bende bende bende burdayım
bende bende bende burdayım
bu ara çok yoğunum...aklımdasınız...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
selam beyler
bi iki bisey sorucam
simdii söyle ki , motoru yeni aldim malum daha 1 hafta oldu , da yagmur falan yagd1g1ndan pek binemedim. bugün 55. km'mi yaptim.
yalniz benzin ibresi kirmiziya yaklasti , aldigimda 10 liralik atmistim , deposu kaça doluyo? 10 liralik kaç km gider bu alet?
bi de sanki farkli bi ses geldi bugün , rüzgardan da olabilir gerci ama motordan baska bi ses geldi.bi_ sorun var midir acaba?
bir de , bu gaz elcigi var ya ( özel bi adi var mi bilmiyorm ) o biraz bosaldi sanki , yani ilk aldigimda direkt cevirir cevirmez gaz aliyodu da simdi arada birazlik bosluk varmis gibi geliyo. böyle bir sey olmus olabilir mi? dha önce aranizda olmus olan var mi? yoksa bana mi öyle geliyo ya da normal bisey mi bu?
bir de motorun yagi ya da gevseyen vidalari flaan ne durumdadir bunu ben kontrol edebilir myim?
servise git demeyin çünkü servis kadiköyde dha o kadar ögrenemedim
yardimci olursaniz sevinirim.:D
selam dostum.
4.2 lt deposu var hesabını yaparsın artık dımı.!!
ses olayı da nasıl bır ses olduguna baglı.. alınden gelıosa butun vıdalarını sık yoksa 1000 km rodaj ayarına kadar bekle servıste hepsını yaptır..bu tarz motorlarda bu gıbı seler oluo..
1000 kmde yagı degısıo zaten.. ama kendın degısırsen grantıden cıkar ..kendın .zaten 1000 de bakıma mecbur gıdıcen yagı bujı deıgsıtr..
yag olayı bast ama www.zenscooclub te tecrube sayfasından bılgı yerınde degısım ıle ılgılı bılgı alırsın ..arastırmacı olalım..
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
sagolun proximaa ve kaan .
bir depo 12 ytl = 137 km ise, benimki 55 kmde kirmizi gösterdiyse ibre mi bozuktur? yoksa durdugu yerde mi bitmistir bu benzin ?
çok ilginç
Aç depoya bak bakalım bıtmısmı bıtmemısse ıbrede bısı var yada bıtene kadar dolas bakalım kac km yapcak!!!
valla benım kı 100km cıvarı yapıo ..ama ortalama hızım 90 km.. genelde 110 dıbıne kadar basıyorum o kdar gıdıo...iş e gıderken yoldda canım sıkılıo napım..heralde benımkıde ondan cok benzın yıyor...
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
ilk bakıma 400de git sonra 1000 , 1000km ye kadar biraz fazla yakar benzin göstergenin e yi göstermeside normal rodaj dönemindesin ortalama 75-100km yol gitmen lazım ve gidersinde 10ytllik benzinle tam olarak. Gaz olayıda doğal yağına bakmana gerek yok , vidalarıda gördüğün vidaları yalama etmeden sıkmaya çalış , ben de ilk aldığımda ilk 100kmde tam 10ytl benzin yakmıştım tam 99 dan 100 oldu motor da benzin bitti ama devirli kullanmıştım yani gaza abanmamıştım birden sen çok dur kalk yaptığından da olabilir eğer gösterge yeni e ye geldiyse zaten rahat 75 km yaparsın o yüzden normal takma kafana
bnmki 10 ytl e 120 km fln gıdıo bnmde hız cogunluk 80-100 arası
Motosiklet delilik..delilik kimseyi umursamamak..umursamamak özgürlük..madness brings freedom :bounce:
34 GS 5603:cherry:
depo full 13 ytl ye doluyor dünyanın yolunu gidiyorum.üç dört gün yetiyor.Ama ben çok geziyorumm
ya walla bnde cok gezıorum persembe pazar gunlerı ızınlıyım hesapladım gecen gun bı pazar'dan pazara 420 km yol yapmısım
Motosiklet delilik..delilik kimseyi umursamamak..umursamamak özgürlük..madness brings freedom :bounce:
kac depo ıle yaptın onu !!!!....
evet bncede bı gostersen ıyı olur bunu yapması normal bıse deıl cunku ..
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)