31 inde bende geliyorum artcımla beraber organizasyonun yatmaması umuduyla yatarsada ben gideceğim kolay gelsin
31 inde bende geliyorum artcımla beraber organizasyonun yatmaması umuduyla yatarsada ben gideceğim kolay gelsin
@ alperiz
olm bi düş yakamdan yaaa...bu motorla qizli saklı bişiii yapamayacakmıyım ben paparazzi ALPER
26.05.2008 - 21:15 Şaşkınbakkal Piştiiiii
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
31 diyen arkadaşlara hatırlatalım o gün sınavı olanlar var o yüzden Haziran 8 en uygunu..
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
selam arkadaslar
benim alet 200 kmye geldi , de ön taraftan bi ses geliyodu , bisey biseye sürtüyodu. bugün ilk uzun yolculugumu yapt1m cengelköyen kad1köye gittim jinlun servisine , spot motora.
adam baska bi motora bak1kyodu isim aksama kadar sürer diyince dedim benimkine bak bi kisaysa yap falan. bakti söyle balatalar diske sütüyomus uzun is aksama ugra dedi ama ben geri geldim haliyle. 300 bak1m1nda bi gidicem tekrar
bu balatalar falan ne kadar? kazik yemeyeyim.
bir de o bisey olmaz dedi ama aranizda basina biyle birsey gelmis olan var mi?.
eheuehueheuheeuhuehehu
arkadaşlar beşiktaş müvezzi sokakta kırmızı zn var plakası yok.atıl durumda muhtemelen çalıntı,benim çalınan motosikletim zannettim.polise falan gittik benimki diilmiş1660 km de,geçen baktım hala orda,sözde polis götürücekti.seri no l5 ile başlıyo 25 le bitiyo.ilgililere duyrulur.
balatalar 15-20gibi birsey sanırımda benim arka degismisti kaca degisti hatırlamıyorum birde heryer kafasına gore fiyat verebiliyor...
birde su var
senin balata degismeyecek sadece mesafesi ayarlanacak anladigim kadarıyla
balatanın diske surtmiycek ama bikac milim mesafede durması gerekiyor
daha cok yeniymis motorun balatanın bitmis olmasi imkansız oyuzden sadece mesafesi ayarlanacak.. suda var eger surekli surtmus ve balata bitmisse degistirilebilir oda gozle kontrol ediliyor balatanın belirli kalınlıgı var altına inerse yenileniyor forumda vardır balata kalınlığı arastir biraz yada baslık ac
kolaygelsin
yaa arkadaşlar motor yağında en iyisi hangisi repsol var castrol var duble up var. duble up ı hep merak etmisimdir buz kutlesinin icindeki motoru bile calıstırıyordu.hatta karteri acıyordu yag dokuluyodu su tutuyorduicine yinede catır catır calısıyordu.kısaca sizce en iyisi hangisi?
buji dede iridyum falan filan varmıs ne alayım hangisi en iyisidir yok tek silindirlide pek fark yokmus falan filan en iyi si nedir? iridyumun farkı nedir?
selamlar
ismim arif yeni üye oldum ve 125-zn almayı düşünüyorum.makineyi aldıktan sonra bakımlarını yaptırabileceğim güvenilebilir bir mondial servisine ihtiyacım olacak.sefaköyde oturuyorum hizmeti iyi olan bir servis nereden bulabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz? ilginize şimdiden teşekkürler
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
Yani en azından ekibi daha iyi olan bir mondial servisine gitmek daha hayırlı olurdu diye düşünmüştüm. Neyse artık alınca anlıycaz kim iyi kim kötü. Birde şu Asım usta kimdir nerededir diye bi sorsam ayıp olurmu acaba belki bizede bir yardımı dokunur.
arkadaslar buji aldım 5ytl DENSO SPARKPLUGS - U22FS-U - 4006. japon malı kaliteli ama iridyum felan deil heralde. birde yağ aldım castrol power1 scooter 4t simdi ben bakıma goturcem. buji felan kaca takması lazım normalde kazıklanmayalım. zaten yagı 17 ytl ye aldım koydu baya. birde yağı yag gostergesinin oradanmı koyucam?
dostum
iridyumlar hakkında cok tartismalar yapildi forumda aratsan bulabilirsin
iridyum bujiler kucuk cclerde pek etkili degil daha cok buyuk motorlar icin iyi oluyor ayrica iridyum buji biraz tuzlu normal bujiye gore
bujiyi takma isi 5dk surer seleyi acarsin alttaki esya koyma gozunun orda kapak var onun vidalarini sokersin elinle uzanıp anahtarla sokersin
nekadar alir hicbirfikrim yok ama 5lira alabilir enfazla 10 alsin cunku cok basit bir is 5dk da biter
yag degistirme benim ustam 1yıl once 5lira aliyordu
kendinde degistirebilirsin
birkac defa degisik yerlerde anlatmistim ama bilgin olsun diye video koyuyorum
icin daha da rahat eder
videoda motor yagi ve disli yagi degistirme var sen disli yagini degistiricen
bence simdilik bu isleri usteya yaptir yaparkende dikkatli izle ogren bidahakine para vermezsin
video:
http://www.vtunnel.com/index.php/101...848c3c84a17682
@all
arkadaşlar benim aöf sınawları saat 15:30' da bitiyor...ne yapacağınızı bana sms ile bildirin alper, serdar...yada kim qeliyosa...bu qece bi sms trafiği yapalım arkadaşlar...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)