Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Alıntı 34_AK_027 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2005 model kapkara birşeye en fazla o kdr werilir... kıtlık kanununa qöre;

"İhtiyaçlar sonsuzdur fakat kaynaklar sınırlıdır. Buna “kıtlık kanunu” denir"

O halde neymiş...sarı renk eğer sınırlı ise bunun değeri daha fazladır...bilmem aaaanatabildim mi...

.
    vaybe bızde ekonomı okumamıstık zaten bılgı ıcın saol ..!!!
    100 lırayı getır bırak sarıyı pıyasa da olmayan ne renk varsa o renk yapalım ıstersen.. o zaman 2 katına gıder mı kankaa!! sen bılırsın bız cahılız ya unıversıte okumadık !
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    " AK "
    Alıntı proximaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vaybe bızde ekonomı okumamıstık zaten bılgı ıcın saol ..!!!
    100 lırayı getır bırak sarıyı pıyasa da olmayan ne renk varsa o renk yapalım ıstersen.. o zaman 2 katına gıder mı kankaa!! sen bılırsın bız cahılız ya unıversıte okumadık !
    ii de boyatalım edelim işine qirersen nerde bunun orjinalliği...orjinalliğinden çıkmış bi ürüne nası piyasanın üstünde rakam isteyebilirsin ki...sanırım espri yaptın bu bölümde kanka...

bi de şu son bölümde yazmışın ya: " sen bılırsın bız cahılız ya unıversıte okumadık ! " ünlemi de çakmışın...nie bööle alınqanlık yaptın yaw...ben birşey hatırlattım o kdr...kalkıp ders werecek halim yok ya sana kanka...

.
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Alıntı 34_AK_027 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ii de boyatalım edelim işine qirersen nerde bunun orjinalliği...orjinalliğinden çıkmış bi ürüne nası piyasanın üstünde rakam isteyebilirsin ki...sanırım espri yaptın bu bölümde kanka...

bi de şu son bölümde yazmışın ya: " sen bılırsın bız cahılız ya unıversıte okumadık ! " ünlemi de çakmışın...nie bööle alınqanlık yaptın yaw...ben birşey hatırlattım o kdr...kalkıp ders werecek halim yok ya sana kanka...

.
    espırı yaptık be olm .. ayıpsın kankaa... unlem alıskanık bende yya kolayıma gelıo... benımkını de sat walla super olur kankaa
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

Motosikleti
    125 zn
    merhaba arkadaslar ben motoru alalı 2 hafta oldu, 2. el 8000km'de aldım ve canavar gibi, yağmurda kullanıyormusunuz sorun çıktımı hiç bu yuzden, ben son 2 sağanaktada mecburen yollardaydım. bide far olayı var, uzunlar kısalardan daha kısa gösteriyor.

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı serefv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar ben motoru alalı 2 hafta oldu, 2. el 8000km'de aldım ve canavar gibi, yağmurda kullanıyormusunuz sorun çıktımı hiç bu yuzden, ben son 2 sağanaktada mecburen yollardaydım. bide far olayı var, uzunlar kısalardan daha kısa gösteriyor.
    Merhaba serefv;yağmurda rahatlıkla kullana bilirsin ben suadiyen edirnekapı şehitliğine
    Boğazköprüsünden başlayan sağnağa ragmen hiç stop etmeden gittim ve döndüm ve yağmur
    bazı noktalarda yarım metrede iken dahi hiç sorun çıkarmadı.Far sorunu bu modellerin hepsinde var zenclub.com dan far sorununa
    çözüm bulacaksın umarım halledebilirsin keyifli sürüşler dilerim hayırlı olsun.

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Alıntı serefv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gule gule kullan bı sorun cıkarmaz ama kullanmamaya calıs metal aksamlarında sonradan paslanma olabılır sılersen sorun olmaz ..bıde lastıklerı kucuk kayabılır dıkkatlı ol cıkmamaya calıs .. motor da sorun olmaz.. reno toros farlarından taktır sorunun kalmasın..
    ıyı seyırler

Hmm tatlı bişeye benziyo (:
    [B][COLOR="Orange"]Türk Genci Devrimlerin ve Rejmin Sahibi ve Bekçisidir..![/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Mustafa Kemal ATATÜRK.[/COLOR][/B]

Satılık 125 zn cok yeni aldım arkadaşlar ehliyetim olmadıgı için satıyorum...

resmi de bu 5-6 gün oldu alalı henüz ankarada oturuyorum ciddi alıcılar

pm atsınlar

2000 km de

http://img363.imageshack.us/my.php?i...6h95s27yc6.jpg

resmi de bu bi hevesle aldım aldıgım satıcıda benim gibi ehliyeti olmayan bi gençten satın almıştı 2. motoru oldugu için sttı arkadasım satan kişide..
    cok temiz kız gibi motor

1.200 fiyatıda

Selam

Aranıza 1 ay sonra ehliyeti aldıktan sonra katılacağım 125zn nini görüntüsüne hasta oldum. İsmim Ümit sitenizi google dan 125zn forumlarını araken buldum,şu an sy 26 dayım okumaya devam ediyorum.Kütahya da ikamet ediyorum. 125zn nin fotolarını çekip cep telimle motorcu ark. lara gösterdim kız motoru die dalga geçtiler.İlk defa motor alacağım için fazla kaslı bi moto ya ihtiyacım yok .Yorumlarınız çok aydınlatıcı fakat her üyenin ayrı ayrı sorunları çıkıyor.buralarda 1500-1600 gibi fiyatlarda almayı düşünüyorum.Ama ehliyet yok bu beni tırstırıyor. sizdeki minik çinli Harley davidson lardan bi tanede ben alayım diyorum burası taşra ve bildiğim kadarıyla 2 tane mondi servisi var parça sorunu olur die endişeleniyorum.Neyse formunuzu okumayı bitirip kararımı vereyim. Hepinize kazasız arızasız sürüşler dilerim.EHLİYETSİZ GEZMEYİN!!!!!!!!

Motosikleti
    " AK "
    Alıntı y.yucel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satılık 125 zn cok yeni aldım arkadaşlar ehliyetim olmadıgı için satıyorum...

resmi de bu 5-6 gün oldu alalı henüz ankarada oturuyorum ciddi alıcılar

pm atsınlar

2000 km de

http://img363.imageshack.us/my.php?i...6h95s27yc6.jpg

resmi de bu bi hevesle aldım aldıgım satıcıda benim gibi ehliyeti olmayan bi gençten satın almıştı 2. motoru oldugu için sttı arkadasım satan kişide..
    cok temiz kız gibi motor

1.200 fiyatıda

aşağıdaki arkadaşa sat işte...

Alıntı neo_wt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aranıza 1 ay sonra ehliyeti aldıktan sonra katılacağım 125zn nini görüntüsüne hasta oldum. İsmim Ümit sitenizi google dan 125zn forumlarını araken buldum,şu an sy 26 dayım okumaya devam ediyorum.Kütahya da ikamet ediyorum. 125zn nin fotolarını çekip cep telimle motorcu ark. lara gösterdim kız motoru die dalga geçtiler.İlk defa motor alacağım için fazla kaslı bi moto ya ihtiyacım yok .Yorumlarınız çok aydınlatıcı fakat her üyenin ayrı ayrı sorunları çıkıyor.buralarda 1500-1600 gibi fiyatlarda almayı düşünüyorum.Ama ehliyet yok bu beni tırstırıyor. sizdeki minik çinli Harley davidson lardan bi tanede ben alayım diyorum burası taşra ve bildiğim kadarıyla 2 tane mondi servisi var parça sorunu olur die endişeleniyorum.Neyse formunuzu okumayı bitirip kararımı vereyim. Hepinize kazasız arızasız sürüşler dilerim.EHLİYETSİZ GEZMEYİN!!!!!!!!

yukardaki arkadaştan al işte

.

Motosikleti
    mondial 125 zn

alperiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn, cbr 600f

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Bu reno toros farı tam tamına oturuyormu murat 131 farı aldım tam oturmadı sinirimi bozdu
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    125 zn
    dün gece bi starex minibusun arkadan gelip sıkıştırıp aynaya vurmasıyla balatta kaza yaptım. arkamda şans eseri araba yoktu arkada kırmızı ışık yanıyorduda gelen vurmadı .minibus ise biraz yavaşlıyor, ve sonrada basıp gidiyor. plakasını alamıyorum, kaçıyor ..evladı. bi kaç sıyrıkla atlattım ben, motorun freni yerinden cıktı. ucuz atlattım.
    hepinize kazasız sürüşler
    34 UG 5716

Motosikleti
    Dostum çok geçmiş olsun motoru boşver sende bişey olmaması önemli o şerefsizde allahından bulur inşallah.

alperiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    çok geçmiş olsun

Motosikleti
    mondial 125 zn
    cok gecmıs olsun ... allahından bulur.. bız tedbırımızı alalaım da.. bu olaylar beı sogutuyor mt sewgısıden

Motosikleti
    " AK "
    qeçmiş olsun arkadaşım...yapacağımız birşey olursa buradayıs...Kazasız sürüşler...

ALPER BENİ UYANINCA ARARMISIN ?...

.

Arkadaşlar; aklıma takılan bir iki soruyu sizlere danışayım dedim....

-asya 125t ile mondial 125zn arasında kalite yönünden bir fark var mı?
    - yedek parçaları birbirlerine uyuyor mu?
    - eğer y.parçalar uyuyorsa diğer markanın servisinde bakım yaparlar mı??
    CinoM.Com

Motosikleti
    Parça olarak her ikiside aynı ama mondial servis olarak çok daha iyi parçalar hem ucuz
    hemde rahatlıkla bulabileceğin için mondial 125 zen daha iyi alırsan zen tafsiye ederim.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler