aldığın lastiğin markası ne desparadox? nerden aldın? kaç liraya aldın? :D
aldığın lastiğin markası ne desparadox? nerden aldın? kaç liraya aldın? :D
Dikkat! Aynada görülen nesneler hızla gözden kaybolur.
Pırelli bir arkadaş aldı bana çifti 100 ytl ama nerden aldığını bilmiyorum.yumuşak hamur değiştirince acayip farketti yol tutuşu Buz motorda mishelin 3.50 bizim lastikler tanesi 70 ytl buda linki bakabilirsin michelin daha iyi
http://www.buzmotor.com/lastik.html
saol kardeş.
safbet ın ruzgarlıkları oluo tam... mondıalın bayısınden bulabılırsın...
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
selam mıllet kışın bu motorlar için çabuk paslanır dıyorlar nasıl bir önlem alabiliriz acabaa
basit bir çadırla yağmur vs. dış etkenlerden korumak amaçlı alabilirsiniz kromlarını korumak içinde vd-40 marka krom koruyucu sprey işinizi görücektir...
ne yazıkki bende aldıktan sonra arka sırtlığın kesilmesi gerektiğini öğrendim.Bir sürü iş açtı başıma kestircek yer bulana kadar baya dolaştım benim aldığımda 33 lıtrelik çok rahat oldu.
10 numara olmuş kıyafetlerin ve motorunla tam bir uyum içerisinde olmuşsun.Yanlız bir eksiğini farkettim eldivenlerini göremedim yokmu yoksa takmadın mı.
Teşekkür ederim eldiven varda eldivenle kullanmak biraz zor geldi.Gaz ayarını beceremiyorum.Ama alışmam gerekecek yağmuru yiğir üstünede rüzgar görünce uyuşuyor resmen.
selam arkadaşlar mondial'le asya'nın arasında boya kalitesi farkı olduğu söyleniyor..yani asya 125 t boyada daha kaliteliymiş !! ne kadar doğru sizce..bi yakın arkadaşıma bu motosikletten almayı düşünüyoruz ikisinin arasında kaldık şu an
Kış boyunca motora binmeyeceğim akünün kutup başlarını çıkarmam gerekir mi acaba. Benım motor 3-5 gün yatınca bidaha cok zor çalışıyor buna nasıl bir önlem alabilirim
arkadaşlar ben bu motorun asya 125 lığini aldım 1.5 yıl kullandım ama koruyamadım çok rahat ama bakım önamli lastikler ince olduğundan çok kaygan hala duruyo ama paslanmış artık 2 yıldır yatıyo sizce adam olurmu ????
Selam Arkadaşlar...
Uzun zamandır qörüşemedik...Bu hafta birşeyler yapsak diyorum...1-2 saat bi toplansak...Serdar' da askere qidiyor 10 qün içinde...1. Köprü' nün altında İst. Büyükşehir Belediyesi' ne ait qüsel bir tesis war...Kahwaltıya qidelim mi oraya...? Pazar sabahı olabilir mesela...
Uyqunluğunuzu we qörüşlerinizi yasarmısınız...Öptüm hepinizi...
.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Eyvallah kanka dusundugun ıcın saol..
Uyar kanka..dıger arkadasların goruslerını alalım !!
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
İyi bayramlar topic...
Kaan AK
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)