@neVr
Hadi hayırlı olsun dostum Ankara'nın altını üstünü getirirsin artık.
Bu motor keçi ibi kardeşim. Ben bugün özellikle nerede yokuş bulsam çıktım. Az birazda bağırttım of ki of. Ama savrulma ful gidiyor tabii.
@neVr
Hadi hayırlı olsun dostum Ankara'nın altını üstünü getirirsin artık.
Bu motor keçi ibi kardeşim. Ben bugün özellikle nerede yokuş bulsam çıktım. Az birazda bağırttım of ki of. Ama savrulma ful gidiyor tabii.
Saol scud buyuk bı hevesle beklıyorum yarın kask almak ıcın dolasıcam braz
hoşgeldin. Hayırlı olsun. Ne renk aldın.. İlk kez binceksen motora, kullanma kulavuzunu iyicene oku ve boş arazide motorunu tanı. Keyifli ve özgür sürüşler ;)
Tşk kyox Hoşbulduk kırmızı olsun ıstedım aslında beklememın nedenını bende bılmıyorum . Biçok mondial bayı var ama garıp bı güven verdı bana acıkcası alıcağım yer, salı gunu teslım alıcam bı aksılık cıkmazsa
nevr dostum hayırlı uğurlu olsun...
Nereden ve kaça aldığını söylemenin sakıncası varmı acaba?
hoşgeldin nevr motorun şimdiden hayırlı olsun bu arada a2 sürücü belgesi mutlaka al
Saol dostum tşk ederım . Aldıgım yerın ısmını yazarak yanlıs anlasılmalara sebep olmak ıstemem (reklam vb.) aldıgım fıyat 1650 duydugum kadarıyla zn'nin 150 cc lerıde yoldaymıs.
@neVr
hayırlı olsun neVr. Güzel günlerde kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim...
Club sitesinede kaydını bekliyoruz
http://www.easyasnet.com/zeytin/www/
ii gunner.
Aman nvr 150 cc deme onu beklemekten koca ilkbaharı geçirdim. Buarada bu motora 125cc tam uyuyor. Hatta fazla bile geliyor. Çünkü kütlesi hafif olduğu için motor beklenenden daha fazla güç üretiyor. Birazdan bende şöyle bir turlamak için çıkacam.
Tşk ederim dostlarım ilginiz için. Scud bende kahvaltımı yapıp cıkıcam brazdan kask ıcın , keyıflı surusler sana
Arkadaşlar muhabbeti ebey ilerletmişsiniz girmyeli ben bi zeytin alamadım ama sizi yürekten takip ediyorum fırsat buldukça fun-club a üye oldum bu motor gerçekten çok hoşuma gidiyor ama bu aralar mali krizdeyim alamıyorum ama elim bollaşınca bitane kırmızı alıcam ve üzerinde tadilat yapacağım mesela kırmızı olanların lastiklerine beyaz yanaklık uygulaması harika olur diye düşünüyorum trabzonlu arkadaşım sen deneyebilirsin senin motor kırmızı.... iyi seyirler arkadaşlar rüzgarınız bol motorunuz herdaim zeytin olsun
Sağol Rocco
Sende MCT yok muydu ya?
Rocco en kısa zamanda temiz bir zeytin sahibi olman dileklerimle clup a hoş gelmişsin
Arakdaşlar ikinci sol sinyal lambamıda koparmış bulunmaktayım .. abi plastik yaww çabuk kopiyy.. neyse japonla güzelcene yapıştırdım :D bu parçanın metal olanını bulmak mümkün olurmu aceba..şimdilik idare ediyor ama yenisini almam gerekirse aynı plastiğinden almak istemem doğrusu. Bi de sol fren sıvısı akıtıyordu onun tüm vidalarını güzelce sıktım şimdilik damlamıyor..
E5 (bakırköy-yenibosna arası) sol şeritten gitmek doğrusu hiç hoşuma gitmiyor. bilmem ama bi süre sonra tekdüzeleşince başım dönüyor dengesizleşiyorum. sağdan gitmek bana daha zevkli geliyor..
herkeze iyi sürüşler
@kyox
Kyox sağ şeritten sağı solu seğrede seğrede gitmek benimde acayip hoşuma gidiyor. Ruhumuzda Harley'cilik var :D
Şu fren sıvısı damlatma olayını ve sinyal lambaları kırıldığında japon yapıştırıcısı ile halledilebileceğini teknik sorunlar veritabanına girebilirmisin. Hem veritabanı genişler hemde ileride bizden birilerinin işine yarayabilir...
Bu arada Gebze gezisi ne oldu ? vazmı geçtin ? Ben çok gelmek istiyordum ancak ehliyet korkusu malum... Güzergahın tamda benim evin önünden geçiyordu. Paşa paşa gider gelirdik, tüh :( Yoksa yanılıyormuyum ? Sen gitmiyormuydun ? Karıştırıyormuyum ?
ii gunner.
Bu motorla boğaz köprüsü çok tehlikeli. Tecrübeli arkadaşımız (adını yine unuttum ) artçısı olmasına rağmen zorlandığını söylüyor. Şu an için trafiğin yoğun olduğu E-5 gibi yollara çıkmıyorum. Ama ara sokaklar ve trafiğin sıkıştığı yerlere anında dalıyorum.
E-5 gibi bir yolsa yolun sağından gitmek ne kadar uygun olur bilmiyorum. Çünkü minibüs ve otobüsler zaman zaman sıkıştırıyor. Birde ne zaman ne yapacakları belli değil. Bu sabah baktım inanılmayacak bir şey oldu minibüs bana yol verdi yok aga dedim sen geç git ben seni takip edeyim Zaten hemen az ilerde haklılığım ortaya çıktı gamgaster bir abandı yolda sonra önüne araç çıktı bir fren yaptı ama nerde duracak. Yola yine su sökmüşler kaydı. Zor kurtardı minibüs. Ben 50 metre mesafeden takip ettiğim için rahat rahat ne olup bittiğini gördüm. Bu minibüs otobüs oldmu uzak durun.
@kyox
sen bu motoru tek parça halinde kullanamıyacaksın galiba. Bu arada servise bu sabah gittim aklımdasın ama kapalıydı. Açık olsa hemen seni arayacaktım ve sana eskortluk ederek arasokaklardan frene fazla ihtiyacın kalmadan çıkartacaktım. Ama kısmet değilmiş. Hafta içi çaresine bakarız. Sen yaptım diyorsun ama yinede şu frenlerini bir gösterelim. Ben hiç memnun değilim.
Birde lastikler çok ince. Tecrübeli birine sordum kayma çok yapar dikkatli ol dedi. Acaba daha büyük lastik takmak mümkün mü?
@scud
Rodaj süresi dolmadı gitti baya da kullanıyorum 350 km deyim. Scud hafta içi aksamları 7:30 iş çıkışım dediğim gibi yenibosna E5 te işyerim. sen ara bi ziyaret edelim senin ustayı.
@Darkform
Darıca ya dediğim gibi iş sorun olmazsa gidecektim çok istiyordum ama bu hafta çok yoğunluk var haftaya inşallah. Ben de halen ehliyeti almadım sertifika duruyor.(Almaya gittimde vermediler hıyarlık onlarda. neyse). Bu ay alırım artık. Teknik bilgiyi bugun girmeyi düsünüyordum iyki hatırlattın ;)
@ kyox
Bizim buralar her cinsten motosiklet dolu. Oyle çokki ara ara arabalardan daha fazla yer isgal eder hale bile geldik... Dolayısıyla; özellikle kaskını takmış, hırtlık yapadan efendi efendi giden scooter'lara polisler hiç karışmıyor. Hatta dönüp bakmıyorlar bile. 4 kez çevirmeye girdim. Bırakın bana bakmayı, hani bi yolan çekilsede arkasından gelen arabaları görsek gibi parmak uçlarına kalkıp arkamdaki arabaları kesiyorlar... Bu durumun verdiği güvenle Anadolu yakasında gitmediğim yer kalmadı. Km oldu 1050. Ancak kesin bu denetimlerden birinde patlicam eminim. Ehliyet gelene dek en azından çevirme olma olası yerlere pek dalmayacağım. Diyeceğim şuki, acaba haftaya Gebze yaparsan bende gelsemmi Club'ın da ilk resmi gezisini yapmış ve fotoğraflarla belgelemiş oluruz. Aklıma girersen sevinirim
Evet bugün içim kıpırdadı gelirler dairesinin sitesini ziyaret ettim. Motorun vergisi malum ödemek şart. Bi baktım benim toplam borç 390 YTL. Tır olsa bu kadr olmaz. Aşağıda aynen olayı ispatlayan screenshot ekledim. Pazartesi itibariyle bşlayacak olan meydan muhaberemi burada yazarım.
Sorun çıkmasın diye bi de adamlara özellikle tembih etmiştim. Son 2 satır normalde ilk satır akıllara zarar. Sahip olduğum araç (motor) doğru girilmiş. Model filan yanlış ama 125cc ok, ceza yok ama 300 ytl 'yi aşan vergi ne acep? Hata olsa bu kadar olur. Allah tepelerinden baktırsın derim ve eğere ben o vergi dairesini ziyaret edip kendim uğraşmak zorunda kalırsam o trafik müşvirliği hakkında elimden geleni yapar ayrıca bayiyide aradan çıukartırım.
Büyük bir ihtimalle çok saygın ve işinde gücünde olan memur çayını yudumlayıp dedi kodu yaparken banada koca tır vergisini aradan geçirmiş. Acaba o memur kaçıncı dereceden emekli olur veya o emeklilik günlerini görebilir mi?
İmamı hazırlayın salıya öğle vakti cenazeyi kaldıralım. Çuş derim çuş 390 YTL 125 cc için vergi borcu.
@scud
insallah bu bir aksiliktir ya da kolay halledersin üzüldüm. su an is yerimdeyim siteye giremiyorum eve gidince ben de benimkini kontrol edecem.
Darıca gezisi için bilgiler.
Haritalar (İlgilenmeyen arkadaslar için görüntü kirliliği olmasın diye link veriyorum)
http://img111.imageshack.us/img111/8784/d1002ml.jpg
http://img52.imageshack.us/img52/404...asapagi2qy.jpg
http://img79.imageshack.us/img79/773/247uf.jpg
Bisikletle gebze gezisi yapmış birinin notları:
http://www.mtbtr.com/gezi_yayin/yayin.asp?kayitno=716
Darıca'da yegane gidilecek yer aslında Ballıkayalar. Kamp yapma fırsatı bile olan dağcılık sporu ile alakalı bi yer. Bunu iyicene arastırmam lazım.
Darıca hayvanat bahçesi girişi tuzlu en son bildiğim 15 ytl olduğu. Sanırım artı park masrafı. Ben karsıya Araba vapuru ile gelmeyi düsünüyorum bunun için zamanlarını öğrenmem gerek yol oldukça basit. Darıca Türkiyenin en önemli hayvanat bahçesi, avrupa standartlarına girmiş özel kuruluş.
Hadi lan çekilin yoldan. Ben artık 125 ZN model kamyon kullanıyorum ezerim valla. Bakın koca vergi dairesi benim motoru kamyon yerine koymuş ona göre vergi istiyor.
Bu arada taksici uslubuyla sizlere şöyle derim : kendi yolundna gitsene kardeşim.
Hadi kalın sağlıcakla fazla vıdı vıdı etmeyin.
imza
MTV borcu 390 ytl çıkmış bir 125 ZN sahibi
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)