04.08.2007 ( Buqün ) Saat 18:00' de HAREM WAPUR İSKELESİ' nde Awrupa Yakasından PROXIMA / Serdar İle Buluşucaz...Ben we AKINERK / Akın...Suadiye, Fenerbahçe, Kalamış, Sahil Güzergâhlarındayız...
Bilqinize...
Kaan AK
04.08.2007 ( Buqün ) Saat 18:00' de HAREM WAPUR İSKELESİ' nde Awrupa Yakasından PROXIMA / Serdar İle Buluşucaz...Ben we AKINERK / Akın...Suadiye, Fenerbahçe, Kalamış, Sahil Güzergâhlarındayız...
Bilqinize...
Kaan AK
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
@kemal
ATATÜRK sanayi mahallesinde bu işleri yapan bir tanıdığım var eğer ilgilenirsen adresini vereyim benim ismimle gidersen makul fiyat verir
@ismail
benimde 15000 dolaylaında oldu bana öyle geliyorki biz motorlarla 40000 belki daha fazlasını yapacağız
]
@all
arkadaşlar merhaba 07*08*07 salı günü Balıkesir den baslayarak Çanakkale,Gökçeada,Tekirdağ güzergahı üzerinden istanbul da geziyi sonlandırmayı düşünüyorum gelmek isteyen olursa haberleşelim (yenikapı dan balıkesir e gecer gezimizi baslatırız cadır ve mat ınızı unutmayın)
naciden.com
Herkese selamlar
Umarım hepinizin keyifleri yerindedir. Bende 10.000'e yaklaşıyorum yavaş yavaş. Herhangi bir sorun yok. tıkır tıkır kerata halen.
Sevgiler,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Naciye bak maşşalllah , gez abicim çalışmasak hafta içi gelirdik aslında benimde şöyle cumartesi pazar bi kaçasım var bi yerlere , şömyle çadır falan kurup ohh miss.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
naci ye eşlik edecektim ama onun gideceği yerden misafirim gelio (ç.kale) ben yine bu hafta sonu bi yalova seferi yapacağım ama
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
arkadaşlar slm marmara turumu 2 günde bitirdim çok yorucu,tehlikeli ama herşeye ragmen güzel ve zevkliydi bir kaç arkadasla dahada güzel olabilrdi susurluk,balıkesir,çanakkale(barış memleketin çok güzel) şehitlik ve müzeler mutlaka görülmesi gerekli olan yerler bu arada festivalleride vardı çanakkalelilerin ama katılammadım eminim güzel geçmiştir,tekirdağ ve istanbul da son bulan gezimin fazla fotoğrafı yok tek olan biri fotografını fazla çekemiyor çünkü olanlarıda istanbul a gelince sizler ile paylaşırım(avşadayım)
NOT:Tekirdağ İstanbul yolu üzerinde gelirken karşı yönden gelen büyük araçların yanımdan geçtikten sonraki rüzgarlarından etkilenmem çok kötü bir duygu idi motorunuz bu gibi durumlarda yüklü olursa iyi olur yoksa geriye doğru gidebiliyonuz benim az yüküm vardı fazla geriye gitmedim sadece yavaslar gibi oldum ama kötü bir duygu ve adranelin arkada araç olsa direkmen altında kalma sansın artıyor şunu da söylemeden edemiycem İstanbul il sınırları içinew girdiğim ana şöförler iğrençleşmeye baslıyor marmarayı rahat geçtim ama ist da tehlike daha çok diyebilrim
naciden.com
Naci valla şahane olmuş. Gelibolu'dan geçmene ayrıca sevindim
Bahsetmemişsin ama ben yinede sorayım, motor herhangi bir problem çıkartmadı değilmi ?
herkese iyi haftalar
SYM Wolf 125 Classic
size sunu soyleyeyım yeni motorlar içinde en sevmedigim hatta nefret ettiğim bi tipi var bence
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Selam Arkadaşlar..
Ben de uzun zamandır yazmıyordum.Malum tatil
Ama başıma bir olay geldi,sizinle paylaşmak istiyorum.
Motorum hep kapalı garajdaydı,sonra orası yönetici beyimiz tarafından depo olarak kiralandı.Mecburen ben de motoru dışarı koymaya başladım.Site gayet güvenli diye düşünüyordum
Hergün bindiğim motoruma iki gün binememiştim,3.gün yanına gittiğimde büyük bir şok yaşadım.Aynalar sökülmüş,yastığın fermuarı bozulmuş,her tarafta bir sürü çizik ve motor çamur içinde... Bunu yapanlar da sitedeki çocuklar
Cinlerim tepeme çıktı.Daha önce defalarca uyarmama rağmen,kontağı her çevirdiğimde ya farı ya sinyalleri hep açık oluyordu.Motoru o halde görünce resmen delirdim.Eve gidip polisi aradım.Şikayetçi olduğumu söyledim.Onlar da ''isterseniz siz ailelerine son bir uyarı yapın,olmazsa hemen cezai işleme başlarız''dediler.Zaten hangi çocukların yaptığını az çok biliyorum.Ailelerine şikayet ettim.Bazıları anlayışla karşılarken,bazıları da ''çocuktur yapar'' dedi.''İyi o zaman ben de sizin arabınızı çizikler içinde bırakayım,o zaman öyle mi dersiniz'' dedim.Bazıları da artistlik yapıp''neyse parası verelim''dediler,ama sadece lafta.. İcraat yok! : Ertesi gün,motorumun yanına gittim,ben motorun başında olmama rağmen bi çocuk gelip motoru tekmeledi.Uyardım,dinlemedi.Annesi de karşımızda oturmuş duruyor.Gittim bağırdım,çağırdım.Dedim ''ben buradayken tekme atıyor,kimbilir ben yokken neler yapıyorlar''diye.. Meğer o çocuk hastaymış,çok şımarıkmış,söz dinlemiyormuş da.. Ben de ''kusura bakmayın,onun hastalığı beni enterese etmiyor,ben de sizin malınıza zarar versem hoşunuza gider mi?Çocuğunuza bir yerde dur demeniz gerekli''dedim.Daha sonra polise şikayet ettiğimi,bir daha birşey olursa artık onlarla muhattap olacaklarını ilettim.Haber tez yayılmış olacak ki,o günden beri motor bıraktığım gibi kalıyor.Ama mahvoldu tabii ki...
Zaten motoru o halde görünce,resmen soğudum.Birkaç gün yüzüne bakmadım bile..
Fotoğraflarını çekip,ilan vereceğim zaten.Değiştirmenin vakti geldi.Ama ne alacağıma henüz karar verebilmiş değilim.Cbr125 ile maxi scooter arasında gidip geliyorum.. Maxi scooter çok rahat,şehir içi uzun yol için de gayet uygun.Ama birkaç yıl sonra kısmetse supersport bir motosiklet kullanmak istediğimden de,cbr125 daha mantıklı geliyor.Hyosung 250 de olabilir
İşte böyle talihsiz bir olay yaşadım.Yapacak birşey yok,sağlık olsun.Zeytinlerinize iyi bakın ve dikkatli olun arkadaşlar
@madstar...
kesinlikle katılıyorum...we seni çok ii anlıyorum...bizim otopark üstü açık ama qaraj kapısı her qece kilitlenen bi yer...we arkada yanqın merdiweninden bi zincir bağladım...o zincirede çelik halattan yapılma tel kilit aldım...halatı motorda taşıyorum qün içinde başka yerlerde kitlemek icap eder diye...ama her ne hikmetse adam inatla bnm park edeceğim yere koyuyo arabasını...dün qece saat 19:00' da qirdim otoparka qittim adamın arkasına koydum motoru...( önü zaten binaya bakıyo çıkamaz ) üstüne direksiyonu kitledim, onun üstüne kilidi onun jantına bağladım we onun üstüne brandamı örttüm neyseki adam dün qece çıkmamış olacakki kimse arayıp sormadı...sabahta sileceğini kaldırdım... bakalım bu akşam ne olacak başka birini de daha önce saat 23:00 sularında uyandırmıştım...arabanızı yerimden çekermisiniz diye puahahahahahaaaa...sayqı kardeşimmmm sayqı
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
@ Naciçino , ne güzel yapmışsın naci , harbiden gelibolu cok güzel ve şehitlikleride herkes ziyaret etmeli . Her ne kadar hızlıda olsa aslında sanırım TEM , E-5 e göre daha güvenli , ama zevksiz. Aslında ara yolları bilip oralardan gitmek lazım. Aslında sana acaip gıpta ettim ama malum herkesin izinleri birbirine uymuyor.
@ Mad_Star ; üzüldüm yaw , aslında bizim sitedede benim motorun üzerinden inmiyo veletler ama sadece aynayı sağa sola çeviriyolar yada üzerinde ekmek yiyolar hiç çizme , kırma yamultma vs. yapmadılar çok şükür. Sizinkilerde resmen canavarmış. Ufak tefek şeyler yüzünden motordan sogumak hemde motor yüzünden değilde başka sebeplerle sogumak cok üzücü. Ama engellemekte mümkün olmuyo bazen. Hayırlısı olsun.
@fatihsevim ; zevkin resimdeki motordan belli oluyor , bu tarzlar hiç uyuşmaz ve bizim motorlarımızı sevmemen cok normal . Aman biride sevmesin
@siyahus
ehuehuheue
@mad star
yeni motor alacağım diyorsun ama kapalı bir yerin olmadan bence alma bu lorke çocukları o motorada zarar verirler
@all
iki gün önce şişli shell benzincide gece 24:00 sularında iki bayana sticker verdim birde bugün perpa ticaret merkezinde siyah bir zen gördüm motosiklet garajına uyuyordu yanında zen sticker vardı kullanıcısı kim acaba
]
Bu aralar parkyeri sıkıntılarından gidiyoruz. Çok benzeri bir problemide siyahus yaşıyor (kendisi bahsetmemiş ama ben ispiyonlayayım). Pek yakında yaşlı bir teyze ve hayatının baharındaki bir apartman yöneticisi katili olmak üzere...
Benimde kedilerle amansız savaşım sürüyor. Milyon türlü koku saçan madde (kırmızı ve yeşil reid, karabiber, naftalin vs...) kullanmama ramen 3 gün boş bırakıversem bana inat motorun heryerine işiyiveriyor sıpalar. Tam birini yakalayıp tokatlamayı düşünürken, hiç utanmadan sevimli sevimli karşımda durduklarını görünce, gece rahat uyusunlar diye birde brandayı örtüyorum motorun üzerine. Bende hayvan sevgisi motor sevdasını aşmış gitmiş. Bu ne menem bişidir... Kara prensesi pok götürüyor...
Emre'yi merak ediyorum. kendine geldinmi ? kol ne alemde ? Buralardaysan cevap ver yavrum.
Selamlar,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
selam arkadaşlar,
Bnm motorum akşamları kapalı garajda... Ancak iş yerimin orada böle bi imkan yok... Bu yüzden mecidiyeköy ayman dövizin önünde gri bir zn ve üzerinde 3 tane sıpa görürseniz beni anabilirsiniz. Hatta o sıpalardan biri size çakal diyip tekme atabilir, ama zararsızdır
beni ısırır genelde... çok şirin eşşek herif bişey diyemiyorum o yüzden
Merhaba millet ne var ne yok. Ben her zamanki gibi zenimle yollardayım. Dün ceza yedim ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Şimdi ben muayene eksik diye ceza yedim. Ama bizim motorların ilk muayenesi 3 sene olmuş galiba. Şimdi sorularım
1) Muayene nedir? Nerede ve kime ve nasıl yaptırılır?
2) muayene süremizin 3 seneye uzadığını nasıl belgeleriz. Nereye gitmemiz lazım?
Haa önceki gün de kayış koptu yolda kaldım. Sağolsun Orhan usta(Redline) geldi tamir etti gitti. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim. Herkese kolay gelsin
Bahtiyarım , efem 10 sayfa yazdık muayene süresi dolmadan gidip bağlı olduğunuz şubeden muayene süresini 3 yıla uzatın diye . Bağlı olduğun trafik şubesine gidiyosun , benim muayene sürem 3 yıl bunu ruhsata işletmeye geldim diyosun hiç bi ücret ödemeden yaptırıyosun. Herkesin aklında olsun ve yaptırsın . Boşuna ceza vermeyin arkadaşlar.
@thebarbarian
Tatilden geldim ama motoru satacağım için artık yeni sahibi seleyi değiştirir. Yinede ilgin için teşekkürler.
Muayene süresini geçen ay bizzat hallettim. Benim motor Esenler Trafik Şubeye kayıtlı. Sakın esenler diye metroya atlar iki dakikada işi bitiririm demeyin çünkü Giyimkent diye bir yerde en son durakta. Gitmesi gelmesi bir dert yani. Ancak fazla kalabalık yok. İşleminizi 15 dk içinde yapıyorlar. El yazısı ile dilekçe yazıp ruhsatı veriyorsunuz. İşlem bu kadar yani. Trafik sigortasınıda bu arada yaptırmayı unutmayın. 20-30 YTL bir şey.
Otopark sorunu benimde canımı çok sıkıyor. Ayda 35 YTL veriyorum ve evede hiçde yakın değil. Sırf bu yüzden motora pek binemiyorum. Satma nedemlerimden biride park sorunu.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)