Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Haziran 2008, 19:42
tam yer söyleyip seni yanıltmak istemiyorum ama kadıköy kızıltoprak özellikle sirkeciye gitsen %100 bulursun
Reklamlar
-
12 Haziran 2008, 19:44
sirkecide nerede devil
-
12 Haziran 2008, 19:50
sirkeci feribotunun karşısında üst geçit var o aradan girince çoğu motosikletci orda zaten sorsan direk bulursun
-
13 Haziran 2008, 00:10
sağol birader teşekkür ederim.Birde motorla 70-80 ve daha fazlası giderken gaz kesince pat pat diye egzosdan ses geliyor bu normalmi.
-
13 Haziran 2008, 00:13
vtemizkan adlı üyeden alıntı
sağol birader teşekkür ederim.Birde motorla 70-80 ve daha fazlası giderken gaz kesince pat pat diye egzosdan ses geliyor bu normalmi.
kardeşim o normaldir gaz kolunu çekersın sona kadar sonra anıden bırakırsın patt dıye ses çıkar bunun neden karburatörde benzın kalması korkulacak bırşey yok
-
13 Haziran 2008, 00:20
ya ben bir iki kişiye sordum tam anlatamadılar çok teşekkür ederim.Bilelim yani motor kullanıyoruz bilgimiz olsun.
birde peki bunu çok sık yapmak zararlımı?
-
13 Haziran 2008, 12:53
ya ben bir iki kişiye sordum tam anlatamadılar çok teşekkür ederim.Bilelim yani motor kullanıyoruz bilgimiz olsun.
birde peki bunu çok sık yapmak zararlımı?
Herhangi bır zararı pek olmaz da yapmamaya caıs tabi.. karbırotrde hava sıkısması sonucu ses yapıo..
gazı yavas yavas bırakmaya bak.. anıden gaz cekıslerden sakın..
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
-
14 Haziran 2008, 00:33
bncede peq bişi olmaz ya...
-
14 Haziran 2008, 14:17
selam arkadaşlar motorumu alalı 1 hafta oldu.Aldığımdan bu yana 2 kez binebildim.Sorunum şudur ,servise gitmeden size bir danısayım dedim.sabahları motoru çalıstırmak için 15 dk fln uğrasıyorum ilk marş'ta almıyor ateslemeyi alsada motor 10-15 sn çalısıp stop ediyor sonra yine mars almıyor.Ayakla çalıstırmayı deniyorum aynı sonuç.Bu şekil 10 -15 dk uğrastıktan sonra mars' ı bir sekilde aldırıyorum ve gaz verip kesiyorum istemedende olsa:( bu sekilde motoru biraz ısıttıktan sonra sorun ortadan kalkıyor.sizce ne olabilir.
Not:motor sadece soğukken bunu yapıyor motor sıcakken bu sorunların hiç birisi yok.
-
14 Haziran 2008, 18:33
Kardeş bende böyle bir sorun yok ama motorunu marş kapalı iken elinle 10-15 metre sür yani arka teker dönsün ondan sonra marşa bas belki düzelir.
-
14 Haziran 2008, 18:35
Kardeş bende böyle bir sorun yok ama motorunu marş kapalı iken elinle 10-15 metre sür yani arka teker dönsün ondan sonra marşa bas belki düzelir.
Dediğin gibide yapmıştım sonuç olumsuz.
İbrahim Kent
İstanbul /Kanlıca
-
14 Haziran 2008, 18:36
valla başka birşey diyemiyorum zaten dediğim şeklide forumda duymuştum çalıştırırken gaz veriyormusun? Yardımcı olmadağım için kusura bakma.
-
14 Haziran 2008, 18:42
valla başka birşey diyemiyorum zaten dediğim şeklide forumda duymuştum çalıştırırken gaz veriyormusun?
Aslında gaz vermemem gerekiyor biliyorum ama motoru çok az ısındırmam için ara ara veriyorum gaz vermezsem hiç çalısmayacak yarın bir servise götüreyim.
İbrahim Kent
İstanbul /Kanlıca
-
14 Haziran 2008, 22:13
Arkadaşlar bu gün motorumla düz yolda tam gaz 85 km hızla gidebildim bazı arkadaşlar 110 falan yazmışlar bunu düz yoldamı yapiosunuz yoksa yokuş aşağımı şimdiden cvp lar için tşk.
-
15 Haziran 2008, 02:18
ibrahimkent adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar motorumu alalı 1 hafta oldu.Aldığımdan bu yana 2 kez binebildim.Sorunum şudur ,servise gitmeden size bir danısayım dedim.sabahları motoru çalıstırmak için 15 dk fln uğrasıyorum ilk marş'ta almıyor ateslemeyi alsada motor 10-15 sn çalısıp stop ediyor sonra yine mars almıyor.Ayakla çalıstırmayı deniyorum aynı sonuç.Bu şekil 10 -15 dk uğrastıktan sonra mars' ı bir sekilde aldırıyorum ve gaz verip kesiyorum istemedende olsa:( bu sekilde motoru biraz ısıttıktan sonra sorun ortadan kalkıyor.sizce ne olabilir.
Not:motor sadece soğukken bunu yapıyor motor sıcakken bu sorunların hiç birisi yok.
başlarda bende öle bi sorunla karşılaşmıştım, marşa basarken gaz elciğini çok az çevir, mutlaka faydası olcakatır. çalıştırdıktn sonrada gaz ver bi 3-5 sn. sonra kendini toparlar zaten. ama çalıştıktan sonraki stop etme durumu çoğu kişide olmuştur ilk başlarda takma kafana
-
15 Haziran 2008, 02:24
arkadaşımm kullandığın benzine de bağlı olablir 250cc ve altı motorlarda 95 oktan benzin kullanmmak gereklidir....
ayrıca sabahları çoğu motor öyle yapar çalıştır şöyle 3-5 saniye gaza çok bass sonra kendini toparlarr
-
15 Haziran 2008, 11:09
alperiz adlı üyeden alıntı
başlarda bende öle bi sorunla karşılaşmıştım, marşa basarken gaz elciğini çok az çevir, mutlaka faydası olcakatır. çalıştırdıktn sonrada gaz ver bi 3-5 sn. sonra kendini toparlar zaten. ama çalıştıktan sonraki stop etme durumu çoğu kişide olmuştur ilk başlarda takma kafana
Birazdan dediğin gibi deneyeceğim.
erkutorkal;
Aldığımdan bu yana aynı benzin istasyonu'nu kullanıyorum (BP 95 kursunsuz)
Aksama doğru servise gideceğim sonuçları bildiririm ilginiz için çok teşekkürler
İbrahim Kent
İstanbul /Kanlıca
-
15 Haziran 2008, 12:17
alper, serdar, ozan, hasan we dier üyeler...
selamlar... halen tatil modundayım
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
15 Haziran 2008, 14:42
bi çıkamadın o moddan zaten :D
-
15 Haziran 2008, 16:14
biz tatil modunu bırak yaz moduna bile giremedik ağustosta artık inşallah.
Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler