1.si yakışmaz 2.dik olarak kullanamazsın
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Selam bende daha 3 gün önce aldım motorumu mondial 125 ZN motora siperlik taktırıcam arkadaşlar yazmış servisinde var diye siperlik taktırmış olan arkadaşlar acaba resim koyabilirmi ve memnunmusunuz.
Resım Eklıcem .. Sayfa 289 Da Da Gorebılırsın... Gri Zn
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
Hangi markanın sipreliği uyuyor?
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
gıdının motorun modelını soleyın takarlar.. benımkı safbet mı ne bılmıorum ole bısı... markasını napıcan plastık ıste... tak gıtsın
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
teşekkür ederim.Siz servisindenmi taktırdınız yoksa başka motorlar için olanlarda uyabiliyormu.
arkadaşlar bir sorum olacak.şimdi benim motorun uzunları yaktığımda ışık çok az yanıyor hiçbiryeri aydınlatmıyor ama kısalar deli gibi muhteşem çalışıyor.ne yapacaz?
ben pek beğenmedim:S
Herkeslere slm Abiler Ablalar.. ben modial 125 zn almak istiyorum iii bir zn kaça bulablirim?
Bu motora hala ayrı bir sempatim var scooter alıcak olsam kesinlikle bunu alırdım
bumu ya kmse yardmcı olmıycakmı?
Şehir içi kullanımı çok güzel sorunsuzda uzun yolda hiç kullanan varmı çıkıla bilirmi deneyimli arkadaşlardan artı ve eksilerini öğrenebilirmiyim.Benimki daha rodajda 70kmde motor kastı.Maksimum hızı ne kadar bunların.
Reflektörlerim nasıl olmuş kendim yaptım bana güzel gözüküyor
Gece görünüşü gece motor görünmüyor sadece reflektör işlev olarak sorunsuz
Buda gündüz görünüşü
Uzun yol derken şehirler arası gitmesemde hiç durmadan 85 km yol aldım fakat
motor çabuk şişiyor ve gaz kesmek zorunda kalınıyor eger gaz kesmezsen motor boğulup
stop etme sorunu yaratıyor ve şayet stop ederse de bir süre çalışmıyor.
Yani senin anlıyacağın uzun yol yapmaya kalkma yaparsan da 60 ın üstüne çıkma
ve her fırsatta mola vermeye çalış.Artıları kullanımı çok rahat ve keyif verici oturuşu
olduğu için yorulmadan seyehat edebilirsin.Parçaları ucuz ve kendin bile bazılarını takabilirsin.
Makximum hızı 90 km'dır ama gösterge 10 km fazla gösteriyo ona göre yani 90 km ile
giderken aslında 80 km hız yapıyorsun haberin olsun.Umarım yardımcı olmuşumdur keyifli sürüşler.
Reflektörler de güzel durmuş Pınar eline sağlık.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)