olum senn legalsin.. biz illegaliz bi konuda ;)
olum senn legalsin.. biz illegaliz bi konuda ;)
bu demek sımdı.. anlamını bılmedıgın seler yazma
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
yok bı sıkıntı kardesım..yanlıs anlasıldı sorun yok...cmt degıl de pazar gelıcektım karsıya.. eger cmt sı gelırsem haber verırım mutlaka soz vermıyorm.. cok ısterdım gelmek ama bu hafta olmassa ısallah baska sefere
Arkadaslar bizim motorlarin egsoz muayene masrafi ne kdar acaba ve avrupa yakasina nerede var yakinda (bakirkoy ikametgah)..benim motor 2006 olmasina ragmen 1 senelik muayene islemisler ruhsata normalde 2 sene sene muafsindir ..ben de yaptirmadim ...
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
bgnlü buluşma için kaan ve akına teşekkürler...
BENSİZ TAKILMISINIZ BAKIYORUM.. BIDAHA KI BULUSMADA BERABERIZ !!
ben teşekkür ederim Alper tanıştığımıza çok sevindim..(çapkın çocuk seni)..keyifli bi gündü.
önümüzdeki günlerde daha kalabalık ve güzel geziler yaparız inşallah..
kaan gerekli ilanları vermişti ama kaçıranlar olmuş ne yazikki :(
umarım dediğinz gibi sonrakinde daha kalabalık bi buluşmao olur
kim çapkın, ben mi ?
500 ytl ye 2. el tabiki 2005 model bır zn 125 var krank mili falan degısmısı 13 bınde tavsıye edermısınız grenajları falan bıraz kırıkmıs
var bı 500 daha adam bı motor al tavsıye etmem sakın alma ... bazı mondıalcılerde sıfır 2006 2007 model flan 1 100 flan zn varmıs duydum.arastır ole al ..2.el alcaksan 2000km yı gecmesn
Yaw abicim ne muayenesi , git trafik şubene bunun muayene süresi yanlış yazılmış de 2009 a kadar uzat muayeneyle uğraşcağına bunu değiştir daha iyi para falanda vermiyosun. hem www.zenscooclub.com da hemde burada forumda bayaa bi yazdık.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@ siyahus
zen' i sattın mı duruyor mu ?
KANKA MOTO FUAR ORG. YAP CMT YADA PAZAR !! 22 YADA 23 MART OK !!
Geçen sene sattım , 250 lik bi motor aldım ama gönlümden düşmedi hala koyacak yerim yok maalesef 2 motoru . O yüzden sattım.
BU arada DERWISH der ki ;
http://www.zenscooclub.com/forum/for...ts.asp?TID=151
"eeeee havalar ısındı
karpuz kabuğu babında inceden bir yol yaparak sezonu ben açtım sizi bilmem. resmi sezon açılışı ve hasret giderme buluşmamızı bu cumartesi avrupa yakasında icra etmeyi planlıyoruz.
avrupa yakası bir ses versin mekan tavsiye etsin yer belirleyelim.
saygılar & sevgiler"
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
bi aksilik olmazsa katılırım biraderlerim, özledim sizi, gözümde tütüyosunuz
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
zen buluşması...iki buluşmayı birleştirelim diyorum...
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...olume-2-a.html
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)