anlaşırsın ararsın gelirler orda konuşursun detayları fakat eğer kadıköydekinden almaya heveslendiysen ellerinde kalmadı klasik 1000ytllik jinlunlardan
anlaşırsın ararsın gelirler orda konuşursun detayları fakat eğer kadıköydekinden almaya heveslendiysen ellerinde kalmadı klasik 1000ytllik jinlunlardan
spot motordu sanirim , oraya gittim. onun elinde yokmus evet ama fabrikasi mi ne varmis oradan getirtiriz dedi. ya da oraya gider oradan alirsin dedi tam hatirlamiyorum.
sitesinde 1800 yaziyor ama 1260 + 200 ruhsat falan düz olarak 1 500 e falan geliyor dedi.
öyle bir seyler iste yarin tekrar ugrarim , bi ik gün içinde de alicam insallah
ha gerci tabi bir de motoru getirme sorunum var. emre idi galiba spot motorun sahibinin adi , o, ögretirim ben sana yarim saatte ögrenirsin falan dedi ama ben gene de gelemem çengelköye
saol
olmadi artik bi nakliyeci ayarlarim
a.selam kerim merhaba...siz kurdunuz biz zar zor qötürmeye çalışıyoruz...yeni nesil eheuehheheheuheue en kısa sürede tanışmak üzere...biz şimdilik 5 aktif zen' ciyiz...
yeşiline karar kılmışsın...hayırlı olsun...
@all
temiz, mavi zn arıyorum bende...bilqinize...!
.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
İlk göz ağrımdı 125 zn, çok güzel scooterlar arasında sınıfının çin malında en iyisi diyebilirim, yakıt konusunda sudan ucuz, ama fren balataları biraz adi olduğu için çok çabuk aşınıyorlar. onun haricinde kesinlikle parça ve servis konusunda makinada bir sorun yoktur. Tavsiye ederim kısa mesafe için scooter kullanamk isteyenlere.
@butterfly_80
Ağzınızdan bal damlıyor Motor hevesim azaldığı için yeni bir motor düşünmüyorum, bu meret iyce eskisin belki ilerde
@34_AK_027
Kaan, bakalım kısmet olursa katılmak isterim bir geziye. 6 tane motorda yeter
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
oo görmeyeli buralar dolmuş taşmış..
ama mondial servisi öneren hala yok
@ ak
eyvallah , sagol
yarin aliyorum insallah
ben metalik grisini kullanıyorum bi senedir..
ben ona resmen aşığımm )
kesinlikle tavsiye ediyorum düşünenlere
bu deli kız der ki ; kimine göre yalanım kimini göre kralım.. herkez rahatına baksın ben adamına göre adamım ;)
bgn akını gördüm caddebostan sahilde yukarı doğru çıkıodu :D
ooo herkes takipte bakıoorum...zenler we zen' ciler patır patır dökülmeye başlamışşş... herkes hoşqeldi yeniden...motoruma airbrush yaptırıcam arkadaşlar...motorumun fotolarını werdim şu an üzerinde çalışıyorlar... : adamlar fotoları yollayınca buradan oylama yaptırıcam hanqisi diye bu arada bi yer keşfettim MOTOSİKLETÇİM diye...hasanpaşada...aklınıza qelecek herşeyi yapıyorlar...boya airbrush sticker v.b. alper senin kasklar şu an 80 YTL... damalı olanlar...bak !
Bu kask 250 YTL...bittim buna arkadaşımda mavi zen alacak bu deseni yaptıracak...
Damalı we alewli kasklar 80-YTL.
soldaki kaskta 80-YTL. fiber...
bu arada asya motor serwiste bujiler değişiyo balatalar v.s. 4-5 işlem yaza özel 70-YTL imiş...bilqinize...
.
yenimi keşfettin ? ben motorum ordan almıştım bende bugün ordaydım
epeydir qörüoodum arabaylada qeçerim sık ordan ama tırışkadan teyyare sandığım için hiç qirmedim ama iimişşş
alper beye yazdık ama hiçççç adam oralı bile deil...
teşekkür ederim kaan bey :D
mondial yetkili servisi mi orası ?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)