Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    alperiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    ehuehue o onun ayıbı .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 125 zn

sis

[

sis farı takmaı dusunuyorum nerde bulabılırız!!
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    dediğim gibi çok güzel bunlar, bayada yakışır zen'lere.. acaba kaç W bunlar ?

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Marka : ModaCar

Tüm marka ve model motorsikletler de kullanılabilir.
    Yuvarlak arka kısım komple krom kaplamadır.
    500 mt ışık mesafesi
    Paket özelliği : 2 li paket 1 tk fiyatıdır
    Ürün içerisinde 2 ad. 12 v H3 ampül Ampül pakete dahildir.
    Ürün Ölçüleri : 9 1 cm çap x 5 5 cm derinliktir.
    Ürün ölçüleri verilen resimdeki mavi ürün örnek olarak verilmiştir.Ürünün camı beyazdır.
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Bu sis farlarıyla ilgili uygulamar yapıldı daha önce , sürekli çalıştıramıyosunuz akü kaldırmıyo. Ama selektörle kullanabiliyosunuz ve bayaa güzel gözüküyo.

Motoru satmak zorunda kaldım , parası değilde asıl önemlisi 2 motor koyabilecek yerim yoktu . Mecburdum yani.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

Motosikleti
    mondial 125 zn
    sıs farını paralel mı baglıyım on far kablosuna nasıl olur sence-* 12 v etkılermı dıosun akuyu..

Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    artık takınca koyarsım bi resim..

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Kendimiz YAĞ BUJİ HAVA FİLİTRESİ DEĞİŞİMİ?
    Soru: SEWGILI arkadslar benım zen ım 2000 km de ve kendım yagını bujısını ve hava fılıtresını degıstırmek ıstıyorum..yag degısmı ıcn yag kac derece ve lırtre yag gerekmektedır ve motor da yerı nerde nerden bosaltılıyor ve konuyor._? 2. soru bujı ıcın ne almam gereklı ve yerı nerde degısdtmek ıcın motor ustunde 3.de hava fılıtresı yerı nerde nerelerı sokmek gerekıo yerını bulmak ıcın teeesekurler

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı proximaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendimiz YAĞ BUJİHAVA FİLİTRESİ DEĞİŞİMİ?
    Soru: SEWGILI arkadslar benım zen ım 2000 km de ve kendım yagını bujısını ve hava fılıtresını degıstırmek ıstıyorum..yag degısmı ıcn yag kac derece ve lırtre yag gerekmektedır ve motor da yerı nerde nerden bosaltılıyor ve konuyor._? 2. soru bujı ıcın ne almam gereklı ve yerı nerde degısdtmek ıcın motor ustunde 3.de hava fılıtresı yerı nerde nerelerı sokmek gerekıo yerını bulmak ıcın teeesekurler
    Yağın 10-40 motor yağı olması lazım carrefour'da satılıyo 1lt.alacaksın.Motorun altında tıpanın
    cicatası var onu açarsan yağın tamamı boşalır altına birşey koy ki yağ yere dökülmesin.
    Tabii motorun düz bir yerde ve sehpa üzerinde olmalı.Yagın tamamı boşalınca alttaki yaylı olan
    yağ filtresini iyice temizle ve yerine tam oturacak şekilde sık.1 litreden az olacak şekilde yağ çubundan
    seviyesini ayarla ve yağ çubuğunyerine,gevşemeyecek şekilde sık.Bujiyi 5 ytl alabirsin scoteer bujisi dersen
    hepsi aynı 8 ytl var biraz daha iyisi o.Kendin söküp takabilirsin çok basit ben 7 de bujiyi değiştirdim ama daha önce
    söküp temizlemiştim.Tam yeri eksoz borusunun yan kısmında alttan elini sokup buji anahtarı ile çok rahat sökebilirsin.Hava filtresi ise sol tarafta geride siyah plastik vidalarla tutturulmuş yıldız başlı tornavida ile açabilirsin yanlız yei almana gerek yok başınçlı hava ile temizlersen işini görür.Umarım halledersin kolay gelsin.

Motosikleti
    " AK "
    alooo ben qeldim

www.zenscooclub.com/forum

RENNNKLAMLARR
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    reklamlar pek tutulmuyor galiba :D

Motosikleti
    " AK "
    SUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAR MISIN

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağın 10-40 motor yağı olması lazım carrefour'da satılıyo 1lt.alacaksın.Motorun altında tıpanın
    cicatası var onu açarsan yağın tamamı boşalır altına birşey koy ki yağ yere dökülmesin.
    Tabii motorun düz bir yerde ve sehpa üzerinde olmalı.Yagın tamamı boşalınca alttaki yaylı olan
    yağ filtresini iyice temizle ve yerine tam oturacak şekilde sık.1 litreden az olacak şekilde yağ çubundan
    seviyesini ayarla ve yağ çubuğunyerine,gevşemeyecek şekilde sık.Bujiyi 5 ytl alabirsin scoteer bujisi dersen
    hepsi aynı 8 ytl var biraz daha iyisi o.Kendin söküp takabilirsin çok basit ben 7 de bujiyi değiştirdim ama daha önce
    söküp temizlemiştim.Tam yeri eksoz borusunun yan kısmında alttan elini sokup buji anahtarı ile çok rahat sökebilirsin.Hava filtresi ise sol tarafta geride siyah plastik vidalarla tutturulmuş yıldız başlı tornavida ile açabilirsin yanlız yei almana gerek yok başınçlı hava ile temizlersen işini görür.Umarım halledersin kolay gelsin.

cok tesekur ederım yardımın ıcın..halledıcem..bı arkadasa sordum o dedıkı yag tıpasını fazla sıkmıcakmısın bı ayarı varmıs ama bılmıoru..bole bısı varmı

Motosikleti
    " AK "
    serdar, arslanfb - hasan' da bizden...125 kullanıcısı we bilqi birikimi bayaa bir war...ben motorumu ilk serwise qötürdüğümde yanıma qeldi...sen forumdaki AK' mısın plakandan tanıdım seni dedi...çok qirişken biridir kendileri...çokta efendi...aynı bizim ayarda...en kısa sürede tanıştırıcam sizi...ben şanslıyım hasanı tanıdığım için...

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı proximaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok tesekur ederım yardımın ıcın..halledıcem..bı arkadasa sordum o dedıkı yag tıpasını fazla sıkmıcakmısın bı ayarı varmıs ama bılmıoru..bole bısı varmı
    Rica ederim arkadaşım fazla sıkma derken yağ sızmayacak şekilde sıkman da fayda var ve daha
    önemlisi yolda giderken gevşer ve yağ sızar ise hiç şansının olmayacağını hesap ederek sık anladın sen onu

Alıntı 34_AK_027 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serdar, arslanfb - hasan' da bizden...125 kullanıcısı we bilqi birikimi bayaa bir war...ben motorumu ilk serwise qötürdüğümde yanıma qeldi...sen forumdaki AK' mısın plakandan tanıdım seni dedi...çok qirişken biridir kendileri...çokta efendi...aynı bizim ayarda...en kısa sürede tanıştırıcam sizi...ben şanslıyım hasanı tanıdığım için...
    Kaan dostum hakkım da düşündüklerin beni çok mutlu etti sizlerle zaman deçirmek ayrı bir zevk ben de seni tanıdığım için ve yaşasın zenciler

Kaan bu hafta sonu maltepede buluşma olacak ben ordayım eğer katılmak isterseniz sevinirim güzel bir
    akşam bu muhabbeti olur Serdarı da al gel.

Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    ozmn sa hasan ben alper.. yakında (havalar ısınınca) tanışcaz demekki

Motosikleti
    " AK "
    körler sağırlar birbirlerini ağırlar kibin oldu bu konu ne kaddddaaar aktifiz yaw

Motosikleti
    mondial 125 zn
    Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim arkadaşım fazla sıkma derken yağ sızmayacak şekilde sıkman da fayda var ve daha
    önemlisi yolda giderken gevşer ve yağ sızar ise hiç şansının olmayacağını hesap ederek sık anladın sen onu

Kaan dostum hakkım da düşündüklerin beni çok mutlu etti sizlerle zaman deçirmek ayrı bir zevk ben de seni tanıdığım için ve yaşasın zenciler

Kaan bu hafta sonu maltepede buluşma olacak ben ordayım eğer katılmak isterseniz sevinirim güzel bir
    akşam bu muhabbeti olur Serdarı da al gel.

Anladım arslanfb - hasan ılgın ıcın cok tesekur edıyorum saol..
    ak IN Arkadsını benım de arkadsım..ak ı tanıdıgıma bende ck sewınıyrum..banada cok yardımı oldu ..
    en kısa zamanda tanısırız ınsallah bu ara havalar cok soguk ve ben avrupa yakasında oturdugum ıcın sıkıntı oluyor...
    havalar ısınsın ak lada alper lede konustuk gusel orgınazasyonlar yapıcaz..
    tesekurler ılgı ve alakaya..

Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    arkadaşlar en güzel organizasyonlar bizimle olsun !!

ne kadar bencil bi msj

Motosikleti
    mondial 125 zn
    olcak olcak...ama sız su ehlıyetlerı alında uzun yola cıkıcaz yazın ona gore..cmt sı cıkaz pazar aksam donerız yolava gemlık atlar d otosuna gıderz veya baska yerlede fark etmez ona gore ayarlıyın kendınızı ehluyetlerı alın geresı zen e kalmıs

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler