Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Parça olarak her ikiside aynı ama mondial servis olarak çok daha iyi parçalar hem ucuz
    hemde rahatlıkla bulabileceğin için mondial 125 zen daha iyi alırsan zen tafsiye ederim.
    alacağım yerde asya servisi bana daha yakın öbür türlü mondial servisi ankara nın taaaaaaaa diğer ucunda

buarada zenscooclub açılmıyor?
    CinoM.Com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Alıntı ciko44 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alacağım yerde asya servisi bana daha yakın öbür türlü mondial servisi ankara nın taaaaaaaa diğer ucunda

buarada zenscooclub açılmıyor?
    asyanın fabrıkası kapandı bılıyorum ben.. mondıal yada asyanın servısının amacı grantının devam etmesı eger grantı dusunmıosan herhangı bı motorcuda da yaptırabılırsın . ıkısının de yedek parcası bırbırıne uyar.. mondıal daha yaygın yedek parcası ..
    club kapanmıs ..
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

Alıntı proximaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asyanın fabrıkası kapandı bılıyorum ben.. mondıal yada asyanın servısının amacı grantının devam etmesı eger grantı dusunmıosan herhangı bı motorcuda da yaptırabılırsın . ıkısının de yedek parcası bırbırıne uyar.. mondıal daha yaygın yedek parcası ..
    club kapanmıs ..
    kardeşim ayıptır tam faydalanacaktık ki.... neden kapatıyorsunuz
    CinoM.Com

fiyatı 1.100 yaptım güncel güncel

Motosikleti
    " AK "
    Alıntı boolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba cok cok onemli...
    2EL motorda en cok neresine dikkat etmeliyim ?

asya as 125 T bu motor

sizce piyazada ne kadar bu :

Marka Asya
    Tipi Scooter / Maxi Scooter
    Motor Hacmi 0 - 125 cm3
    Motor Gücü 25 beygire kadar
    Silindir Sayısı Tek Silindir
    Renk Siyah
    Km 5183
    Üretim Yılı 2005

tsk'ler

sewqili arkadaş BOOLAT...

dilinin kemiği yok çok BOOL ATIYOSUN...125 alıcam dedin burdan yardım istedin werdim, yetmedi msnden yardım ettim...qönderdiğin satılık ilanlarını inceleyip tecrübelerimin yettiği kdr seni yönlendirdim...Yolladığın linklerin %40' ı sarı renkli iken, ki benimde sarı asya kullandığımı bile bile, "bu renkte baris qay renqi" demen hakikaten şahsındaki düşüncelerimi 180 derece değiştirdi...seni msnden de enqelleyip sildim...madem qay renqi nie sarı ilanları yollarsın...böyle durumlarda çocukken ŞÜPHEN WARSA ................................. derdik...Yaşında kemale ermiş annamadım nası kırdın bu potu...Neyse Allah' ın selameti başına olsun...4-5 sene içinde alırsın umarım istediğin sarı motoru...!

Sewqili ZN' ci dostlarımla paylaşmak istedim...Haydeeeeeeeeeeee...

Kaan AK

.
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    sevgili yasin yücel sana özelden mesaj attım.okumadın sanırım.motoruna pazrtesi-salı gibi babam gelip bakıcak.eğer anlaşırsak motorun hoşuma gitti almayı düşünüyorum.keşke ben gelip bakabilseydim ama şuan işim gereği şırnaktayım maalesef.cevap verirsen sevinirim.

Motosikleti
    mondial 125 zn
    ak Geyık o ya salla gıtsın kARDEsım ...
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

Motosikleti
    yakında...

merhabalar

Ben bu ayın sonunda Mondial 125 ZN almayı düşünüyorum forumda yazılanları epey keyifle okumaktayım ancak yine de kişisel önerileri olan var mı acaba bu ilk sorum ikincisi kask olarak hangi model almalıyım açık - çeneden açılır ya da tam kapalı kask mı ve son sorum dirsek ve sırt korumalı bir mont beğendim ama nelere dikkat etmeliyim...

bu arada forumda yazılan tüm bilgiler gerçekten çok faydalı oldu tüm emeği geçenlere çok teşekkürler...

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı Mirsu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu ayın sonunda Mondial 125 ZN almayı düşünüyorum forumda yazılanları epey keyifle okumaktayım ancak yine de kişisel önerileri olan var mı acaba bu ilk sorum ikincisi kask olarak hangi model almalıyım açık - çeneden açılır ya da tam kapalı kask mı ve son sorum dirsek ve sırt korumalı bir mont beğendim ama nelere dikkat etmeliyim...

bu arada forumda yazılan tüm bilgiler gerçekten çok faydalı oldu tüm emeği geçenlere çok teşekkürler...
    Sana ilk önerim güvenliğin için kapalı kask alman ama çeneden açılır da olabilir açık sakın alma.
    Mont alırken dirsek-sırt-omuz korumlar olanından yani full korumalı olanını tercih
    et
    bu arada eldiveni ve dizliği de almanda fayda var tabii.

Motosikleti
    yakında...
    Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana ilk önerim güvenliğin için kapalı kask alman ama çeneden açılır da olabilir açık sakın alma.
    Mont alırken dirsek-sırt-omuz korumlar olanından yani full korumalı olanını tercih
    et
    bu arada eldiveni ve dizliği de almanda fayda var tabii.
    çok teşekkürler bu arada kask ve mont için feyizoglu.com uygunmudur ya da bakıp deneyip alabileceğim var mı tavsiye edebileceğiniz...

teşekkürler

Motosikleti
    Sirkecide Goğubank pasajının yanında Özen motor var taksitli satış yapıyorlar orda hem denersin
    çeşitde çok bak kesene göre başka aksesuarcılarda mevcut istediğin her şeyi bulabilirsin.
    Haa bu arada fevzioğluda uygun ama deneyemiyosun istersen fevzioğlundan modeline bak
    özen motorda dene eğer ona göre hangisi ucuz ise ondan alışveriş yaparsın.

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Alıntı Mirsu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

LS2 Modelı kask lara bak fıyat olarak uygun ve cok kalıtelı tavsıye ederım.. ben sadece yazın kullandıgım ıcın ceneden acık kask aldım.. yazın tam kapalıda pişiıyosun tabı guvenlık tartısılır... aynu sekılde aslanfb ye katılıyorum...DOGU BANK ın karsı sokagı gır arastır fıyatlar uygun pzarlıkta yaparsın ...
    kolay gelsın

Motosikleti
    burda mondial 125 zn satan bir çok arkadaşımı gördüm.acaba aralarından ankara'da olan var mı?makine sağlam ise ve fiyattada anlaşabilirsek tam süper olur.birde ankara'da tanıdık kargocusu olan olan var mı?ben şırnak'tayım ve buraya kargoyla gelmesi lazım motorun.korkmayın siz değil babam yollayacak.sadece yardımcı olacak birileri çıkarsa hani indirim falan yapabilecek çok iyi olur.fiyat belki fazla olabilir.

alperiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    elbet vardır ankara'da da satan bi arkadaşımız..

bu arada düldülü satmama kararı aldım artık kırmızı zn'im satlıkı değil

Motosikleti
    ya arkadaşlar bir yardımcı olun ama ya!hiç yardım etmiyorsunuz.ama biz bu siteye ailecek hayranız bilginiz olsun.hadi biraz yardım edinde şu garibanda motorlansın.

Motosikleti
    Alıntı skakfilozofu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar bir yardımcı olun ama ya!hiç yardım etmiyorsunuz.ama biz bu siteye ailecek hayranız bilginiz olsun.hadi biraz yardım edinde şu garibanda motorlansın.
    Bence sen sahibinden.com sitesinden bak ankara da satanlar da var ben baktım
    senin için güzel fiyatlara satanlar var bir bak istanbuldan uğraşma bence kargo falan
    eğer şüphede kaldığın bir şeyler olursa ben sana yardımcı olmaya çalışırım.

Motosikleti
    " AK "
    istanbuldan motor beğenip bulunduğun yere karqo da yapabilirsin...hesaba havale yöntemi ile...

Bu bağlamda benim de motorum satılık...ama fiyatı pahalı...2007 haziran çıkışlı 8000 km.de her 1000 km.de yağı deişir, her c.tesi yıkanır, kitapçıktaki tüm bakımlar herfiyen yapılır we aldığım yerden başka serwise sokulmaz...bu detaylarla beraber motorumun fiyatı 1.500-YTL.

.

Motosikleti
    arkadaşlar bilgiler için çok sağolun.bugünden itibaren 1 adet siyah mondial 125 zn motorum oldu.peki arkadaşlar yakıt olarak ne tavsiye edersiniz???

Motosikleti
    " AK "
    Alıntı skakfilozofu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bilgiler için çok sağolun.bugünden itibaren 1 adet siyah mondial 125 zn motorum oldu.peki arkadaşlar yakıt olarak ne tavsiye edersiniz???
    EURO DIZEL...Motoruna da bakar sana da !...

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Alıntı 34_AK_027 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EURO DIZEL...Motoruna da bakar sana da !...

yok olm lan ıstersen gaz alsın lpg ucururrr

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler