Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Eylül 2008, 21:24
Selam arkadaşlar, Modial 125 ZN yada ASYA MOTOR AS125T kullanıcıları ile bu tarz motosiklet markası türewlerini kullananları yine biraraya qetirmek istiyorum..." YAZA WEDA " adlı bu buluşma bu sefer önceki tekel buluşmalarımızdan biraz farklı olacaktır...Nasıl mı ?
Bu kerre, biz zen' cilerin yanısıra forumda yer alan CADDEBOSTAN MT' ciler, 125-400 cc. scooter/maxi scooter' cılar, 600 we üzeri cc' li motor kullanıcılarını da aramızda qörmek istiyoruz...
Ramazan dolayısıyla oruç tutan arkadaşlar we tutmayan / tutamayan arkadaşlar için bir oylama açtım...Gelmek isteyenler fikirlerini bu anket yoluyla beyan ederse kısa sürede zaman konusunu çözeriz...
* GEREKMEDİKÇE TOPIC' E MESAJ YAZMAYALIM...!!!
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...smasi-%22.html
.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Reklamlar
-
12 Eylül 2008, 21:59
proximaa adlı üyeden alıntı
14.09.2008 zen bulusması
yer. harem * cadde bostan
saat . 13.00 civarı
KATILIMCILAR .
34 AK
Alperiz
proximaa
akınerk
ozan
okan
caddelerınkabusu
kelleci
yalnız kurt.... 9 kişii
...
...
34_AK_027 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar,
Modial 125 ZN yada
ASYA MOTOR AS125T kullanıcıları ile bu tarz motosiklet markası türewlerini kullananları yine biraraya qetirmek istiyorum..." YAZA WEDA " adlı bu buluşma bu sefer önceki tekel buluşmalarımızdan biraz farklı olacaktır...Nasıl mı ?
Bu kerre, biz zen' cilerin yanısıra forumda yer alan CADDEBOSTAN MT' ciler, 125-400 cc. scooter/maxi scooter' cılar, 600 we üzeri cc' li motor kullanıcılarını da aramızda qörmek istiyoruz...
Ramazan dolayısıyla oruç tutan arkadaşlar we tutmayan / tutamayan arkadaşlar için bir oylama açtım...Gelmek isteyenler fikirlerini bu anket yoluyla beyan ederse kısa sürede zaman konusunu çözeriz...
* GEREKMEDİKÇE TOPIC' E MESAJ YAZMAYALIM...!!!
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...smasi-%22.html
.
oyladık...
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
-
12 Eylül 2008, 22:45
34 AK 027 teşekkürler. Bayiiden yarın taksitlendirme koşullarını öğrenmek kalıyor.Bu motosikleti kullanan arkadaşlardan sorularıma destek bekliyorum.
Nede olsa topik 5742 cevap yazılıp, 177609 kere görüntülenmiş paylaşım mükemmel olsa gerek.
soruyu hatırlatmak için..
zen severler selam. 2004 yılında mt125 mondial almış ve 10.000 km kullanıp memnun kaldığım halde satmak zorunda kalmıştım. Şimdi yeniden scooter alma arzusundayım.%70 oranında parça bulundurma ile Türkiye lideri uğur mondial elbette tercih sebebim olacak.
Formdan takip ettiğim kadar müzmin bir hastalığı yok bu motosiklet modelinin. Fazla gazda boğulma,ıslak zemin ve sert frende kayma dışında.Bu zaten ne marka scooter alsamda fiziksel yapı gereği kaçınılmaz sonuç.Merak ettiğim bakımlarda motora el kol rahat uzanıyormu?150 zat veya mt125 gibi 2 avuç vida sökmek gerekiyormu?Plastik aksamın kalitesi nasıl yani sök-tak sonrası yuvaları vidaları bırakıp ses yapmaya sebep oluyormu? sıfır alırsam 1800 ytl üzerinden peşin fiyatına taksit yapılıyormu?
Sorularıma cevap veren motosiklet dostlarına teşekkürü borç bilirim. saygılarımla.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
13 Eylül 2008, 01:32
merhaba,
ben antalya/manavgat'dan... adim Murat
daha ilk mesajim
google sagolsun sizi ordan buldum
hemen konuya geliyim...
gendime bir tane SCOOTER almak istiyorum,
SCOOTER hastasi degilim... ve km yapan birisi degilim...
sadece evin onunde bulunsun ve bi seyler lazim oldugunda motor ile gidiyim geliyim... (arabayi calistirmakdansa...)
sadece sirin ve hosuma giden bir motor almak istiyorum...
bir kac kiside bunu gordum Mondial 125 ZN ve cok cok hosuma gitti
simdi sunu sormak istiyom bu SCOOTERUN fiyati nedir ? pesin olarak ? anahtar teslim derken plakada mi icinde ?
fiyatlar her yerde ayni midir ? internet'den siparis verme mumkunlugu varmi ? bildiginiz ucuz ve isini ciddi seklinde yapan varsa internetten...
plakayi cikartmak zor mu oluyor ? mecbur takipci lazim mi ?
cok cok TEMIZ 2el varsa oda olabilir...
ve son olarak tafsiye ediyormusunuz 125 ZN'i ?
Yakıt nasil ? 4,2 L kac km toplam yapiyorsunuz sehir ici ?
tsk'ler
*** 2el temiz nerden buluruz 125ZN'i ? ***
-
13 Eylül 2008, 12:06
boolat adlı üyeden alıntı
merhaba,
ben antalya/manavgat'dan... adim Murat
daha ilk mesajim
google sagolsun sizi ordan buldum
hemen konuya geliyim...
gendime bir tane SCOOTER almak istiyorum,
SCOOTER hastasi degilim... ve km yapan birisi degilim...
sadece evin onunde bulunsun ve bi seyler lazim oldugunda motor ile gidiyim geliyim... (arabayi calistirmakdansa...)
sadece sirin ve hosuma giden bir motor almak istiyorum...
bir kac kiside bunu gordum Mondial 125 ZN ve cok cok hosuma gitti
simdi sunu sormak istiyom bu SCOOTERUN fiyati nedir ? pesin olarak ? anahtar teslim derken plakada mi icinde ?
fiyatlar her yerde ayni midir ? internet'den siparis verme mumkunlugu varmi ? bildiginiz ucuz ve isini ciddi seklinde yapan varsa internetten...
plakayi cikartmak zor mu oluyor ? mecbur takipci lazim mi ?
cok cok TEMIZ 2el varsa oda olabilir...
ve son olarak tafsiye ediyormusunuz 125 ZN'i ?
Yakıt nasil ? 4,2 L kac km toplam yapiyorsunuz sehir ici ?
tsk'ler
*** 2el temiz nerden buluruz 125ZN'i ? ***
2. el temiz bulmak zor, benimki war şiddetle tawsiye ediyorum, 16-YTL.' ye full depo oluyor we 160-200 km. arası qidiyor...
.
-
13 Eylül 2008, 17:30
-
13 Eylül 2008, 21:04
Bugün yetkili satcıya uğradım.1800 YTL.Taksit yapınca 160ytl 12 taksit toplamda 1920 ytl yapar. 150 ytl takip,plaka,sigorta vs.. Mondial yakın zamanda peşin fiyatına taksitli kampanya yapacaktır.Beklemek mantıklı olanı.
-
13 Eylül 2008, 22:03
vıceroy adlı üyeden alıntı
Bugün yetkili satcıya uğradım.1800 YTL.Taksit yapınca 160ytl 12 taksit toplamda 1920 ytl yapar. 150 ytl takip,plaka,sigorta vs.. Mondial yakın zamanda peşin fiyatına taksitli kampanya yapacaktır.Beklemek mantıklı olanı.
ne zaman sence ? tarih varmi ?
olursa super olur walla pesin vermekdense....
-
13 Eylül 2008, 22:35
Ekim- kasım aylarında yapılır büyük olasılıkla. Satıcı motor başına 250-300 ytl kazandığı halde vade farkını karşılamayabiliyor.sahibinden de peşin fiyatına 12 taksit verenler kampanya olmadığı halde zaten mevcut.
-
13 Eylül 2008, 22:39
Ekim- kasım aylarında yapılır büyük olasılıkla. Satıcı motor başına 250-300 ytl kazandığı halde vade farkını karşılamayabiliyor.sahibinden de peşin fiyatına 12 taksit verenler kampanya olmadığı halde zaten mevcut.
sahibinden dedin...
yani simdi sahibinden kampanyali satanlar var bile ?
link varmi bakiyim ?
tsk'ler
-
13 Eylül 2008, 23:03
http://www.sahibinden.com/mert_motor...XQQdisplayitem
Başka örneklerde mevcut.
Sizin sorduğunuz yerde zn125 modeli olmayınca tok satıcı modeli olmuş
-
13 Eylül 2008, 23:14
evet dogru.. tok satici
en buyuk problem ben manavgatdayim...
nasil olacak ...
telefon ile siparis versem onlarda islemleri yapsalar ondan sonra kargo ile gonderirler mi ?
-
13 Eylül 2008, 23:38
ewt pazar qün ki buluşmaya qelecek olanlar ???
-
14 Eylül 2008, 11:09
34_AK_027 adlı üyeden alıntı
ewt pazar qün ki buluşmaya qelecek olanlar ???
14.09.2008 zen bulusması
yer. harem * cadde bostan
saat . 13.00 civarı
KATILIMCILAR .
34 AK
Alperiz
proximaa
akınerk
ozan
okan
caddelerınkabusu
kelleci
yalnız kurt.... 9 kişii benım bıldıgımm..
ARTI AK IN ARKADASKLARI
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
-
14 Eylül 2008, 12:37
haydi bakalım herkesler yola çıkmış...saat 13:00' te CADDEBOSTAN BUGER KING ARKASINDAYIZ...BASKET POTALARININ ORADA...
-
14 Eylül 2008, 13:18
-
14 Eylül 2008, 17:03
-
14 Eylül 2008, 17:42
arkadaslar...
burda herkez diyorkiiii sakin alma bu mondiali ! cin mali 2gunde dokulur diyorlar ???
dogru mu yoksa ?
-
14 Eylül 2008, 18:59
-
14 Eylül 2008, 19:22
vay beeee hepsi guzel ve cok hosuma gidiyor !
burasi nemli hava oldugu icin manavgat o yuzden bende oyle soyluyorlar ....
hankisi satilik tam olarak ? ilan varmi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler