ehuehue o onun ayıbı .
[
sis farı takmaı dusunuyorum nerde bulabılırız!!
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
dediğim gibi çok güzel bunlar, bayada yakışır zen'lere.. acaba kaç W bunlar ?
Marka : ModaCar
Tüm marka ve model motorsikletler de kullanılabilir.
Yuvarlak arka kısım komple krom kaplamadır.
500 mt ışık mesafesi
Paket özelliği : 2 li paket 1 tk fiyatıdır
Ürün içerisinde 2 ad. 12 v H3 ampül Ampül pakete dahildir.
Ürün Ölçüleri : 9 1 cm çap x 5 5 cm derinliktir.
Ürün ölçüleri verilen resimdeki mavi ürün örnek olarak verilmiştir.Ürünün camı beyazdır.
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
Bu sis farlarıyla ilgili uygulamar yapıldı daha önce , sürekli çalıştıramıyosunuz akü kaldırmıyo. Ama selektörle kullanabiliyosunuz ve bayaa güzel gözüküyo.
Motoru satmak zorunda kaldım , parası değilde asıl önemlisi 2 motor koyabilecek yerim yoktu . Mecburdum yani.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
sıs farını paralel mı baglıyım on far kablosuna nasıl olur sence-* 12 v etkılermı dıosun akuyu..
Kendimiz YAĞ BUJİ HAVA FİLİTRESİ DEĞİŞİMİ?
Soru: SEWGILI arkadslar benım zen ım 2000 km de ve kendım yagını bujısını ve hava fılıtresını degıstırmek ıstıyorum..yag degısmı ıcn yag kac derece ve lırtre yag gerekmektedır ve motor da yerı nerde nerden bosaltılıyor ve konuyor._? 2. soru bujı ıcın ne almam gereklı ve yerı nerde degısdtmek ıcın motor ustunde 3.de hava fılıtresı yerı nerde nerelerı sokmek gerekıo yerını bulmak ıcın teeesekurler
Yağın 10-40 motor yağı olması lazım carrefour'da satılıyo 1lt.alacaksın.Motorun altında tıpanın
cicatası var onu açarsan yağın tamamı boşalır altına birşey koy ki yağ yere dökülmesin.
Tabii motorun düz bir yerde ve sehpa üzerinde olmalı.Yagın tamamı boşalınca alttaki yaylı olan
yağ filtresini iyice temizle ve yerine tam oturacak şekilde sık.1 litreden az olacak şekilde yağ çubundan
seviyesini ayarla ve yağ çubuğunyerine,gevşemeyecek şekilde sık.Bujiyi 5 ytl alabirsin scoteer bujisi dersen
hepsi aynı 8 ytl var biraz daha iyisi o.Kendin söküp takabilirsin çok basit ben 7 de bujiyi değiştirdim ama daha önce
söküp temizlemiştim.Tam yeri eksoz borusunun yan kısmında alttan elini sokup buji anahtarı ile çok rahat sökebilirsin.Hava filtresi ise sol tarafta geride siyah plastik vidalarla tutturulmuş yıldız başlı tornavida ile açabilirsin yanlız yei almana gerek yok başınçlı hava ile temizlersen işini görür.Umarım halledersin kolay gelsin.
alooo ben qeldim
www.zenscooclub.com/forum
RENNNKLAMLARR
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
SUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAR MISIN
serdar, arslanfb - hasan' da bizden...125 kullanıcısı we bilqi birikimi bayaa bir war...ben motorumu ilk serwise qötürdüğümde yanıma qeldi...sen forumdaki AK' mısın plakandan tanıdım seni dedi...çok qirişken biridir kendileri...çokta efendi...aynı bizim ayarda...en kısa sürede tanıştırıcam sizi...ben şanslıyım hasanı tanıdığım için...
Rica ederim arkadaşım fazla sıkma derken yağ sızmayacak şekilde sıkman da fayda var ve daha
önemlisi yolda giderken gevşer ve yağ sızar ise hiç şansının olmayacağını hesap ederek sık anladın sen onu
Kaan dostum hakkım da düşündüklerin beni çok mutlu etti sizlerle zaman deçirmek ayrı bir zevk ben de seni tanıdığım için ve yaşasın zenciler
Kaan bu hafta sonu maltepede buluşma olacak ben ordayım eğer katılmak isterseniz sevinirim güzel bir
akşam bu muhabbeti olur Serdarı da al gel.
ozmn sa hasan ben alper.. yakında (havalar ısınınca) tanışcaz demekki
körler sağırlar birbirlerini ağırlar kibin oldu bu konu ne kaddddaaar aktifiz yaw
Anladım arslanfb - hasan ılgın ıcın cok tesekur edıyorum saol..
ak IN Arkadsını benım de arkadsım..ak ı tanıdıgıma bende ck sewınıyrum..banada cok yardımı oldu ..
en kısa zamanda tanısırız ınsallah bu ara havalar cok soguk ve ben avrupa yakasında oturdugum ıcın sıkıntı oluyor...
havalar ısınsın ak lada alper lede konustuk gusel orgınazasyonlar yapıcaz..
tesekurler ılgı ve alakaya..
arkadaşlar en güzel organizasyonlar bizimle olsun !!
ne kadar bencil bi msj
olcak olcak...ama sız su ehlıyetlerı alında uzun yola cıkıcaz yazın ona gore..cmt sı cıkaz pazar aksam donerız yolava gemlık atlar d otosuna gıderz veya baska yerlede fark etmez ona gore ayarlıyın kendınızı ehluyetlerı alın geresı zen e kalmıs
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)