:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
ii de boyatalım edelim işine qirersen nerde bunun orjinalliği...orjinalliğinden çıkmış bi ürüne nası piyasanın üstünde rakam isteyebilirsin ki...sanırım espri yaptın bu bölümde kanka...
bi de şu son bölümde yazmışın ya: " sen bılırsın bız cahılız ya unıversıte okumadık ! " ünlemi de çakmışın...nie bööle alınqanlık yaptın yaw...ben birşey hatırlattım o kdr...kalkıp ders werecek halim yok ya sana kanka...
.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
merhaba arkadaslar ben motoru alalı 2 hafta oldu, 2. el 8000km'de aldım ve canavar gibi, yağmurda kullanıyormusunuz sorun çıktımı hiç bu yuzden, ben son 2 sağanaktada mecburen yollardaydım. bide far olayı var, uzunlar kısalardan daha kısa gösteriyor.
Merhaba serefv;yağmurda rahatlıkla kullana bilirsin ben suadiyen edirnekapı şehitliğine
Boğazköprüsünden başlayan sağnağa ragmen hiç stop etmeden gittim ve döndüm ve yağmur
bazı noktalarda yarım metrede iken dahi hiç sorun çıkarmadı.Far sorunu bu modellerin hepsinde var zenclub.com dan far sorununa
çözüm bulacaksın umarım halledebilirsin keyifli sürüşler dilerim hayırlı olsun.
gule gule kullan bı sorun cıkarmaz ama kullanmamaya calıs metal aksamlarında sonradan paslanma olabılır sılersen sorun olmaz ..bıde lastıklerı kucuk kayabılır dıkkatlı ol cıkmamaya calıs .. motor da sorun olmaz.. reno toros farlarından taktır sorunun kalmasın..
ıyı seyırler
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
Hmm tatlı bişeye benziyo (:
[B][COLOR="Orange"]Türk Genci Devrimlerin ve Rejmin Sahibi ve Bekçisidir..![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Mustafa Kemal ATATÜRK.[/COLOR][/B]
Satılık 125 zn cok yeni aldım arkadaşlar ehliyetim olmadıgı için satıyorum...
resmi de bu 5-6 gün oldu alalı henüz ankarada oturuyorum ciddi alıcılar
pm atsınlar
2000 km de
http://img363.imageshack.us/my.php?i...6h95s27yc6.jpg
resmi de bu bi hevesle aldım aldıgım satıcıda benim gibi ehliyeti olmayan bi gençten satın almıştı 2. motoru oldugu için sttı arkadasım satan kişide..
cok temiz kız gibi motor
1.200 fiyatıda
Aranıza 1 ay sonra ehliyeti aldıktan sonra katılacağım 125zn nini görüntüsüne hasta oldum. İsmim Ümit sitenizi google dan 125zn forumlarını araken buldum,şu an sy 26 dayım okumaya devam ediyorum.Kütahya da ikamet ediyorum. 125zn nin fotolarını çekip cep telimle motorcu ark. lara gösterdim kız motoru die dalga geçtiler.İlk defa motor alacağım için fazla kaslı bi moto ya ihtiyacım yok .Yorumlarınız çok aydınlatıcı fakat her üyenin ayrı ayrı sorunları çıkıyor.buralarda 1500-1600 gibi fiyatlarda almayı düşünüyorum.Ama ehliyet yok bu beni tırstırıyor. sizdeki minik çinli Harley davidson lardan bi tanede ben alayım diyorum burası taşra ve bildiğim kadarıyla 2 tane mondi servisi var parça sorunu olur die endişeleniyorum.Neyse formunuzu okumayı bitirip kararımı vereyim. Hepinize kazasız arızasız sürüşler dilerim.EHLİYETSİZ GEZMEYİN!!!!!!!!
Bu reno toros farı tam tamına oturuyormu murat 131 farı aldım tam oturmadı sinirimi bozdu
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
dün gece bi starex minibusun arkadan gelip sıkıştırıp aynaya vurmasıyla balatta kaza yaptım. arkamda şans eseri araba yoktu arkada kırmızı ışık yanıyorduda gelen vurmadı .minibus ise biraz yavaşlıyor, ve sonrada basıp gidiyor. plakasını alamıyorum, kaçıyor ..evladı. bi kaç sıyrıkla atlattım ben, motorun freni yerinden cıktı. ucuz atlattım.
hepinize kazasız sürüşler
34 UG 5716
Dostum çok geçmiş olsun motoru boşver sende bişey olmaması önemli o şerefsizde allahından bulur inşallah.
cok gecmıs olsun ... allahından bulur.. bız tedbırımızı alalaım da.. bu olaylar beı sogutuyor mt sewgısıden
qeçmiş olsun arkadaşım...yapacağımız birşey olursa buradayıs...Kazasız sürüşler...
ALPER BENİ UYANINCA ARARMISIN ?...
.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Arkadaşlar; aklıma takılan bir iki soruyu sizlere danışayım dedim....
-asya 125t ile mondial 125zn arasında kalite yönünden bir fark var mı?
- yedek parçaları birbirlerine uyuyor mu?
- eğer y.parçalar uyuyorsa diğer markanın servisinde bakım yaparlar mı??
CinoM.Com
Parça olarak her ikiside aynı ama mondial servis olarak çok daha iyi parçalar hem ucuz
hemde rahatlıkla bulabileceğin için mondial 125 zen daha iyi alırsan zen tafsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)