolun açık olsun.
-
17 Şubat 2009, 21:26
DeLi MoToRcU adlı üyeden alıntı
abicim beş para etmez paranı çöpe atarsınız söliyim
inan senin o sahip olduğunu yasdığın lahmacun serwisi yapılacak konumdaki motordan daha ilqi çekici...
mesela bana qöre de hondaya 600' den aşağı binmeyecexin...Neden mi ?
5 para etmez çünkü...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
18 Şubat 2009, 12:00
katılıyorumm
-
18 Şubat 2009, 12:34
İlk göz ağrım motorumun topicine girmeyeli olmuş bayağı..
Darkform, siyahus, barbarian, umutpoy, naciçino, latifpolat, ismaill, derwish, kill_nill vs. Ne güzel buluşmalar yapmıştık bir zamanlar bu ekiple.
-
18 Şubat 2009, 15:32
dreamdark adlı üyeden alıntı
İlk göz ağrım motorumun topicine girmeyeli olmuş bayağı..
Darkform, siyahus, barbarian, umutpoy, naciçino, latifpolat, ismaill, derwish, kill_nill vs. Ne güzel buluşmalar yapmıştık bir zamanlar bu ekiple.
Çabuk evine dön hııııı
-
22 Şubat 2009, 01:24
barbarian foruma girince soruma cevap verirse sevinirim uzun süredir girmiyo foruma galiba
-
26 Şubat 2009, 22:28
@hipnoz
foruma bayadır bakamadım mesajını yeni gördüm kusura bakma:(((motoru sattım 750 liraya verdim ...motor kill_nil adlı üyenindi çok temiz bir motordu ee ne de ols sahibi bayandı
-
01 Mart 2009, 17:20
thebarbarian adlı üyeden alıntı
@hipnoz
foruma bayadır bakamadım mesajını yeni gördüm kusura bakma:(((motoru sattım 750 liraya verdim ...motor kill_nil adlı üyenindi çok temiz bir motordu ee ne de ols sahibi bayandı
hadi ya valla bedavaya gitmiş motor hem bayandan ve temiz.. bende zaten 2. el ve temiz bi motor arıyordum. 0 almaya kalksam rodajıyla falan uğraşmayı istemiyorum zaten 1-2 sene kullanıcam motoru. izmir veya çevresinde satılık ZeN varsa ilgilenebilirim yada istanbulda olupta izmire gönderebilcek olan..
-
03 Mart 2009, 19:36
merhaba arkadaşlar, bu forumda gerçek bir emek var. Mimarlarına teşekkür ederim. Hemen hemen tüm sayfaları okudum, çok şey öğrendim. Pazartesi günü zn'yi teslim alıyorum. Sıfır zn için, direk serviste değiştirmemi önerdiğiniz parçalar var mı? sanırım lambası epey sorunlu. Ek olarak, sıfır bir motor bakımı için dikkat edilmesi gereke hususlar minvalinde bir listesi olan var mı? Herkese teşekkürler.
-
03 Mart 2009, 20:27
tamorga adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar, bu forumda gerçek bir emek var. Mimarlarına teşekkür ederim. Hemen hemen tüm sayfaları okudum, çok şey öğrendim. Pazartesi günü zn'yi teslim alıyorum. Sıfır zn için, direk serviste değiştirmemi önerdiğiniz parçalar var mı? sanırım lambası epey sorunlu. Ek olarak, sıfır bir motor bakımı için dikkat edilmesi gereke hususlar minvalinde bir listesi olan var mı? Herkese teşekkürler.
hayırlı olsun...sanırım önce lastiklerden başla...pek bi qüwensiz olduğunu biliyorum...ama ben de 1,5 yıldır deiştirmedim açıkçası...Lamba sorunu ben de yokh...
Rodaja we kendine dikkat et yeter...Kazasız, belasız kullanman dileğiyle...
-
03 Mart 2009, 22:38
@ 34_AK_027
teşekkür ederim hocam. site kapanmış, çok üzüldüm. ihtiyaçlar belirlense de herkes bu çorbaya bir tuz ekse? sitedeki bilgi veritabanına ulaşabiliyor muyuz?
-
04 Mart 2009, 12:49
@ 34_AK_027
teşekkür ederim hocam. site kapanmış, çok üzüldüm. ihtiyaçlar belirlense de herkes bu çorbaya bir tuz ekse? sitedeki bilgi veritabanına ulaşabiliyor muyuz?
site kapanmış derken scoo club' tan bahsediosun sanırım, evet kapandı...Datalar ile ilqili bir çalışma war sanırım...Sadece bilqi almaya yönelik açık olacak die okuduğumu hatırlıorum...
-
06 Mart 2009, 20:50
Yaz Gelıyorr Arkadaşlar Nerelerdesiniz... Formunuzu Yıllarca Takıp Ettım Ettım Sonunda Motorumu Aldım Tam Hersey Tamam Dedım Hoppalaa Siteye Bir Girdim 34_ak_027 Den Baska Kıse Yok :(
-
06 Mart 2009, 20:53
ben buradayım ancak ben de yeni aldım zen'i. pek bilgim yok. tecrübeli arkadaşların desteğini bekliyoruz tabi ki
-
07 Mart 2009, 12:39
?
ben buradayım ancak ben de yeni aldım zen'i. pek bilgim yok. tecrübeli arkadaşların desteğini bekliyoruz tabi ki
arkadasım sen neredensin istanbuldamısın?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler