@barbarian
eywallah Oytun'cum, aman dikkat walla köprü çok fena oluyo bazen..
@darkform
Olm Barış, bi an kanatlı orkid şeklinde gözümün önüne getirdim seni, yarıldım burda
@barbarian
eywallah Oytun'cum, aman dikkat walla köprü çok fena oluyo bazen..
@darkform
Olm Barış, bi an kanatlı orkid şeklinde gözümün önüne getirdim seni, yarıldım burda
Valla rüzgar beni pek etkilemiyo niye acaba
Kemalcim , hem suçlusun hem güçlüsün pes yani arkadan bindiriyon polis gelse bitmişsin.
Bu arada bende megane 2 hatchback var . Uzun araştırmalar sonunda aldım , EURO N Cap testinden 5 yıldız alan sayılı araçlardandır , tamponlarının , ön çamurluklarının ve kaputun bir bölümünün plastik olması tamamen çarpışma esnasında araca + çarpan araca yada çarpılan yayaya en az hasarı vermesi için yapılmıştır. Yani o tamponun içe göçmesinin veya kırılmasının 2 sebebinden biri seni korumak( ki başarmış) 2. sebepte aracın kendi kaportasına ve sürücüye en az hasarı vermesidir. Sağlamlık ve güvenlik konusunda megane 2 den şüphen olmasın almayı düşünüyosan. Tampon değişir ,insan hayatı değişmez.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Valla dostum, benim içim gitti zaten adamcağız ağlamaklı olmuştu. Ben çok zor bu arabayı aldım diyince benimde içim burkuldu. Ama arabadan inişi filan fazla fiyakalıydı. Sanki dövecek gibi üstüme gelince bende kaskı filan çıkartmdım hatta motoru stop bile etmedim. Sonra dan iki laf çevirdim işi bitirdim. Şaka bir yana bana dayılanmasaydı bir parça yardımda bulunurdum ama kabadayı davranışı hoşuma gitmedi.
Neyse aman derim benden uzak Allah'a yakın olsun böyle tipler. Nasıl olsa yakın bir zamanda ya bir dolmuş yada başka bir taksici daha indiri onun tamponunu böyle tıntın gitmeye devam ederse.
Yalnız siyahus Megane iyide bence vites geçişlerinde ve debriyajda biraz sorun var gibi.
ZN forumunda bunuda yazıyoruz ya
yakında aile içi problemlerimizi de burada anlatmaya başlıycaz zaten
Mesela benim köpeğim Kral'la aram çok bozuk artık benle yatmıyo annemle yatıyo ve fena halde içerliyorum bu duruma ööle açılmak istedim gecenin 1'i 1'i...
@ kemal
geçmişler olsun abicim
@ siyahus
M.2'yi almadan önce ne kadar araştırdığını tahmin edebiliyorum. Kesin delirmişsindir yine
@ dreamdark
emre şu avatarını değiştirimisin korkuyorumda
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Yok abi hiç delirmedim sadece yeni araba alıp almama konusunda kararsız kaldım , yeni araba almaya karar verince bunu seçmesi kolay oldu
Yakıt tüketimi konusunda dün ince bir hesap yaptım. Ortalama 100 km 10 YTL yakıyor. Diğer motorlarla karşılaştırıldığında sizin düşünceniz ne dostlar. Bence makul ama yinede fikir edinmek istedim.
hey millet nabersiniz
uzun bi aradan sonra geldim
yaz geldi bende geldim
kışın motorsuzmuydum değildim tabi ama forumlara pek girmiyordum işlerde yogundu..
gezilerde vs bende varım artık
ben iyiyim düldülümde çok iyi kazasız sorunsuz belasız (nazar değmesin) yaşıyoruz 4000 km olduk bu yazda beraberiz
geçen gün benzinsiz kaldım bitti bitecek derken dayandı düldülüm benzin aldıgımda hesapladım tam 130- 140 km yapmışız
ikitekerli günler diler..
@kemal
km'de 100 kuruş'a denk gelir. buda 125 cc bir scooter için pek iyi değil. Japonlar daha az yaktığı söyleniyor. km'de. 70 kuruş civarı diyenler var. buda 100 km'de 7,5 ytl yapar. Ben kasarsam 130 km'yi geçebiliyorum bizimkiyle. Malum üstünde hemen hemen ağırlık yok buda 75 kuruşa yaklaşıyor. Bence iyi. Ama normal kullanımda 85-90 kuruş falan yakıyorum. Abanırsam 100 kuruş. Cılkını çıkarırsam 110-120'yi falan bulurum heralde.
@kill_niil
welcome back
SYM Wolf 125 Classic
Bende geçen Çatalca gezisinde test etme imkanı buldum. Tam depo ile 120km yaptım
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
@kemal
bende 10 ytl ile 120 km yapabiliyorum ama son zamlardan sonra bu oran birazcık azlad. fakat 4-5 kere gördüğüm kadarıyla benim düldül deposundaki benzini son damlasına kadar yani -yolda kalıncaya kadar- kullandığımızda 150 km yol yapıyor. darkform un dediği gibi biraz çok yakıyolar bizim küçük canavarlar japon ve avrupalı kardeşlerine kıyasla.
@kill_nill
tekrar hoşgeldin
@darkform
olm barış o kadar korkunç mu yaw avatarım
@kill_nill
nilll hoşgeldinnn, neyse ben öğrendim geçenlerde senin hayatta olduğunu
@ dreamdark
şu an fena halde rakılıyım yorum yapmicam. tööbe estafurlah bööle bişi olmuş
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
ahahaa tamam bak değiştirdim işte, nası olmuş
rakı çekti nan canım
yaa yaa şööle 2 kadeh tokuşturamadık valla
Benim motoru servise verdim vitesi için 1 hafta motorum yok kafayı yiyebilirim :(
Sonrada arka koltuğu değiştirme ve egzost işlerim var tamam artık 2 hafta binemem
Derwish TEKNİK HIRDAVAT METAL VE MEDİKAL ÜRÜNLERİ BİLGİSAYAR ELEK.MÜH. İNŞ. YAPI MLZ. TAAH. BİLİMUM OTO YEDEK PARÇA VE AKSESUAR SATIŞ BAKIM MONTAJ FOTOĞRAF ÜRÜNLERİ VE TEKNİK EKİPMALARI TURİZM SEYAHAT ADİ KOMANDİT LİMİTED ANONİM ŞİRKETİ
olarak özel üretim mondial 125zn-slx marka motosiklet kiralama hizmetimiz şu andan itibaren devrey girmiştir. şu an sadece taç spor yakınlarına hizmet vermekte olup hizmet alanımız en kısa sürede genişletilecektir. hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için telefonla şirket ortağı-yönetim kurulu başkanı-sahibi-teknik elemanı-müdürü-hizmetlisi-ürün bakım sorumlusu-mutfak görevlisi- ar-ge yöneticisi - insan kaynakları yöneticisi- halkla ilişkiler yöneticisi vs. olan benim ile iletişime geçmeniz rica edilir.
EHUEHUHE abi kaç para yap bi güzellik ayaamız alışsın yaw
senmisin gül gibi pırılpırıl tertemiz cillop gibi hiç sorun çıkarmayan 125 ZN'ni satan ahanda buda bana ders olsun. Geri istiyom ben motorumu yauuuuuv
@ dreamdark
heh oldu o güzel yüzün çıkmış ortaya
Arkadaşlar haziranın ilk haftası için "Şile veya civarlarında 1 gecelik çadırlı kamp" fikrine nası bakarsınız ?
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
harika fikirde ondan once suna bi katilsak hic fena olmıycak butun zenscoo olarak zaten kemal latif polat ve ben ismimizi yazdirdik hadi arkadaslar hep beraber bu anlamlı gunde orda olalim http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ter-deyiz.html
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)