Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    D3VIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    tam yer söyleyip seni yanıltmak istemiyorum ama kadıköy kızıltoprak özellikle sirkeciye gitsen %100 bulursun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Artık Yok
    sirkecide nerede devil

D3VIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    sirkeci feribotunun karşısında üst geçit var o aradan girince çoğu motosikletci orda zaten sorsan direk bulursun

Motosikleti
    Artık Yok
    sağol birader teşekkür ederim.Birde motorla 70-80 ve daha fazlası giderken gaz kesince pat pat diye egzosdan ses geliyor bu normalmi.

Motosikleti
    asya 150t1
    Alıntı vtemizkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol birader teşekkür ederim.Birde motorla 70-80 ve daha fazlası giderken gaz kesince pat pat diye egzosdan ses geliyor bu normalmi.
    kardeşim o normaldir gaz kolunu çekersın sona kadar sonra anıden bırakırsın patt dıye ses çıkar bunun neden karburatörde benzın kalması korkulacak bırşey yok

Motosikleti
    Artık Yok
    ya ben bir iki kişiye sordum tam anlatamadılar çok teşekkür ederim.Bilelim yani motor kullanıyoruz bilgimiz olsun.

birde peki bunu çok sık yapmak zararlımı?

Motosikleti
    mondial 125 zn
    ya ben bir iki kişiye sordum tam anlatamadılar çok teşekkür ederim.Bilelim yani motor kullanıyoruz bilgimiz olsun.

birde peki bunu çok sık yapmak zararlımı?
    Herhangi bır zararı pek olmaz da yapmamaya caıs tabi.. karbırotrde hava sıkısması sonucu ses yapıo..
    gazı yavas yavas bırakmaya bak.. anıden gaz cekıslerden sakın..
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

alperiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    bncede peq bişi olmaz ya...

selam arkadaşlar motorumu alalı 1 hafta oldu.Aldığımdan bu yana 2 kez binebildim.Sorunum şudur ,servise gitmeden size bir danısayım dedim.sabahları motoru çalıstırmak için 15 dk fln uğrasıyorum ilk marş'ta almıyor ateslemeyi alsada motor 10-15 sn çalısıp stop ediyor sonra yine mars almıyor.Ayakla çalıstırmayı deniyorum aynı sonuç.Bu şekil 10 -15 dk uğrastıktan sonra mars' ı bir sekilde aldırıyorum ve gaz verip kesiyorum istemedende olsa:( bu sekilde motoru biraz ısıttıktan sonra sorun ortadan kalkıyor.sizce ne olabilir.
    Not:motor sadece soğukken bunu yapıyor motor sıcakken bu sorunların hiç birisi yok.

Motosikleti
    Artık Yok
    Kardeş bende böyle bir sorun yok ama motorunu marş kapalı iken elinle 10-15 metre sür yani arka teker dönsün ondan sonra marşa bas belki düzelir.

Kardeş bende böyle bir sorun yok ama motorunu marş kapalı iken elinle 10-15 metre sür yani arka teker dönsün ondan sonra marşa bas belki düzelir.
    Dediğin gibide yapmıştım sonuç olumsuz.
    İbrahim Kent
    İstanbul /Kanlıca

Motosikleti
    Artık Yok
    valla başka birşey diyemiyorum zaten dediğim şeklide forumda duymuştum çalıştırırken gaz veriyormusun? Yardımcı olmadağım için kusura bakma.

valla başka birşey diyemiyorum zaten dediğim şeklide forumda duymuştum çalıştırırken gaz veriyormusun?
    Aslında gaz vermemem gerekiyor biliyorum ama motoru çok az ısındırmam için ara ara veriyorum gaz vermezsem hiç çalısmayacak yarın bir servise götüreyim.
    İbrahim Kent
    İstanbul /Kanlıca

Motosikleti
    Jinlun 125t-10
    Arkadaşlar bu gün motorumla düz yolda tam gaz 85 km hızla gidebildim bazı arkadaşlar 110 falan yazmışlar bunu düz yoldamı yapiosunuz yoksa yokuş aşağımı şimdiden cvp lar için tşk.

Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    Alıntı ibrahimkent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar motorumu alalı 1 hafta oldu.Aldığımdan bu yana 2 kez binebildim.Sorunum şudur ,servise gitmeden size bir danısayım dedim.sabahları motoru çalıstırmak için 15 dk fln uğrasıyorum ilk marş'ta almıyor ateslemeyi alsada motor 10-15 sn çalısıp stop ediyor sonra yine mars almıyor.Ayakla çalıstırmayı deniyorum aynı sonuç.Bu şekil 10 -15 dk uğrastıktan sonra mars' ı bir sekilde aldırıyorum ve gaz verip kesiyorum istemedende olsa:( bu sekilde motoru biraz ısıttıktan sonra sorun ortadan kalkıyor.sizce ne olabilir.
    Not:motor sadece soğukken bunu yapıyor motor sıcakken bu sorunların hiç birisi yok.
    başlarda bende öle bi sorunla karşılaşmıştım, marşa basarken gaz elciğini çok az çevir, mutlaka faydası olcakatır. çalıştırdıktn sonrada gaz ver bi 3-5 sn. sonra kendini toparlar zaten. ama çalıştıktan sonraki stop etme durumu çoğu kişide olmuştur ilk başlarda takma kafana

arkadaşımm kullandığın benzine de bağlı olablir 250cc ve altı motorlarda 95 oktan benzin kullanmmak gereklidir....
    ayrıca sabahları çoğu motor öyle yapar çalıştır şöyle 3-5 saniye gaza çok bass sonra kendini toparlarr

Alıntı alperiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlarda bende öle bi sorunla karşılaşmıştım, marşa basarken gaz elciğini çok az çevir, mutlaka faydası olcakatır. çalıştırdıktn sonrada gaz ver bi 3-5 sn. sonra kendini toparlar zaten. ama çalıştıktan sonraki stop etme durumu çoğu kişide olmuştur ilk başlarda takma kafana
    Birazdan dediğin gibi deneyeceğim.

erkutorkal;

Aldığımdan bu yana aynı benzin istasyonu'nu kullanıyorum (BP 95 kursunsuz)

Aksama doğru servise gideceğim sonuçları bildiririm ilginiz için çok teşekkürler
    İbrahim Kent
    İstanbul /Kanlıca

Motosikleti
    " AK "
    alper, serdar, ozan, hasan we dier üyeler...

selamlar... halen tatil modundayım
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    bi çıkamadın o moddan zaten :D

Motosikleti
    Artık Yok
    biz tatil modunu bırak yaz moduna bile giremedik ağustosta artık inşallah.
    Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler