hiç arayıp sormuyosun hasan...bende yeni arkadaşlar edindim ehueehuueueheue yok yaw çemberi bayaa qenişlettim...her qördüğüm zen' i çewirip tanışıyorum wallaha sen napıoosun kanka nası qidiooo...bi ara satıcam dioodun umarım duruoodur zen' in ?
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Yavf sen kayboldun ortalıktan kaan yaz bitti hazan oldu uçtu hep zenciler
valla yetim kaldım buralarda neyse karakaçanım duruyo satmadım vazcaydım
satmayacağım artık yeni motor alsam da benle beraber
aslında www.zenscooclub.com da aktif olmamız qerek diye düşünüyorum...yapsınlar bizi mod. bak nası aktif oluyoruz yalansa yalan de... wallaa en kısa zamanda qörüşelim... biz her qece HEYBELİDEEEE dermişim şaka bi yana biz her qece msnde konuşuoz zen' ciler olarak...qrup msn yapıos...p.m. den yolla bana msn' i...akşam seni de tanıştırayım...
Kaan yavf ben bir türlü ısınamadım zen clup sitesine bilmiyorum ama çok soğuk ve samimi
olmayan bir mekandaymışım gibi bir his yaratıyo bende valla dediğin gibi biz mod olsak
ne modlarız hee ok msn den konuşuruz arkadaşlarla tanışmış oluruz
bu aralar yoğunum ama ilk fırsatta görüşelim.
257. sayfaya damqamızı wurduk kibin oldu... sussak mı ne
hasan hawa qüzel olursa serdarın motoru bakırköyden alıp bizim otoparka koycas...hawa qüzel oldukça deniz otobüsüne binip qelip alcak bisden motoru 2 zen takılcas...senide ariicas tabe
ak bende burdayım bakıyorum sureklı aktıfsın olm sen..
olm sana bence ıdareyı verseler varya sen neler yaparsın neler..
yaza gusel seyler yapıcaz buyucez bu gıdıste...
havalar ısınsada baslasak artık...111
burdan zen seven bulurus artık
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
oo estirin bakalım yapın planları süper . Baharda başlar aktiviteler bizimde bi ki gezi planımız var bakalım bi havalar ısınsın. Birde www.zenscooclub.com da 300 den fazla üye var ama cok azı aktif . Bide pek cok kişi motor değiştirdi (mesela ben). o Yüzden coguda uğramıyo artık.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
bız oraya da uyeyız walla tanırsın belkı bızı ama orda kımseden ses cımıyor kı 2 3 kısı oda bız kendı aramızda katılımcı yok...zen satlmaz yaşanır bence..dursun kenarda bır telefon parası degmez
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
bende elimden geldiği kadar aktid olmaya çalışıorm artık
bu arada zenscooclub'taki sorunum pm attım siyahus kardeş
way yogunluk oldu bakuorum da
yok be alper o iş yatar sen merak etme ..c tesı yagmur lu hava kesın..benımde ısım var hem havalar ısınsın ayarlıcaz m etme..zaten benım motorun yagı sımsıyah oldu onu degıdtırmem lazımm
peqi ozmn sorun yok ama bi buluşma gerçekten lazım havalar biraz ısınsında..
@alper
aaa ne fenasın olm sen... çaardık qelmesin...bak serdarda ekiyoooo
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)