Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Aslında tebessümle yazmıştım umarım yanlış anlaşılmamıştır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    " AK "
    Selamlar herkese ((:

3 gundur istanbulda hawa super...ozellikle bu sbh yagan yagmura ragmen saat 10:30 da artcimla beraber taxim yollarina dustuk we yagmurda ((: sizlere su semtlerin selami war ((:

Bahariye moda kiziltoprak kalamis bostanci suadiye taksim harbiye nisantasi fulya qayrettepe sultanahmet cemberlitas sirkeci harem bagdat caddesi we bahariye donus

9300 Sabah km.
    9480 Aksam km.

Hepinize selamlar ((:
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    darkform siyahus fuarda buluşma kararı aldık unutmayın
    ]

darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    Alıntı thebarbarian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    darkform siyahus fuarda buluşma kararı aldık unutmayın
    Aklımda kardeşim, en kısa zamanda
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    bu yaz inşallah mondial 125 ZN =)

selam herkese..

Alıntı thebarbarian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam millet bir kız arkadaşımın mondial 125 zn motoru var gri renk resimlerini yakında yuklerim 850 liraya satıyor fiyat çokmu azmı bilmiyorum ilgilenen varsa telefonumu vereyim motor temiz garajda duruyor
    merhaba ben ali. izmirden bir ZeN manyağıyım daha alamadım ama almayı çok istiyorum ve alıcam inşallah senin satılık dediğin motor nerde şuan ? izmirdeyse alabilirim.. ve kaç km de ? rodajı falan iyi yapıldımı ? performansı nasıl ? vuruk çizik vs var mı ? bunlar hakkındada bilgi verirsen sevinirim. tüm zen'cilere selamlar saygılar. teşekkürler.

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    bu motorun motorunu yıkasam sorun olur mu tazyikli su ile?

Motosikleti
    " AK "
    Alıntı skakfilozofu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motorun motorunu yıkasam sorun olur mu tazyikli su ile?
    nereye su tutacağına qöre deişir...otoyıkamaya weriyorum ben...bi sorun olmuo...

Motosikleti
    YİYNG YY125T 19
    MERHABAA ARKADAŞLAR ADIM MURAT , FORMUNUZU BAŞTAN SONA OKUDUM VE SIZE KATILMAYI VE GURUBUNUZUN BIR PARÇASI OLMAYI ISTIYORUZ , KİMLE Mİ TABİKİ BENİM ŞÜKRÜYLE yakında resimlerinide koyucam.

Motosikleti
    " AK "
    Alıntı 34DM4070 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MERHABAA ARKADAŞLAR ADIM MURAT , FORMUNUZU BAŞTAN SONA OKUDUM VE SIZE KATILMAYI VE GURUBUNUZUN BIR PARÇASI OLMAYI ISTIYORUZ , KİMLE Mİ TABİKİ BENİM ŞÜKRÜYLE yakında resimlerinide koyucam.
    hoşqeldin murat...ii yaphmışın bir zn alarak...mart sonu, nisan başı qibi aktif buluşmalara başlarız...ZEN' ci olarak adlandırdığımız aktif olan arkadaşlarda en kısa sürede sana selam mesajı atacaklardır...Tekrar hayırlı olsun...Kazasız belasız...Kendin hk. bilqi wer...Okul - İş, Ehliyet...Motor sıfır mı 2. el mi...qrşrz...

Motosikleti
    YİYNG YY125T 19

Kendimi Tanıtayım!

1982 Ist Doğumluyum , Yyü Yöneticilik Ve Ytü Inşaat Mezunuyum , Dekoratörüm. şükrüyü 05.08.2008' De Aldım 3 Ay Bindikten Sonra Sarıp Sarmalayıp Garaja Cektim Bugun Cıkarıp Calıştırdım Ve 3 Aydır Yatmasına Rağmen Calışmakta Hıc Zorlanmadı Ve 2. Basısımda Calıştı , şürüyü çalıştırıp Sesini Dinlemek Bile Bana Yetiyor Ve Ayrıca Bu Forumu Okumakta! Sabırsızlıkla Yazı Beklıyorum, Bu Arada şükrüyü Sıfır Aldım Daha 770 Km 'de

Motosikleti
    " AK "
    1982 Ist Doğumluyum , Yyü Yöneticilik Ve Ytü Inşaat Mezunuyum , Dekoratörüm. şükrüyü 05.08.2008' De Aldım 3 Ay Bindikten Sonra Sarıp Sarmalayıp Garaja Cektim Bugun Cıkarıp Calıştırdım Ve 3 Aydır Yatmasına Rağmen Calışmakta Hıc Zorlanmadı Ve 2. Basısımda Calıştı , şürüyü çalıştırıp Sesini Dinlemek Bile Bana Yetiyor Ve Ayrıca Bu Forumu Okumakta! Sabırsızlıkla Yazı Beklıyorum, Bu Arada şükrüyü Sıfır Aldım Daha 770 Km 'de
    çokh ii murat...msn de qrubumuz war...msn yollarsan özelden bana...onlarında listesine qirersin...qrşrz...

Motosikleti
    Mondial 125 Zn - Honda CB 125e
    Allah Kaza gostermesın Murat abı...
    Bende benım kızımı 12.7.2007 da aldım 4000 lerde okulum olması nedenı ıle kocaelındeyım yatıo yanı benımde beraber

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    abicim beş para etmez paranı çöpe atarsınız söliyim
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Motosikleti
    YİYNG YY125T 19

Bu Zevk Parayla ölçülür Mü

Beş Para Etmez Diyerek Buradaki Kimsenin Canını Sıkmayın ısterseniz! Kımı Maddiyattan Kimi Zevkinden Alıyor Kimisi Cinmiş 1 Yıl Dayanmazmış Umursamıyor, Bundan (kaba Olmasın Ama) Sizene. Zevkler Ve Renkler Meselesi... Lutfen Beyenmediysen Motoru Yorumu Sana Kalsın, Burda Bu Motoru Sevenler Toplanıyor Farkındaysan, Senin Gibi Sevmeyenler Değil. I Geceler...

Motosikleti
    Beş Para Etmez Diyerek Buradaki Kimsenin Canını Sıkmayın ısterseniz! Kımı Maddiyattan Kimi Zevkinden Alıyor Kimisi Cinmiş 1 Yıl Dayanmazmış Umursamıyor, Bundan (kaba Olmasın Ama) Sizene. Zevkler Ve Renkler Meselesi... Lutfen Beyenmediysen Motoru Yorumu Sana Kalsın, Burda Bu Motoru Sevenler Toplanıyor Farkındaysan, Senin Gibi Sevmeyenler Değil. I Geceler...
    Katılıyorum murat abı...

Motosikleti
    YİYNG YY125T 19

Ahmetköse

Sevgili Ahmet Köse Desteğin Için Tesekürler Ama Yinede Kırıcı Olduysam özür Diliyorum

Motosikleti
    Ne kırması abı... Herkes tek bı amac tek bı arac ısın bu sayfada bısıler paylasıyor.. sonuna kadar destek

Motosikleti
    YİYNG YY125T 19
    Alıntı ahmetkose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum murat abı...
    ARKADASIM BEN DAHA BUGUN UYE OLDUM DIGER UYE ARKADASLARLA SUREKLI IRTIBAT HALINDE OLABILECEGIMIZ BIR ORTAM MEVCUTMU

Motosikleti
    bu soruna cvp ı baska bı ark werırse bende cok sewınırm abı sıtede onlıne surem cok yok ancak bı organızasyona katılabıldım ıns bundan sonra onlıne ım ;)

arkadaşlar hepinize mrb adım erkan ist maltepede oturuyorum şu zeni almayı düşünüyorum sizce fiyat km nasıl tşk ederim

http://www.sahibinden.com/kazasiz_ba...XQQdisplayitem

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler