Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    FuNDa RR :)
    aldığın lastiğin markası ne desparadox? nerden aldın? kaç liraya aldın? :D
    Dikkat! Aynada görülen nesneler hızla gözden kaybolur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Pırelli bir arkadaş aldı bana çifti 100 ytl ama nerden aldığını bilmiyorum.yumuşak hamur değiştirince acayip farketti yol tutuşu Buz motorda mishelin 3.50 bizim lastikler tanesi 70 ytl buda linki bakabilirsin michelin daha iyi

http://www.buzmotor.com/lastik.html

Motosikleti
    saol kardeş.

Motosikleti
    mondial 125 zn
    safbet ın ruzgarlıkları oluo tam... mondıalın bayısınden bulabılırsın...
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

Motosikleti
    mondıal 125zn
    selam mıllet kışın bu motorlar için çabuk paslanır dıyorlar nasıl bir önlem alabiliriz acabaa

Motosikleti
    125 zen

..

basit bir çadırla yağmur vs. dış etkenlerden korumak amaçlı alabilirsiniz kromlarını korumak içinde vd-40 marka krom koruyucu sprey işinizi görücektir...

of_lee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 rr fireblade
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pırelli bir arkadaş aldı bana çifti 100 ytl ama nerden aldığını bilmiyorum.yumuşak hamur değiştirince acayip farketti yol tutuşu Buz motorda mishelin 3.50 bizim lastikler tanesi 70 ytl buda linki bakabilirsin michelin daha iyi

http://www.buzmotor.com/lastik.html
    lastikleri değiştirince çok farkediyomu?yol tutuşu daha iyi olabilir ama eskisine oranla çukurları hissettirmediğine eminmisin?

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende lastikleri değiştirdim malum yağışlar başladı. iki kere kayma tehlikesi geçirince değiştirdim yumuşak hamur lastik aldım.Yol tutuşu ve küçük cukurlardan daha az hoplayarak geçiyor.
    Hala rüzgarlık bulamadım yelken gibi hissediyorum kendimi.hiç biri uymuyor bizimkilere
    Bide ben arkaya top case taktırmak istiyorum kaç litrelik uygun oluyor. taktıran arkadaşlar varsa ne marka taktırdılar.Dikkate alınacak bişey varmı hepsinin alt aparatı uyarmı ZN lere
    Ben sana Kappa 26 lt olanı öneririm hem motorun tipini bozmuyor hemde kaskın
    yanına başka şeylerde koyabilirsin yanlız;arkadaki sırtlık kesilmesi lazım alt bağlantı aparatıda
    standarttır hepsine uyar.Bak benim eski motorda vardı çok da memnundum.

Motosikleti
    SYM GTS 250
    ne yazıkki bende aldıktan sonra arka sırtlığın kesilmesi gerektiğini öğrendim.Bir sürü iş açtı başıma kestircek yer bulana kadar baya dolaştım benim aldığımda 33 lıtrelik çok rahat oldu.

Motosikleti
    10 numara olmuş kıyafetlerin ve motorunla tam bir uyum içerisinde olmuşsun.Yanlız bir eksiğini farkettim eldivenlerini göremedim yokmu yoksa takmadın mı.

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Teşekkür ederim eldiven varda eldivenle kullanmak biraz zor geldi.Gaz ayarını beceremiyorum.Ama alışmam gerekecek yağmuru yiğir üstünede rüzgar görünce uyuşuyor resmen.

selam arkadaşlar mondial'le asya'nın arasında boya kalitesi farkı olduğu söyleniyor..yani asya 125 t boyada daha kaliteliymiş !! ne kadar doğru sizce..bi yakın arkadaşıma bu motosikletten almayı düşünüyoruz ikisinin arasında kaldık şu an

Motosikleti
    Alıntı cey_cey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar mondial'le asya'nın arasında boya kalitesi farkı olduğu söyleniyor..yani asya 125 t boyada daha kaliteliymiş !! ne kadar doğru sizce..bi yakın arkadaşıma bu motosikletten almayı düşünüyoruz ikisinin arasında kaldık şu an
    Benim eski motorum asya idi ama 125 zen bence daha iyi servis sorunu çekmezsiniz
    asyanın boyası 125 zen'e göre sadece daha parlak bence sadece bu yüzden asya alma.

Motosikleti
    mondıal 125zn
    Kış boyunca motora binmeyeceğim akünün kutup başlarını çıkarmam gerekir mi acaba. Benım motor 3-5 gün yatınca bidaha cok zor çalışıyor buna nasıl bir önlem alabilirim

akaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar ben bu motorun asya 125 lığini aldım 1.5 yıl kullandım ama koruyamadım çok rahat ama bakım önamli lastikler ince olduğundan çok kaygan hala duruyo ama paslanmış artık 2 yıldır yatıyo sizce adam olurmu ????

Motosikleti
    Alıntı 4.cuuu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kış boyunca motora binmeyeceğim akünün kutup başlarını çıkarmam gerekir mi acaba. Benım motor 3-5 gün yatınca bidaha cok zor çalışıyor buna nasıl bir önlem alabilirim
    kesinlikle akü kutupbaşlarını çıkar.modial servisinde telefonla konuşurkn şahit oldum.adam akü kutup başlarını çıkarmadan yatırmış motoru.servis garantiden yapmadı motoru.kesinlikle çıkar eğer 1 haftadan fazla yatıracaksan.

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Alıntı 4.cuuu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arada sırada calıstırcaksan cıkarmasanda olur sorun olmaz ama duzenlı moturu haftada bır calıstır..
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

Motosikleti
    " AK "
    Selam Arkadaşlar...

Uzun zamandır qörüşemedik...Bu hafta birşeyler yapsak diyorum...1-2 saat bi toplansak...Serdar' da askere qidiyor 10 qün içinde...1. Köprü' nün altında İst. Büyükşehir Belediyesi' ne ait qüsel bir tesis war...Kahwaltıya qidelim mi oraya...? Pazar sabahı olabilir mesela...

Uyqunluğunuzu we qörüşlerinizi yasarmısınız...Öptüm hepinizi...

.
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Eyvallah kanka dusundugun ıcın saol..
    Uyar kanka..dıger arkadasların goruslerını alalım !!

Motosikleti
    " AK "
    İyi bayramlar topic...

Kaan AK
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler