@akınerk
tekrar hayırlı olsun kazasız belasız. Yaz bouyunca gezilerimiz devam edicek bekliyoruz
@akınerk
tekrar hayırlı olsun kazasız belasız. Yaz bouyunca gezilerimiz devam edicek bekliyoruz
Gençlik iyi heralde dreamfun sen nasılsın, yaz geldi toplanır herkes yine diyoduk , kıştan beter oldu , bi ses soluk verin millet. burdamısınız hala yoksa 3-5 kişimi kaldık yauw. Birde gezi yapalım gezi yapalım diyenler nerde 9-10 hazirana gezi planlayalım mı diyoruz fikirler lütfen ...
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Heey bende buradayım.
Gezi ne zaman yapıyoruz, nereye yapıyoruz.
Hadi yapalım. Buluşalım
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
Siyahus,
Düzenli olarak forumu ziyaret edemesemde arada bir bakıyorum. Yoğun çalıştığım için kafamı bile kaşıyacak zamanım yok. Motorumu satıp satmamakta acaip kararsız kaldım. Sahibinden.com'a ilan verdim ama başvuranlara bile cevap yazamıyorum.
Gezi filan olursa gelmeye çalışırız. Fikir filan ortaya atamıyorum çünkü son dakikada yine ekerim filan diye hiç sesim çıkmıyor.
istediginiz gezi olsun kankalar ayarlariz yakinda bu ay motoru bakima sokacagim karburator hava filtresi buji yağ degisicek yine masraf yine masraf ehuehu bakimdan sonra istediginiz yere gideriz bu arada zen 12000 kilometrede gece gündüz yaz kış dağda bayırda karda pizzacı gibi kullanmaya devam ediyorum bakalım benim kahrımı ne kadar daha çekicek almayı düşündüğüm motor hysoung 250 comet gene fikir değiştirmezsem tabii))
]
bence motor ömrü iyi kullanımla 20 - 25 000 km civarı. toplam motosiklet ömrü 60 000 km olarak tahmin ediyorum
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
selamlar.. finaller yüzünden pek mesaj atamıyorum. Ama 10 haziranda özgürlüğüme kavuşacağım. thebarbarian gibi tam gaz motora devam 11000 oldu bakım yolları gözüktü ama korkuyorum bi girerse bakıma bi daha çıkamam diye Dayandığı yere kadar... Gezilere bende geliyorum;)
@tugrulözbek
tesbitiniz çok doğru bende o kadar o kadar tahmin ediyorum
Kullanım kitapçığının son sayfasında "Kullanım ömrü 10 yıldır" yazıyor. Fakat kime göre neye göre ?
Bu arada, egzoz dakka başı paaaaat paaaat diye patlata patlata gidiyoruz. Karbüratör'ün hava ayarının kaydığını düşünüyorum. Yanlışmı düşünüyorum ? Fikirleriniz ?
Selamlar, şimdiden herkeze iyi bir hafta sonu dileklerimle;
ii gunnerrrr.
SYM Wolf 125 Classic
kullanım ömrü yanında bir de ekonomik ömür dedikleri hadise var
hava ayarından başka ateşleme sisteminden de yapar. bujide kararma varsa o zaman hava ayarından olma ihtimali yüksek. bazen konjektörün konnektör (bağlantı) arızası da buna benzer patlatma yapıyor. besleme ve ateşleme sisteminin kontrol edilmesi gerek.
kolay gelsin
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
ah barış abicim aynı sorun ilk aldığımdan beri var ama alıştım hoşuma bile gidiyor artık arkanda birisi sıkıştıyormu gaz kes bi patlama adam anında vaz geçiyor hele çevreyolunda hızlı giderken gazı bıraktığımda egsoz arkadan fırlıyacak diye korkuyorum. kronik sorun galiba onunla yaşamayı öğrenmemiz gerek :D
ehuehuheu çatapat gibi patlaya patlaya gitmeye devam edin siz
]
maslak sarıyer arası muhteşem kazı çalışmaları oldugu için motorun altını vurdum galiba bi yere. motorun altı eve geldiğimde yağ içindeydi. onun dışında bi sorunum yok allaha çok şükür. 3000km ye dogru yaklaşıyorum
34 BF 773
vınn vııınnn
@pröfösör geçmiş olsun sabah yağ seviyesini kontrol edip karter civarında yağ birikintisi olup olmadığını kontrol et derim. piston silindir sarmasın
Slm Arkadaşlar....
Forumda Almak isteyenler ve Sahibinden.com da aranıyor bölümlerine yazdım fakat en kesin yer burası olur.
Ben Ankarada 1000 ytl ye kadar 125 zn veya asya 125t arıyorum.
Sizce bulma şansım varmıdır?
@siyahus
Walla kanka gerçekten bi sessizliktir gidiyodu kaç gündür, neyse kendimize gelmeye başladık yawaş yawaş senin yeni makinayı da göremedik hala, bi carrefour yapalım bence en kısa zamanda
@barbarian
oytunum sorma walla, benim de 12000 bakımıı geldi, birkaç güne kadar götürmem gerekiyo.. Hadi Zen' in bakımı ucuz, ben düşünüyorum kara kara, ne kadar masraf yapıcam diye Eeee büyük motorun var mı derdin var Bu arada Hyosung' tan pişman olmayacağına eminim ben, www.hyosungfanclub.com 'u da takip ediyosundur sanırım
@gt06
Dostum ben benim motoru 1000YTL'ye satmıştım, ama 3 ay kadar oluyor, şu aralar piyasasını bilmiyorum açıkçası, internette ya da bayilerde araştıracaksın..
@all
Bu arada arkadaşlar, yarın 14:00'te Merter'deki toplantıyı unutmadınız umarım..
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...rterdeyiz.html
@ Tuğrul
saolasın tuğrul. kontrol edeceğimdir
@ umutpoy
ama hiç yapmiodu benimki yeni yeni huy edindi.
@ pröfösör
geçmiş olsun. çok ciddi bi sorun kanımca. tek bir damla yağ görsen dahi hemen seviyeleri kontrol etmeni öneriyorum. Bence derhal Redline yada muadili bir servis...
selamlar, ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@dreamdark
haklısın emrecim seninkinin bakımı ile bizimkiler kıyaslanmaz daha masraflı olucaktır)))) , forumu takip etmiyorum bir ara göz atmıştım ama takip etmedim birde geçen redlinede orhan usta ile konuştum hysoung larda parça sıkıntısı varmış hemde büyük ölçekte bu konuda ne düşünüyorsun sende sağa sola bir sor bakalım böyle bir problem varmı
@all
ulam çatapat diye dalga geçtim benim başıma geldi ekzost kaçırıyor sanırım artık bende patlaya patlaya gidiyorum evettt sonunda motoru bakıma soktum ve cillop gibi oldu şimdi size bakımda neler yapıldı ve ne kadar tuttu aşağıya yazıyorum ve burdan redline ekibine ve orhan ustaya sonsuz teşekkürler diliyorum motorum 12000 kilometrede göstergenin arada bozulduğu oldu + 1000de ilave edersek 13000 de ....
karbüratör değişti 60,00 (10000 den sonra tavsiye ediyorum)
hava filtresi 5,00 (her bakımda mutlaka değiştirin )
ön balatayı tutan burç ücret alınmadı (ön frene bastığımda
takark tukarak ses gelmiyor)
arka fren kampana 10,00 (artık frenlerim tutuyor)
yağ 15,00 (her 1000 km tavsiyem değiştirin)
ön far için ampul 5,00
tahrik seti 10,00 (misketler ve oturduğu yuva
kısaca varyatör )
plaka masura 10,00 (ne olduğunu hatırlamıyorum önemli
bişeydi heralde)
ayak marşı pedalı ücret alınmadı
eksozt boyandı ücret alınmadı
ayak pedalı kırılmıştı yapıldı ücret alınmadı
işçilik 35,00
toplam 150,00
+yemek çay cola gırgır şamata ve bilimum misafirperverlik
]
Ohh ohh maşşallah Barbarian ,kız gibi yapmışsın yine motoru ,
Valla bende cumartesi 11'de Redline da olmayı planlıyom , isteyen varsa Redline buluşması yapalım Carefour yerine. Hem iş üstünde basarız dükkanı , arada motor falan yürütürüz test sürüşü yaparız soona da serkanla mehmet bizi motorun arkasına bağlar gezdirirler , cümle aleme ders olsun diye
Emre hyosung reklamı yapma lan burda , kırarım bacaklarını ayrıca alırım anahtarını bide sizi pistlerde görmek isteriz öyle yolda hız falan yapma.Benim makinada görcek pek bişey yok aslında valla ZeN daha iyiydi , bide öküz gibi böğürüyoki motor sorma , trafikte milletin beyni şişiyo , siteye girerken motoru kapatıp itesim geliyo valla biri çıkıp küfürü basacak diye zaten korna kullanmıyom hiç bi aragaz veriyom kaçıyo millet hamamböcüğü gibin. Ama bi görüşsek güzel olacak tabi, milletin düşüşü kalkışı , kavgası dövüşü iyi muhabbet oluyo
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)