Ben vespaya benzetiyorum, bende sorun yok dimi
Ben vespaya benzetiyorum, bende sorun yok dimi
@sakal
Zaten dünyada scooter diyince akla bu model gelir. Sonradan görmeye alıştğımız scooterlar peydahlandı. Vespa bu işin öncüsü ama trenide kaçıranı. Aşırı pahalı olduğu için kaliteyi yükseltip fiyat farklılaşmasının dışında kalmaya çalışıyorlar. Haliyle bizde de "MONEY To BURN" (O kadar çok paran vardır ki yakmaya başlarsın) olayı yok!
Bu arada lütfeb bu motora şirin demeyin arkadaşlar.
Koca göbekli 30'lu yaşlarda adamız altımızda şirin şirin motor yakışır mı?
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Mengu16 arkadaşım öyle demişsin ama 150zatın lastikleri de duro ama bir de yolda dursa yani bayağı bir kayıyor ama belki de model değişikliği vardır orasını bilemem...
Arkadaşlar 150 rn yattı galiba..bende 125 lik yerine onu düşünmüştüm ama..Bir de bişiey sorucam size...125 zn ile 150 rn nin tekerleri arasında fark var mı? boyut olarak
Arkadaşlar ben de az önce gittim motoru satın aldım. Siyah rengi tercih ettim. İnşallah salı günüde teslim alıcam. Ayrıca bu haftasonu da direksiyon sınavı var. Korkmuyor değilim hani:(
Bu akşam 125 Zn cilerden ses yok galiba?
Motoru alan geziyordur muhtemelen
3 saat önce motoru inceledim demonte haliyle.
satın aldım. ama parayı yarın verecem. bayisii fiyatını bilmiyormuş.neyse ben ona yarın gösteririm siteyi. veririm 1450 yi.
şirin bir motor demiyeceğim.
çünkü şirin değil.
çok güzel.
insanı eskiye götürüyor.
yarın teslim edecekler.
renk kırmızı.
gövde plastik.
asyanın 125 t modeline ufak farklılıklar dışında cok benziyor.
mesela asyada gösterge paneli dışında birkaç ikaz ışığı var.
telefon gelince uyaran ışık falan.
bu modelde o ışığı gösterge panelinin içine koymuşlar.
bu modelin aynaları daha şık duruyor
motor kısmının görünüşü daha bir parlak
kırmızı aldım ama
vespa tipi motor sevenler bilir.
bu tip motorlara her renk gider.
soba boyası vur yakışır.
bu motorlar bir açıdan wwagen kaplumbağaya benzer.
bu motoru alan insanlar da çevrede biraz garipsenirler.
ama önemli değildir.çünkü zaten garip insandırlar.
ayrıca alacak olanlara acele etmeleri tavsiyemdir
asya motor fiyatı haziran 1 de 1880 ytl
yapacak kataloğu bastırmış elimde.
arada 430 ytl fark var
buda demekki mondialin zammıda yolda.
neyse yarın 13:30 da motoru teslim alıyorum polise yakalanmadan (plaka yok kask yok ehliyet yok) bir test edebilirsem akşam herşeyi yazarım.
Hayırlı olsunantikacı adlı üyeden alıntı
tşkürler...
bu arada ehliyet sınavını temmuz 8 e erteleyen saygıdeğer devlet büüyüklerimi
o akşam düzenlenecek olan düğün merasimime davet ediyorum.
allahtan o gün saat 20:00 da evleniyorum.yoksa sınav salonunda düğün yapardım valla.
Hayırlı olsun antikacı..Kazasız belasız inşallah...Bu arada şu zam olayını bayiden biraz öğrenmeye çalış bakalım tekrardan..Ona göre dikkat eder herkes,yarın bekliyorum cevabını
Bende kırmızı istiyorum acayip tatlı duruyo Ama 150 liliklerini gördüm onu bekliyordum,eger zam gelcekse yakında onlarda 2000ytl olur,o zaman bende tamamiyle yalan olurum
bu arada dikkat ettimde motoru vespaya bnzetmiş bazı arkadaşlar...bu motor ve diğer markaların aynı modelleri,aslında HONDA SHADOW 90 ın birer kopyası...burda bir abimizde var shadow 90 tek farkı selesinin daha alçak olması diyebilirim,birde tek bir yuvarlak göstergesi var,çinliler üç adet koymuşlar.98 model shadowa 5 milyar istiyorlar bu arada
Selam arkadaşlar,
Hem henüz işlerim nedeniyle motoru alamadım hemde ehliyet gelecek haftaya kaldığı için işi ağırdan alıyorum. Nasıl olsa parasını ödedim fatura yazıldı ve ruhsat çıktı. Plakayı bile bilmiyorum. Pazar sabahı motoru kullanır resim filan eklerim İnşallah ehliyeti almama 48 saat kala motoru kaptırmam. Bu aralar trafik polisleri işi gücü bırakıp motorcu peşinde. Eh bende pek alttan alan biri değilimdir zaten.
Sanırım herkesten önce ben davrandım, Sayın arkadaşlar,
Çok mutluyum, Allah her isteyene nasip etsin
Bana toplam 1600 YTL'ye mal oldu,
Bir arkadaş lastik boyutunu sormuş, 150 RN ile aynı mı diye, hayır degil, bu daha küçük asyanınkiyle aynı (10") ama sanırım biraz daha geniş,
Motor genel olarak (çok anlamasam da) güzel görünüyor, motoru oldukça güçlü, frenlerinden pek memnun degilim en kısa zamanda göstertticem.
Birde gidonun manevra kabiliyeti çok zayıf, olsun çok önemli degil
Tebrik bölümünde bi topic açtım resmini de oraya koydum ama çok mutluyum dayanamiycam buraya da bi resim koyacam.
Şu 2 Hazirandaki AÖF sınavına kadar fazla ilgilenemiyecegim sanırım.
Motorla ilgili sorusu olanlara elimden geldigince yardımcı olmaya çalışiym,
Sevgi ve Saygılarımla
Rglad hayırlı olsun..Kazasız belasız inşallah...Hatta darısı başımıza..
Teker boyutunu ben sormuştum..Sonucta yakıtı etkiliyor diye biliyorum..Ayrıca daha yeni aldın ama,artcıyla beraber yokuşu çıkarkenki performansı yazarsan sevinirim..Çünkü ben yüksek bir yerde oturuyorum ve burda as 125 t de görmedim hiç..
Bu arada nerde oturuyorsun?Ben izmirdeyim..bi tur verirmisin abi
Sevgili Skyline;skyline adlı üyeden alıntı
Güzel temennilerin için çok teşekkürler;
Ben İstanbul Fındıkzade'de oturuyorum, artçıyla degil ama, tek başıma bizim burada samatya yokuşu var bilenler bilir (dik bi yokuş sayılır) çok güzel çıktım hiç sorunsuz, artçıyla daha hiç binmedim.
Bu arada motor almadan önce hep hayal kuruyodum motorla izmire gitmesini (orada tanıdıklarım var da) bilemiyorum bu motorla gelinebilirmi,
Henüz cesaret edememe açıkçası ama belki bi kaç ay sonra,
o zaman veririm bi tur
@Rglad
benimde eski semt fındıkzade. Bir ara oraları özledim gelip dolaşacağım. Eskdinde Cevdet Paşa cad oturuyorduk. Valla sağında solunda ne var bilmiyorum. Telini verirsen geldiğimde sana ulaşırım.
rglad dostum motorun çok güzel hayırlı uğurlu olsun ALLAH benim gibi motoru olmayanlarada nasip eder inşallah...
görüntü itibariyle ve renk itibariyle hoş motor ama çok çabuk motoru ölüyomuş öyle diyolar. . .
dostum motor daha yeni piyasaya çıktı kim nerden anladı hemen motorunun öldüğünü
Evet arkadaşlar bir kaç saat önce motoru teslim aldım. Şöyle bir parça sokak aralarında dolaştım. Malum ehliyet ancak salıya çıkacak. Motor çok hoş. Çekişi baya bir iyi. Benimki altından yağ ve benzin akıtıyor. Motorcu bir arkadaş devamlı rolantide kullanıyorsundur o yüzdendir dedi. Valla sokak arasından ayıptır söylemesi ama arkadaş azıcık bile gaz veriyorum yetiyor. Çoluk cocuk dolu etrafta.
Motor çok şık (sakın şirin demeyin.) Haliyle diğer motorlara göre farklı bir havası var. Ben gri renk aldım. Gönül kırmızı veya siyah isterdi ama bu kısmetmiş. Alet kaç yapıyor gibi salak sözleri ne kadar duydumsada istifimi bozmadım. Zaten 80'i bile bulmaz bu alet.
Manevra kabiliyeti pek iyi değil. Bir parça tam gezinti motoru. Ancak motorun çekişi çok iyi. Motor sesi bir harika. Kornası aynen bir araba gibi. İnce ve bir paç tiz (Taktığım şeyede bak )
Yrın sabah resimleri ekleyeceğim. Ama haftaya kesin gezi resmi koyarım
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)