benim de içim el vermiyor ama her güzel şey bir gün bitermiş, yazarken bile gözlerim doluyor, arkadaşlar bu başka bir duygu, az kaldı bu duygudan dünyada...değerini bilelim...darkform adlı üyeden alıntı
benim de içim el vermiyor ama her güzel şey bir gün bitermiş, yazarken bile gözlerim doluyor, arkadaşlar bu başka bir duygu, az kaldı bu duygudan dünyada...değerini bilelim...darkform adlı üyeden alıntı
goodenough adlı üyeden alıntı
Satma nedenin neydi anlayamadım.
Sen boşver on zaman çantayı.Poşet falan taşı yanında...scud adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Arkadaslar o deri çantalara ne koymayı düsünüyorsunuz. Yani kilitli değil ki koyduğunuz seyler çalınabilecek şeylerse yanınınzda taşımanız zorluk çıkarır. Ben sırt çantası kullanıyorum her ihtiyacım yanımda. Ama belki arkaya kasa gibi olanlardan alabilirim.
@darkform
Verdiğin bilgiler için saol. 60 milyonluklardan taktıran olursa fotografi ile deneyimini yazarsa sevinirim çünkü bende düşünüyorum.
Teşekkürler.
Birde artçılar ile nasıl rahat sürdüğünüzü anlamış değilim. sürerken denge zorluğu çekiyorum.
@goodenough
Yolun açık olsun. Neden, ne kadar süre , nereye gibi sorular sorsam bende yurt dışı gidişin için
Artçı olayı pek problem olmuyor yaw . Ben aldığımdan beri artçıyla kullanıyorum . Arkadaki fazla kıpırdanmadığı sürece hiç bi problem yok.
Cam olayını ben pek bizim motora yakıştıramadım bitane gördüm hoş olmamıştı. sanki orjinalliği gidiyo gibi geldi bana . Ama bu benim görüşüm tabii.
Arkaya sertolan çantalardan takmayı düşünüyosan KYOX bence bi daa düşün. Ben motoru aldığım yerde bi denedim olurmu diye cok kötü durdu. Deri daha güzel duruyo . Kilit olayında haklısın çantalarda kilit yok buna bi çözüm bulmak lazım. Bende belki çanta olayını yan çantalarla geliştirebilirim.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
evet bencede cam olayı kötü vespa özentisi gibi olmayalım)))))))))zen in duruşunu ve orjinalliğini bozmayalım çanta olayına gelince böyle sade daha güzel
Ya arkadaşlar o deri olmayan plastik kasalı çantalar touring motosikletler için değilmi ? Bizim zıpırlar gerek kasa gerek gidon yapısı itibariyle şehir içi cruiser'ları gibi. Yani küçük chopperlar Kesinlikle deri tercih edilmeli bence. Plastik kasalı çantaları beğenmiyorum ve hiç yakıştıramıyorum. Sadece fikir, kızmayın
ii gunner.
darkform adlı üyeden alıntı
hah işte bende onu soolemeye çalışıyorum yanlız yan cantalar da arka cantada güzen duruyor yanlız paralel kenar şeklinde olanlar hoş durmuyo dikdörtgen olanlar güzel oluyo denedim gördüm . arkada oturana rahatsızlık verebilir düşüncesiyle almadım. Ama aklım çeliniyo yinede
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Arkadaşlar ABD'ye gidiyorum, Vizeye aralık ayında başvurmuştum ama gereksiz bir güvenlik soruşturmasına tabi tutuldum ve mayıs sonunda vize çıktı hem de 5 aylık vize beklerken 5 yıllık öğrenci vizesi verdiler ben de mümkün olduğunca uzun süre kalmayı düşünüyorumkyox adlı üyeden alıntı
ilk önce dil okulu sonra kısmetse master...
ben umudu kesmiştim vize işinden yoksa kendimi alıştırmazdım motoruma
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bu arada forumda çanta olayı var, arkadaşlar ben ekim ayında iki heybe bir sosis çanta ve iki püsküllü deri elciği 120YTL'ye (peşin fiyatına 6 ay taksitle) almıştım balmumcudaki kuzey motodan...reklam sayılmıyor dimi bu???
artçıya hiçbir zararı olmuyor, ben de bizzat kendi motorumda artçı olduğum için biliyorum ama şunu öneririm çantanın arkasına motorun kaportasına zarar vermeyecek bir malzeme koyun yoksa çiziyor veya siyah rengini bırakıyor kaportaya, grenaja herneyse işte
arkadaşlar tekrardan merhaba ben istanbul beyoğlunda oturuyorum bana güzel bi servis tavsiye edebilirmisiniz ucuz olup olmaması o kadar önemli değil işini adam gibi yapsın yeter şimdiden teşekküler...
merhaba nasılsın ben hakan kardeşin memnun mu motorundan görüşmek üzerethebarbarian adlı üyeden alıntı
Doğrusu arakdaşlar bende hiç birşey koymak istemiyorum orjinal daha güzel. Ama aklım çeliniyor :D
@goodenough
Tekrardan gülegüle başarılar. benim baya bi arkadaşım okul ve iş için gittiler amerika'ya güzel sanatlar öğrencileri ve baya tutturdular orda yaşamayı. ;)
@ goodenough
Yolun açık diğer herşey gönlünce olsun, sevgiler.
@ siyahus
Bu çantalara minik kilitler varya, onlar olmazmı ? Zaten çantaların içlerine öyle aman aman değerli bişiler koymicam. yağmurluğum ve branda mesela... Yanlara aynen dediğin gibi dörtgen olanlardan değilde, daha yuvarlak hatlı olan lardan almayı çok istiyorum.
ii gunner.
Daha evvelki sayfalarda bu konu hakkında bir takım bilgiler var. Ben kendi adıma Gedizler Ziverbey fena değil diyebilirim.byblade adlı üyeden alıntı
ii gunner.
selamlar
bende sarı taksideki çantalardan var
bir tanesinde branda var kullanışı gayet hoş ayrıca motora ayrı bir hava katıyor
yalnız kilitsiz oluşu eksi lakin şuana kadar bir problem yaşamadım
İSTİNYE MOTOR LTD ŞTİ adlı üyeden alıntı
hakan merhaba kardeşim memnun ama ondan çok ben biniyorum))cumartesi arkadaşımın motoru için uğrayacağım size sanırım aküsü boşalmış marş basmıyor ayak marşıyla çalıştırıyoruz )))
Selamlar,
Site üzerine Servis, Bayi ve Yedek Parçacılar veritabanını girdim. mondialmotor.com'da yer alan tüm firmaları ekledim. Üyeler ekli firmalar hakkında yorum yazabilir ve yazılan yorumları okuyabilir. Bu şekilde güvenilir ve işin hakkını veren servisleri yakalayabilir, diğerlerinide daha net gözlemleyebiliriz. Yeterki irtibat halinde olduklarımız hakkında yorum yazmaya üşenmeyelim.
Yorum güncelleme ve servis arama gibi 1-2 özelliği henüz bitiremedim. onlarıda 1-2 gün içerisinde hallederim.
Herhangibir hata mesajı alırsanız lütfen bana bildirin. Eklenmesini istediğiniz özellikleri lütfen bana iletin. Ben çıkıyorum ZeytiN'le biraz tur atmaya
http://www.easyasnet.com/zeytin/www/
ii gunner.
Herkeze slm, uzun zamandır forumu sessizce ve merakla takip ediyorum zn mi spariş verdim salı günü alıcam bi aksilik olmazsa şimdiden Hoşbulduk
oooo siz cete olmususnuz abı 125zn cıler
ayrıca neVr sımdıden motorun hayırlı olsun
Yeni yine yeniden
eywll.. okan umarım bi gecikme yaşanmaz .Salı bi ömür gbi şimdiden
bılırım o duyguyu ama ogun bı gelsın bıde ıslemler bıtınce motorun ustune oturdunmu ondan zevklı baska bısey olamaz.
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)