dream geçmiş olsun çok ucuz atlatmışsın çabuk iyileşirsin umarım yaz geçiyooo
dream geçmiş olsun çok ucuz atlatmışsın çabuk iyileşirsin umarım yaz geçiyooo
@dreamdark
emre abicim büyük geçmiş olsunn topiğini görünce yüreğim ağzıma keldi koltuğa tıkılıp kaldım. Bu aralar pek fırsat bulamıyorum bir takım nedenlerden dolayı nete girmeye. Girer girmez senin topik başımdan aşağı kaynar sular döküldü neyse çok geçmiş olsun sende birşey yok yaa gerisi çokta önemli değil zaten motorda da pek birşey yok.bi anlık dikkatsizlik işte... umarım sende çabuk iyileşirsin bir an önce devam edsin bu arada küçük bir tavsiye bir adet nazar bonucuğu hediye etmek istiyorum çok nazar değdi kırmızı şeytana
Sağolun arkadaşlar
Umutçum seve seve kabul ederim hediyeni
biz de qeçmiş olsun dedik...hiç saolasın filan yok...yeniyiz diye mi... hehehehehehehehee
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
@dreamdark
Büyük geçmiş olsun dostum. Bundan sonrası için kazasız belasız sürüşler dilerim.
]
merhaba ben sitenin yeni üyelerin denim biraz geç oldu ama şu mondial 125zn den almak istiyorm vev ömrünü merak ediyorum kulanman arkdaşlar bilgilendirirse çok iyi olur 1800 ytl diolar sizce hakediyormu diğer cc yüksek motorlar 5000-6000 ytl iken :S
Selam dyermit,
aşağıdaki link'e bir göz atabilirsin:
http://www.zenscooclub.com/teknik_so...sp?teknikID=54
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
çoook geçmiş olsun... dikkat et bundan sonra gözün sevym,
:bounce:
Emrecim geçmiş olsun tekrardan, buradada yaziimmde adet yerini bulsun
Vaay naciçino döktürmüşsün maşşallah .
EE gezi nooldu ?????????
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Söylemesi ayıp tatile gittim geçen hafta marmarise , kardeşim her 4 motordan bi tanesi ZeN yawww ne satmış oralarda vallahi yer gök ZeN , hermarkası herrengini gördüm . Yanıma sticker almamıştım , kötü oldu yoksa 100 tane falan dağıtmıştım kesin orda
siyahus geziyi erteledik daha kesin tarih belli değil
]
Siyahus gelirken acayip kiraz getirmiş saldırınnnn
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Kirazzzmmmiiiiiiiiiiiiiii Sepetle Filan Getirmişsinizdir şimdi Oy Oy Oy Oy Kirazlar Kalirmi Acaba Geziye Kadar
naciden.com
Kimsenin gezi yapmaya niyeti yokki nancicim ne kirazı biz kalırmıyız geziye onu bile bilmiyom ???
Dişi Plastik O Yüzden çok Dikkatli Olmak Zorundasin Mondial Scoter Tipi Motorlar Genelikle Hepsinin Dişi Plastik Birde Bunlari Iyi Koruman Gerekiyor Fazla Güneşin Altinda Birakirsan üzerindeki Plastik Kuruyor O Esnekliği Gidiyor Ve Ufakcik Bir şeyde çitir çitir Kirilmaya Başliyor.
@dreamdark
abi çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.İnşallah en kısa sürede iyileşirsin.
@siyahus
hasan abi sen gezi istediğin zaman söyle kimse gelmese bile yanındayım
@bahtiyarefe
nbr kardeşim döndün mü İst. a???
[B]ZEN[/B]' i seviyoruuum... :rendeer:
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)