serdarın dediği gibi.. elma ve armut.. ama ikisinnde tadı farklı ve güzel ;)
serdarın dediği gibi.. elma ve armut.. ama ikisinnde tadı farklı ve güzel ;)
arkadaslar cumartesı kı program gecerlıyse bnde varım .....
Motosiklet delilik..delilik kimseyi umursamamak..umursamamak özgürlük..madness brings freedom :bounce:
34 GS 5603:cherry:
Selam onur. seni formda görmek güzel. Motor kamp eşyaları filan ne güzel. İns. kafana göre biri ile gider gezersin ;)
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
BEYLER YARIN BULUŞMAYA GELİCEKSİNİZ.... DEĞİL Mİ ? çılgın Zn fest vol 2.
21.06.2008 - İSTANBUL ANADOLU YAKASI ZEN BULUŞMASI
YER : SUADİYE BÜYÜK ZARA ÖNÜ
SAAT : 15:30
AKSİYON : Motorlarla tur, Caddebostan sahilde oturup tanışma ve muhabbet v.b. aksiyonlar... (önerilere açığız)
KATILIMCI LİSTESİ
* Alperiz ( OK )
* 34_AK_027 (OK )
* Akınerk ( Teyid Bekleniyor )
* BerK ( Teyid Bekleniyor )
* Ela ( OK )
* caddelerinkabusu ( OK )
*
*
*
*
*
*
*
Toplam ZEN Sayısı: 5
.
guncelllllll caddebostanda frisbimle bekliyor olucam belki bi iki el frisbi oynarız
ben birazdan motoru yıkayıp çıkıcam yola... görüşmek üzere...
bulusmada bulunamadım ıst. bugun geldım tatıle gıtmıstım yoksa gelmek ısterdım ıns. bir sonrkaı bulusmada tanısırız
ya arkadaslar kusura bakmayın bulusmaya bıraz gec kaldım , yetısemedım caddebostanda bıraz turladım belkı sızı gorurum dıye ama bulamayınca,gerı dondum,tel numaranızda olmayınca arayamadım, bı dahakı bulusmaya artık 1 saat onceden gelırım
Motosiklet delilik..delilik kimseyi umursamamak..umursamamak özgürlük..madness brings freedom :bounce:
iYi Eğlenmısler yawww...
Bende cok ıstıyordum da zor , işlerım cıktıı...
Bidahakıne gelıcem yawww kacırmam....
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
en kısa zamanda bı bulusma daha beklıyoruz
walla 3,30 dan 3,50 ye kadar bekledik.. hatta ben 7 dk önce geldm.. sonra baya bi caddebostnda takıldık
kanka inanmazsın ama o kadar yoğunumki derler ya ajanda bi bakim varsa yer uydururm aynen o hesap yani.. önceden ayarlayalımda biş buluşalım yine
ya arkadaslar bnm evdekı pc motosiklet.nete gırıyor fakat konuları fln acmıo engellendı sayfa goruntulenmıyor sorun ne olabılır cıldırtcak en sonunda benı pc
Aniden almış olduğum bir kararla dönüş tarihi belli olmaksızın bu akşam Bursa' ya qeçiyorum. Bilqilerinize sunarım.
Kaan AK
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Arkadaşlar bugün motorumu sattım aranızda olamıyacağım Karakaçan artık yok satarken zor oldu
ama zamanı gelmişti artık 250 lik için kısmet bakalım ama hep buralarda olucam benden kurtuluş yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)