@mad_star
bu motora dengesiz diyen arkadaşının bigün artçım olmasını talep ediyorum hakimiyeti göstermek açısından 18000 km de şikayet edecek bişey bulamadım çok mu sewiyorum ne motorumu
@mad_star
bu motora dengesiz diyen arkadaşının bigün artçım olmasını talep ediyorum hakimiyeti göstermek açısından 18000 km de şikayet edecek bişey bulamadım çok mu sewiyorum ne motorumu
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
@mad_star
Satmana üzüldüm. Allah başka kaza bela vermesin.
Motorumuzun orjinali Honda. Yol tutuşu ve ağırlık noktası bence çok iyi. Denge sorunu ben hiç yaşamıyorum. Ama bende her sabah İstiklal Cad. geçerken arada bir raylara takılıyorum. Lastikler ufak olduğu için azami dikkat göstermek gerekiyor.
@ siyahus
biz 4-6 zen hazırız...her türlü proqrama uyarız...pazar bişiiler yapsak daha mükemmel olurdu...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Merhaba KAAN yavf izindeydim burda yoktum o yüzden buluşupta takılamadık ama
ilk fırsatta görüşürüz fakat ben KARAKAÇAN'ı sattım bugün motorsuzum şu an senin anlican.
İçim burkuldu ama yapacak bişey yok artık ayrılık zamanı geldi
ama sizden ayrılmak yok benden kurtuluş yokkkk heee kurtulamazsınız buralarda olucum her an.
aa neden sattın yaw...ataydın bi kenara da kalaydı beee...
daha iyisini almak için sattım artık daha uzun yol yapmanın zamanı geldi
zaten teklemeye başladı elimde kalmasın dedim klasik ss isteği desek daha doğru olur.
way anasını be hasan...bi foto çekilemedik yani zeninle kısmet yenisine artık...en kısa sürede qörüşelim...kolay qelsin...
Herkese Merhaba. Bende çok kafama taktım bu 125 Zn modelini ama bütün forumu okuyunca merak ettim.
Şimdi benim boyum 1.88 kilom 115 Bu motor beni taşır mı? Taşırsa nereye kadar taşır? Bazı arkadaşlar vidaların hamur gibi olmasından söz etmiş. Üstüne bindiğimde sapır sapır o vidacıklar dökülür mü?
Yazıktır günahtır. Bi yardımcık olun
taşır taşır...o nası laf ööle artçı taşıdığına qöre......al al bekleme bizim qruba dahil ol...nerede oturuoosun ?
Hmm iyi bari artçıda olacak bide maaşllah motora yaklaşık 200 kg çekecek Valla alıcam da para toplayayım azıcık... Her yerde fiyatı farklı... Fenerbahçe tarafındayım yakınım yani Suadiye' ye...
Bir tur verirsen senin motoru Suadiye Cami'nin oraya kadar bi test edeyim
Vallahi alayımda gezinelim
arkadaşlar tekne ile karadenize gidip hem denize girip hemde yazın son güneşini almak isteyenler el kaldırsın sabah kahvaltısı öğle yemeği ve akşam meyva servisi tekneye ait ücreti öğrendikten sonra yazacağım aşağı yukarı 50 lira civarında .... yakında oerasyon başlayacak bilginize sayı bildirmemiz gerekiyor... listeye isim yazdıracağım sonradan bende gelicem yok unuttum yok ehuehhehu hepinize sevgiler
]
herkese slmlar
sonunda bende hep hayalim olan bu güzelliklerden edindim bi tane.
gerçi 1.60 boyunda 45 kilo olan birine biraz büyük kaçtı galiba ama olsun:D:D
Nelere dikkat etmemi önerirsinz ey 125 ZN kullanıcıları:D:D
şimdiden teşekkürler
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.Unarım keyifle yola alırsın.Öncelikle motorunun
rodajda olduğu için 60 km hızın üstüne çıkmadan 300 km kullan ve arkana da
artçı almadan yap bu rodajı sonra istediğin hızda kullana bilirsin ama sana
tafsiyem 80'in üstüne çıkma tecrüben yoksada bildiğin yolda pratik yap ıslak
zeminde,kumlu,çakıllı,çamurlu vs zeminlerde çok dikkatli olmalısın lastikleri küçük
olduğundan kayar ve düşersin aman hee dikkat.Bence motor tam boyun ve kilona
göre alışırsın zamanla güle güle kullan aramıza hoşgeldin.
www.zenscooclub.com sitemize bir göz atman
]
@arslanfb
teşekkür ederim iyi dileklerin için.:D hoşbulduk tekrardan.
@thebarbarian
bende zenscooclub üyesiyim artık.
selam arkadaslar yazda bitti artik bahanede yok bi bulusma ayarliyalim artik pazar guzel bi gun bari kahve dunyasina gidelim
ZenscooscoooCluB
istanbul mt buluşma yapmş...çok küsel olmuş..:: bişe sölicem ..bizde yapalımmı
rock'ın roll sevmiyorsaaann
çek çek çektir git :P
merhaba arkadaşlar ben ünv de kullanmak için bir tane 125zn almayı düşünüyorum kullananlar olarak tavsiye eder misiniz 250 300 km lik seyahati kaldırır mı bu alet
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)